آب سیب بنوشید تا دچار سکته قلبی نشوید

آب سیب بنوشید تا دچار سکته قلبی نشوید

آب سیب بنوشید تا دچار سکته قلبی نشوید

آب سیب بنوشید تا دچار سکته قلبی نشوید

عده
ای از پژوهشگران دانشکده پزشکی “یو سی” در ایالات متحده آمریکا کشف کردند
که نوشیدن آب سیب، از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و بالاخص سکته های
قلبی، جلوگیری می کند.

دانشمندان، این اثرات مثبت را ناشی از وجود “فیتو نوترینت ها” می ‌دانند.

بررسی
های متعدد دانشمندان، حاکی از آن است که “فیتونوترینت ها” در کاهش LDL
(کلسترول بد) بسیار کارآمد هستند و از اکسید شدن آن جلوگیری می کنند و در
واقع خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.

چرا که زمانی که LDL اکسید می شود،
موادی به نام “پلاک” را به وجود می آورد که پلاک ‌ها با چسبیدن به دیواره
عروق، باعث تنگ شدن دیواره رگ ها شده، تصلب شرائین و سکته‌های قلبی را موجب
می شوند.

“دایان هیسون” متخصص تغذیه و  رئیس تیم تحقیق می گوید:


تحقیقات قبلی نیز نشانگر آن بود که مصرف میوه و سبزی از خطر ابتلا به
بیماری های قلبی و عروقی می کاهد، اما این اولین تحقیق کلینیکی است که به
بررسی ترکیبات فعال و سودمند در آب سیب و میوه سیب می پردازد.”

جالب است بدانید که این بررسی ها نشان داد که تنها پس از شش هفته نوشیدن آب سیب، اثرات سودمند آن ظاهر می شود.

خانم هیسون، معتقد است که “تنها با ایجاد این تغییر کوچک در

رژیم غذایی

و
گنجاندن میزان متوسطی از آب سیب(۱ لیوان آب سیب خالص یا دو عدد سیب کامل)
در برنامه غذایی روزانه قادر به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی
به طرز چشمگیری خواهیم بود.



این مواد غذایی را تنهایی میل نکنید!

این مواد غذایی را تنهایی میل نکنید!

571e02318606

چه نوع خوراکی هایی را به تنهایی نباید مصرف
کرداستفاده از آن ها به صورت فردی کار درستی نیست این نوع خوراکی ها چه
تاثیراتی روی سلامتی ما دارند

 آیا این خوراکی ها را به تنهایی مصرف می کنید؟ در این صورت خواص بسیار مفید آن ها را از دست می دهید.

 این هفت ماده غذایی که بهتر است به تنهایی خورده نشوند، معرفی می گردند.

عکس شماره یک: موز

میوه های زردرنگ نوعی فیبر دارند که میزان
باکتری های مفید را در سیستم گوارشی متعادل نگه می دارد. همچنین میزان جذب
کلسیم در بدن را افزایش می دهند که برای استحکام استخوان ها بسیار مفید
است. بنابراین بهتر است موز را با منبعی از کلسیم مانند شیر، ماست، پنیر،
بروکی و …. مصرف کنید.

عکس شماره دو: توت فرنگی

ویتامین ای برای تقویت چشم ها و جلوگیری از
ابتلا به بیماری های چشمی مفید است و همراه شدن آن با ویتامین سی، قدرت جذب
و عملکرد آن در بدن را بیشتر می کند.

بهتر است مواد غنی از ویتامین سی مانند مانند
توت فرنگی، میوه های ترش و گوجه فرنگی را با منبع ویتامین ای مانند بادام
زمینی/کره بادام زمینی، دانه آفتابگردان و …. همراه کنید.

عکس شماره سه: کلم بروکلی

بروکلی منبع غنی سولفورافان، ماده ضدسرطان
است. متاسفانه پختن سبزیجات میروزیناس، آنزیمی که سولفورافان در اختیار
بدنتان قرار می دهد، را از بین می برد.

برای اینکه بروکلی خواص خود را از دست ندهد، بهتر است با کرم موستارد و سبزیجاتی از این قبیل مصرف شود.

عکس شماره چهار: قهوه

هنگامی که قهوه با شکر نوشیده می شود، بخشی
از مغز که وظیفه تمرکز را بر عهده دارد، کار خود را بهتر انجام می دهد و
شما فعال تر و متمرکزتر به انجام کارهای روزانه خواهید پرداخت. همچنین چای
را نیز بهتر است با عسل میل کنید.

عکس شماره پنج: سیب

بهترین عصرانه ای که می توانید بخورید یک فنجان چای همراه با میوه است و ایده آل ترین آن نوشیدن چای سبز همراه با سیب است.

خوردن میوه هایی مانند سیب، آلبالو و گیلاس همراه با چای سبز از انعقاد خون در رگ ها که منجر به حمله قلبی می شود، جلوگیری می کند.

عکس شماره شش: پیاز

پیاز و سیر حاوی ترکیبات سولفور هستند که به
جذب بهتر روی کمک می کنند. با جذب بیشتر روی، سیستم ایمنی نیز قوی تر می
شود و زخم های ایجاد شده در بدن سریعتر بهبود می یابد.

روی در غلات و حبوبات یافت می شود. بنابراین توصیه می شود پیاز را همراه با نان بخورید.

عکس شماره هفت: هویج

بتاکاروتن ماده مغذی که در هویج وجود دارد،
در جوان نگه داشتن پوست و سلامت چشم ها بسیار مفید است. این ماده برای بهتر
جذب شدن باید با چربی همراه باشد. بنابراین توصیه می شود که موادی مانند
هویج و اسفناج را با چربی هایی از قبیل آووکادو، بادام، گردو و یا روغن
زیتون میل کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top