کیک شکلاتی

کیک شکلاتی مخصوص

 

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی مخصوص

آرد 2 لیوان . شکر 1 لیوان . پودر کاکائو 10 قاشق غذاخوری . کره 100 گرم .شیر ولرم 1/2 لیوان

تخم مرغ 4 عدد . شکلات تخته ای 100 گرم . بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . نمک 1/4 قاشق چایخوری

کیک شکلاتی

دستور پخت کیک اسفنجی

طرز تهیه :
شکلات تخته ای و کره را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار
دهید تا آب شود سپس شکر و پودر کاکائو را اضافه و مخلوط کنید ، پس از مخلوط
کردن مواد باید شیر ولرم را اضافه کنید ، کمی هم بزنید و از روی حرارت
بخار آب بردارید و کناری قرار دهید تا مایه شکلاتی خنک شود.

کیک شکلاتی

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با
همزن بزنید تا کف کند سپس مایه شکلاتی را به تخم مرغ های زده شده اضافه
کنید و با همزن کمی بزنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند بکینگ پودر و نمک
را اضافه کنید و مجدد بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

کیک شکلاتی

پس از اینکه مایه کیک یکدست شد آرد را روی مایه کیک الک
کنید و به آرامی با قاشق مخلوط کنید ( کم کم ارد را الک کنید و دورانی و
در یک جهت هم بزنید تا مایه کیک آماده شود ) ، پس از اتمام کار مایه کیک را
داخل کاسه ای بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت در
جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند.

کیک شکلاتی

ته قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و دیواره
های قالب را نیز چرب کنید سپس مایه کیک را در قالب بریزید و داخل فری که
از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45
تا 60 دقیقه قرار دهید ( دمای فرها متفاوت میباشد و باید پس از 45 دقیقه
کیک را بررسی کنید، خلال چوبی یا چاقویی را وارد کیک کنید و اگر تمیز بیرون
آمد یعنی کیک شکلاتی پخته است ).

کیک شکلاتی

پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و کمی
صبر کنید تا کیک خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کنید و به 2 یا 3 لایه
برش بزنید ، میان لایه های کیک را با خامه فرم گرفته یا سس شکلاتی یا خامه
شکلاتی و … تزیین کنید ، برای روی کیک نیز میتوانید از شکلات تخته ای خرد
شده و … استفاده کنید.

 


 

کیک ساده شکلاتی

 

کیک شکلات

کیک ساده شکلاتی

تخم مرغ 6 عدد . شکر 250 گرم . آرد 200 گرم . شیر 1/2 لیوان . روغن 3/4 لیوان

پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری . وانیل 1/2 قاشق چایخوری . بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

کیک کاکائویی

طرز تهیه : ابتدا مواد خشک ( آرد ، وانیل ، پودر کاکائو و بکینگ پودر ) را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.

کیک کاکائویی

تخم مرغ ها را درون کاسه ای دیگر با شکر ، شیر و روغن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط ارد را کم کم اضافه نمائید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

کیک کاکائویی

قالب کیک را
چرب کنید و روی ان کمی ارد بپاشید ( قالب را برگردانید تا ارد اضافی بریزد
) ، مخلوط کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با درجه حرارت
180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45 – 60 دقیقه ( بسته به نوع فر )
بپزید.

کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود سپس از قالب دراورده و سرو کنید ، میتوانید کیک شکلاتی را ساده یا بهمراه خامه و سس شکلاتی و … سرو کنید.

 


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top