این 17 ماده غذایی را بخورید تا احساس جوانی کنید

مغز سالم در پاهای سالم!

شاید قدری دور از ذهن به نظر برسد ولی داشتن پاهایی قوی به معنای بهره
مندی از مغزی پر قدرت است. به شکل کاملاً طبیعی کارکردهای مغز همه انسان ها
با افزایش سن سیر نزولی پیدا می کند، روندی که گریزی از آن وجود ندارد.
اما یک دسته از مردم برنده این راه دشوار هستند، آنهایی که در طول زندگیشان
همواره تلاش کرده اند بر قدرت جسم و به خصوص پاها کار کنند.
 
احتمالاً
برای بسیاری از ما شلوغی کار و زندگی بهانه خوبی است تا ورزش و قوی کردن
پاها را به فراموشی بسپاریم؛ ولی برای قدرت بخشیدن به این عضو مهم نیازی به
کارهای سخت یا پر هزینه نیست و می توان با یک پیاده روی ساده روزانه
توانمندی پاها را برای سنین پیری حفظ کرد.نتایج آخرین تحقیقات انجام شده
حکایت از کارکرد بهتر قدرت حافظ میانسالانی دارد که پاهای قوی تر و سالم
تری دارند.
 
در واقع، ورزش کردن به خصوص تمریناتی که ارتباط
مستقیمی با پاها داشته باشند موجب رشد شگفت انگیز سلول های عصبی، افزایش
قدرت سیستم ایمنی بدن و به دنبال آن تقویت کارکردهای شناختی مغز می شود.
بنابراین، اگر می خواهید ذهن و مغز سالم و قوی خود را در آینده از دست
ندهید از همین امروز به فکر تقویت پاهای خودتان باشید.


این 17 ماده غذایی را بخورید تا احساس جوانی کنید

چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و املاح معدنی موجود در برخی
مواد غذایی در جوانتر ماندن و کند شدن اثرات پیری بسیار موثر است.
 
چای سبز:
اوکیناوا، یکی از سرزمین های ژاپن خانه افراد با بیش از صد سال سن در جهان
است. از هر ده هزار نفر در اوکیناوا، 7 نفر شمع صد سالگی خود را خاموش می
کنند. یک چیز در میان همه این افراد مشترک است: نوشیدن چای سبز. محققان
موسسه علوم زیستی اخیرا کشف کرده اند که ریز مغذی های موجود در چای سبز از
خطر حمله قلبی، سکته مغزی و بیماری عروقی پیشگیری می کند. ضمنا نوشیدن چای
سبز باعث کاهش چین و چروک و از بین رفتن التهاب در بدن می شود.
 
انگور:
حاوی آنتوسیانینها است که کاهش خطر ابتلا به عوارض قلبی و چاقی مفرط را به
همراه دارد. مصرف انگور از چشم در برابر دژنراسیون ماکولا وابسته به سن
جلوگیری می کند.
 
قارچ:
یکی از دلایل سفید شدن زودرس مو کاهش مس در بدن است. بدن شما برای تولید
رنگدانه برای پوست و مو نیاز به مس دارد و قارچ یکی از بهترین منابع حاوی
مس است. تنها نصف فنجان قارچ 71 درصد میزان نیاز روزانه به مس را فراهم می
کند.
 
پنیر چدار: خبر خوب
برای دوستداران چدار این است که مصرف آن باعث حفظ درخشندگی دندان ها می
شود. علاوه بر این ترکیبات موجود در این چنیر باعث کمک به دفع اسید در دهان
و حفظ مینای دندان می شود. این نوع پنیر برای کاهش وزن هم مفید است.
 
گریپ فروت: در
میان افراد 65 ساله به بالا، از هر 5 سقوط یک سقوط منجر به آسیب های جدی
به استخوان ها می شود. آب گریپ فروت علاوه بر شیر می تواند تراکم استخوان
ها را بهبود بخشد و از دست رفتن استخوان را کند کند.
 
ماهی ساردین: بهترین
منبع ویتامین دی است و به جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند. اسیدهای
چرب موجود در آن حافظه را بهبود می بخشد و عملکرد مغز را افزایش می دهد.
 
گردو: سرشار
از آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا سه است که به طور قابل توجهی می
تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. مصرف فقط یک
اونس گردو در روز خطر ابتلا به این بیماری ها را تا 40 درصد کاهش می دهد.
 
زغال اخته: غنی
از آنتی اکسیدان ها است و به جلوگیری از بروز آلزایمر کمک فراوانی می کند.
همچنین منجر به کاهش از دست دادن سولل های مغزی در اثر استرس اکسیداتیو می
شود.
 
غلات سبوس دار: مصرف این گونه غلات پوست را جوان نگه می دارد و سرعت چین و چروک را کاهش می دهد.
 
اسفناج: غنی از امگا سه و فولات است و به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی به علاوه پوکی استخوان کمک می کند.
 
گوجه فرنگی: غنی از آنتی اسیدان ها است و به مبارزه با اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش می رود.
 
ماست: یک محصول پروبیوتیک از باکتری های مفید روده محافظت می کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می بخشد و محافظ ابتلا به سرطان است.
 
هویج: میوه
ها و سبزیجات قرمز و نارنجی حاوی کاروتنوئیدها هستند که از خطر ابتلا به
بیماری های التهابی مانند روماتیسم و آرتریت جلوگیری می کنند.
 
انار، سیب، تمشک و کلم را نیز می توان به این فهرست افزود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top