با این میوه ها بدنتان کم آب نمی شود

با اين ميوه ها بدنتان کم آب نمي شود

شما بايد روزي 8 ليوان آب بنوشيد، اما چطوري؟ چه مواد غذايي و ميوه هايي
بدنتان را در مقابل کم آب شدن حفظ مي کند و بهتر آب بدن شما را تامين مي
کند. در اين مطلب به شما مي گوييم که چگونه ميزان آب مورد نيازتان را از
طريق مصرف برخي مواد غذايي و ميوه ها تامين کنيد.
وقتي ورزش يا فعاليت
هاي شديد انجام مي دهيد، آب زيادي را از طريق عرق کردن از دست مي دهيد و
سطح الکتروليت به کمتر از مقدار طبيعي آن مي رسد. يک حرکت هوشمندانه مثل
مصرف آبميوه هاي تازه و سبزيجات مي تواند سطح آب بدن و الکتروليت را تنظيم
کند. نوشيدن مقدار زيادي آب مي تواند باعث از دست دادن ويتامين ها و مواد
معدني شود، زيرا بايد دائم به دستشويي برويد! مي توانيد يک ليوان آب را در
روز با ميوه هاي خام و سبزيجات جايگزين کنيد تا براي مدت زمان طولاني تري
آب بدنتان حفظ شود.علاوه بر اين، با مصرف ميوه ها، فيبر ، آنتي اکسيدان و …
هم به بدنتان مي رسد. در حقيقت وقتي رژيم غذايي سالمي داشته باشيد، آب
موردنيازتان را دريافت کرده و دچار کم آبي نمي شويد.

مواد غذايي که آب زيادي دارند
بدن
به طور مداوم سلول هاي صدمه ديده اش را جايگزين مي کند، پس امري ضروريست
که ما مواد غذايي سالم بخوريم تا سلامتي سلول ها تضمين شود. بهترين کار
براي حفظ آب بدن، مصرف مواد غذايي سرشار از آنتي اکسيدان است که از سلول ها
محافظت ميکنند.

انبه
اگر پوستتان دائما خشک است،
فقط کافيست انبه بخوريد! انبه سرشار از مواد معدني و ويتامين ها به خصوص
ويتامين A است. اين ويتامين به طور طبيعي باعث توليد سلول در پوست مي
شود.انبه پوست هايي که مستعد آکنه هستند را هم بهبود مي دهد.در پوست هايي
که آکنه دارند، سلول ها بيش از حد در لايه شاخي (خارجي ترين لايه ي پوست)
توليد شده و با سلول هاي مرده ترکيب مي شوند.اين سلول هاي مرده هم با سبوم
ترکيب شده و جوش هاي سرسياه را به وجود آورده و در نهايت منافذ پوست بسته
شده و آکنه ايجاد مي شود. ويتامين A به عنوان يک مکمل غذايي جلوي توليد بيش
از حد سلول ها را در لايه ي شاخي پوست مي گيرد. مي توانيد 3 تا 4 تکه انبه
به رژيم غذايي روزانه يتان اضافه کرده تا شادابي پوستتان را حفظ کرده و به
بدنتان آبرساني کنيد.

انار
انار منبع شگفت
انگيز آنتي اکسيدان هاست. اين ميوه ممکن است فراوان ترين منبع پلي فنول ها
باشد. ترکيب منحصر به فرد عناصر موجود در انار، توانايي محافظت در برابر
خورشيد را در ما بالا برده و مي توانيد از صدمات ناشي از اشعه هاي مضر
خورشيد جلوگيري کند. مي توانيد انار را به ماست يا سيريال هاي صبحانه يا
سالاد اضافه کنيد.

آووکادو
شايد اين ميوه ي
روغني و گوشتي زياد هم پر آب به نظر نرسد، اما سرشار از پتاسيم بوده و حاوي
چربي هاي سالم و فيبر است. اين مواد به حفظ آب بدن کمک مي کنند. چربي هاي
اشباع نشده موجود در آووکادو حاوي اسيداولئي هستند که سطح چربي ها در بدن
را بهبود داده و به کنترل ديابت و کلسترول کمک ميکنند.

خيار
خيار
ميوه اي خوشمزه و کم کالري است که محتوي آب زيادي هم دارد. علاوه بر اين،
خيار منبع عالي سيليکا است، ماده ي معدني که به قوي کردن بافت هاي همبند
کمک مي کند. پوست خيار هم منبع ويتامين A ، C و اسيدفوليک است.

کلم بروکلي
کلم
بروکلي و سبزيجات ديگري مثل اسفناج منبع عالي آلفا ليپوئيک اسيد ، آنتي
اکسيدان هاي محلول در آب و ضدالتهاب هستند. مي توانيد بروکلي را به صورت
خام در سالاد ريخته يا به تنهايي مصرف کنيد.



استفاده های مختلف پوست موز

درباره پوست موز چه اطلاعاتی دارید و آیا از
خواص و فواید آن چیزی می دانید پوست این میوه چه تاثیراتی روی سلامتی تان
می تواند بگذارد؟بهتر است آن را دور نیندازید

 در بسیاری از کشورها از جمله هند، بیش از
چند دهه است که از پوست موز به عنوان یک ماده مغذی و دارویی استفاده می
شود. تحقیقات جدید نشان می دهد پوست موز حاوی انواع ویتامین و مواد معدنی
است و می توان آن را به صورت مخلوط با آب میوه، شیر موز، پخته و سرخ شده
استفاده کرد. هرچه موز رسیده تر باشد، پوست آن شیرین تر و بافت آن نرم تر
می شود و دلیل آن نیز وجود یک هورمون طبیعی گیاهی به نام اتیلن است که در
فرآیند رسیدن میوه ها ترشح می شود.
اتیلن پس از برهمکنش با قند و فیبر موجود در پوست موز، قند مرکب را به قند
ساده تبدیل می کند، به همین دلیل است که موز رسیده شیرین تر است. هورمون
های دیگر سبب تغییر رنگ پوست موز از سبز یه زرد می شوند.
محققان تغذیه مصرف روزانه موز را توصیه می کنند. یک موز با اندازه متوسط حاوی مواد مغذی زیر است:
-12 درصد از فیبر مورد نیاز روزانه را تامین می کند. فیبر برای هضم غذا و کاهش خطر ابتلا به دیابت مفید است.
-17 درصد از ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین می کند تا سلول های ایمنی بتوانند از بدن محافظت کنند و سبب رشد و توسعه سلول ها شوند.
-20 درصد ویتامین B6 بدن را تامین می کند. ویتامین B6 غذا را به انرژی تبدیل می کند.
-12 درصد پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین می کند. پتاسیم در توسعه سلول ها، بافت ها و اندام های بدن موثر است.
-8 درصد از منیزیم مورد نیاز بدن را تامین می کند. این ماده معدنی در تولید انرژی بدن و تنظیم فشار خون و گلوکز موثر است.
تحقیقات جدید متخصصان تغذیه سن دیه گو نشان می دهد مصرف موز با پوست، میزان
تمام مواد مغذی اشاره شده را افزایش می دهد و علاوه بر آن، حاوی ویتامین
های B6 و B12، منیزیم و پتاسیم است.
می توان چند برش موز را داخل یک سطل آب ریخت و برای چند روز در گوشه ای
قرار داد و سپس گیاهان را با آن آبیاری کرد. مواد مغذی موجود در پوست موز
سبب می شود که رشد گیاه افزایش یابد و ریشه های آن تقویت شوند.
سرکه تهیه شده از پوست موز بسیار مغذی و خوش طعم است و می تواند به عنوان چاشنی غذا و سالاد مورد استفاده قرار گیرد.
برخی از خواص دیگر پوست موز عبارتند از :
-از بروز افسردگی جلوگیری می کند
-سبب بهبود کیفیت خواب می شود
-سبب کاهش کلسترول می شود
-سبب بهبود عملکرد قلب می شود
-به کاهش وزن کمک می کند
-خاصیت پروبیوتیک و سم زدایی دارد
-ضد سرطان است
-از گلبول های قرمز محافظت می کند
-سرشار از آنتی اکسیدان است
-خاصیت ضد التهابی دارد
موزد در سال 2013 میلادی لقب محبوب ترین میوه آمریکا را از آن خود کرد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top