طرز تهیه تیمپانو لازانیا
آکایران :سس آلفردو
به میزان دلخواه |
گوشت چرخ کرده
به میزان دلخواه |
پنیر ریکوتا
30گرم |
سس گوجه
به میزان دلخواه |
پنیر پیتزا
200گرم |
ورقه لازانیا
2 الی 3 بسته |
آکاایران: طرز تهیه تیمپانو لازانیا
در اولین لایه روی لازانیا سس آلفردو و سالامی
بنا به گزارش آکاایران : بعد از 3 لایه سس آلفردو یک لایه سس پستو
یک لایه پنیر
یک لایه گوشت چرخ کرده با سس گوجه
نکته مهم اینه که بعد از هر لایه لازانیا با دست کمی لازانیاها رو فشار بدیم.
لایه آخر با کمی پنیر ریکوتا
روی لایه آخر لازانیا با سس آلفردو
لبه هارو روی لازانیا بر می گردونیم
در فر می پزیم
اسپاگتی ماتری چیانا
مواد لازم
اسپاگتي – 500 گرم
قارچ – 200 گرم
فلفل دلمهاي – يك عدد
پياز – يك عدد
فلفل تند – سه عدد
سير – پنج حبه
زيتون سياه – 100 گرم
ژامبون گوشت – 200 گرم
رب گوجهفرنگي – سه قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده – دو قاشق غذاخوري
روغن مايع – چهار قاشق غذاخوري
اسپاگتی ماتری چیانا
طرز تهيه
پياز، فلفل دلمه و ژامبون را به صورت خلالهاي نازك خرد
كرده، قارچ را به صورت ورقههاي نازك برش داده و سير و فلفل تند را به
صورت ريز خرد كنيد.
پياز را در تابهاي سرخ كرده و بعد از چند دقيقه سير و
فلفل تند را اضافه كنيد. سپس قارچ، ژامبون، زيتون و فلفل دلمهاي را همراه
مواد داخل تابه تفت داده و پس از چند دقيقه رب گوجه مخلوط با نصف فنجان
آبجوش كه از قبل آماده كردهايد را به مخلوط اضافه كنيد. پس از سه دقيقه
هم زدن حرارت را كم كنيد.
در قابلمه ديگري آب را با كمي نمك، جوش آورده و اسپاگتي
را براي شش دقيقه جوشانده و پس از آبكشي به مخلوط اضافه كنيد. ميتوانيد
اسپاگتي خود را در ظرف گود سرو كرده و با جعفري تازه خرد شده تزئين كنيد.