چای خوردن زیاد و این آسیب ها

معجزه پیاز گذاشتن در گوش

می خواهیم با یک روش طبیعی و بی خطر و بدون
هیچ دارویی سرفه ها و مشکلات تنفسی شما را برطرف کنیم سراغ پیاز بروید و
آن را در کنار مجرای گوشتان ببندید و از شر عفونت ها و التهاب ها و علائم
سرماخوردگی خلاص شوید

فصل زمستان بیمای‌هایی از جمله سرماخورگی,
آنفولانزا, سرفه‌های مکرر و حساسیت‌های مخصوص این فصل را با خود به همراه
دارد و افراد بسیاری را مجبور می‌کند از داروهای متفاوتی استفاده کنند اما
در اینجا ما روشی را به شما نشان می‌دهد که به طور طبیعی بدون استفاده از
داروها بیماری‌های این فصل را درمان می‌کند.

قرار دادن یک قطعه پیاز در گوش می‌تواند در
درمان بسیاری از بیماری‌ها مخصوصا بیماری‌های فصل زمستان و پاییز به شما
کمک کند. در فصول زمستان و پاییز دمای بدن تغییر می‌کند و به همین دلیل
باکتری‌ها و ویروس‌ها و هم‌چنین عفونت‌ها بیشتر از قبل به بدن حمله می‌کنند
و سلامتی را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

این روش درمانی می‌تواند بیش از هر شربت ضد
سرفه دیگری در درمان سرفه‌های مکرر شما موثر باشد. علاوه بر این، تنگی نفس
و مشکلات تنفسی را به راحتی درمان می‌کند. از طرف دیگر، این روش درد گوش
شما را کاهش می‌دهد و تب بدن شما را پایین می‌آورد. از بین بردن علائم
سرماخوردگی و خاصیت ضد التهاب و ضدعفونی‌کنندگی از دیگر خواص قرار دادن
پیاز در گوش است. البته گفته می‌شود که اگر پیاز در گوش قرار گیرد خواص خود
را بهتر نشان می‌دهند.


چای خوردن زیاد و این آسیب ها

دکتر محسن اکبری آسیب‌شناس و مدرس طب
اسلامی ایرانی گفت: یکی از پرضررترین گیاهان دارویی چای است. بسیاری از
افراد برای کاهش وزن از این نوشیدنی استفاده می‌کنند حال آن که چای از طریق
ضعف سلولی و تداخل در عبور الکترون‌های بدن موجب کاهش وزن می‌شود.
وی ادامه داد: در برخی موارد دیده شده که
مصرف چای باعث ایجاد اختلالاتی در سیستم گوارشی و در نتیجه ایجاد دل دردهای
شدید و گاهی نیز یبوست و اسهال می‌شود. همچنین چای سبز باعث می‌شود دستگاه
گوارش نتواند به میزان لازم آهن جذب کند و این خود باعث بروز بیماری‌های
متعددی است.
اکبری افزود: یکی از مهمترین ضررهای چای
وجود  اگزالات فراوان در آن است که مرکز سنگ‌های داخل کلیه می‌شود. همچنین
نوشیدن چای با هدف کاهش وزن هم اقدام منطقی به حساب نمی‌آید این که افراد
فقط با مصرف یک ماده غذایی خاص به لاغری دست پیدا کنند علمی نیست چون کاهش
کالری دریافتی در مقایسه با کالری مصرفی است که می‌تواند بیشترین نتیجه یا
همان کاهش وزن مورد انتظار را به همراه بیاورد.
وی تأکید کرد: بهتر است افراد به جای چای
از عرقیات و دمنوش‌های سنتی مانند گل‌گاوزبان، عناب، اسطوخودوس، زعفران،
زنجبیل، دارچین، نعناع، پونه، چای کوهی و یا آب جوش به همراه خرما براساس
نوع مزاج خود استفاده نمائید.

اکبری خاطرنشان کرد: افراد در صورت تمایل
به مصرف چای آن را به صورت رقیق و همراه با هل یا دارچین 2 ساعت بعد از
وعده غذایی بنوشند اما به طور کلی طب سنتی نوشیدن چای را مناسب نمی‌داند و
توصیه به جایگزینی آن توسط دمنوش‌های دیگر دارد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top