نمک دریا چیست
نمک دریا به طور کلی به نمک هایی گفته می شود که مستقیما از آب دریا یا اقیانوس به دست آیند. آب را توسط کانال هایی وارد سینی های سفالی نمک گیری می کنند تا نور خورشید و وزش باد ، به طور طبیعی موجب تبخیرآب و تهیه نمک شود.
خواص
نمک ,خواص دارویی نمک ,فواید نمک ,خاصیت نمک ,نمک در طب سنتی ,فواید
درمانی نمک ,مضرات نمک ,فوائد نمک , نمک ,طب سنتی ,خواص سبزیجات ,خواص میوه
جات , خواص نمک در طب سنتی ,فواید نمک در طب سنتی
,ادویه جات و سلامت
در تهیه انبوه، آن را به انداره دیگر نمک ها تصفیه نمی کنند و حاوی املاح دیگری چون آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، منگنز، روی و ید است.
اثرات ناشی از سدیم برروی فشار خون(سدیم حجم خون را افزایش می دهد، باعث ایجاد استرس می شود، ضربان قلب را افزایش می دهد و رگهای خونی را منقبض می کند. و اینها همه عواملی است که باعث ایجاد فشار خون بالا می شود.) به وسیله منیزیم خنثی می شود.
نمک دریا دارای منیزیم است درحالی که نمک سفره عاری از آن است. به همین دلیل نمک دریا خیلی کمتر باعث بالارفتن فشار خون می شود.
طرفداران این نوع نمک از طعم خالص و فواید املاح موجود در این نمک صحبت
به میان می آورند. بهترین مکان های تهیه این نوع نمک، دریای مدیترانه،
دریای شمال و اقیانوس اطلس(خصوصاً در ساحل بریتانی فرانسه ) است.
این نمک سالم تر و طعم دارتر از نمک سفره است و به صورت دانه های درشت، سائیده و کاملاً نرم در دسترس است.
نمک دریا بطور طبیعی خاکستری رنگ و دارای دانه های درشت تر از نمک سفره است.
اگر
شما آن را به رنگ سفید خالص مشاهده کردید مطمئن باشید که آن را به وسیله
مواد شیمیایی سفید کرده اند و این نشانه آن است که باید از خوردن آن
خودداری کنید.
این نمک را می توانید از عطاری ها تهیه نمایید اما مراقب باشید با اینکه این نمک عوارض نمک سفره را ندارد اما در مصرف این نمک هم نباید افراط کرد.
هل چیست و خواص هل کدامست
خواص هل (Cardamom)
درختی
است از خانواده زنجبیل به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه
درختان می روید.ارتفاع درخت ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر و بعصی ها دارای اعضاء
چوبی تا ۳ متر ارتفاع و شاخه های هوایی و برگ های متناوب نوک تیز با گل های
ریز سفید مانند گل باقلا و میوه ان کوچک ناشکوفا (پوشینه دار ) بقدر بند
انگشت با پوست تیره رنگ و دانه های متعدد می باشد.هل انواع مختلفی دارد :هل
سفید و هل سیاه و هل سبز و هل رسمی .که طبیعت همه ان ها گرم و خشک و نوع
سبز ان تند و معطر بوده و از دو نوع دیگر مرغوب تر است.دانه های هل بویی
قوی و طعمی مطبوع دارد از مغز و پوستش برای درمان و معطر ساختن غذاها و
پختن شیرینی استفاده می شود
ادویه
جات و سلامت,خواص هل ,خواص دارویی هل ,فواید هل ,خاصیت هل ,هل در طب سنتی
,فواید درمانی هل ,مضرات هل ,فوائد هل , هل ,طب سنتی ,خواص سبزیجات ,خواص
میوه جات , خواص هل در طب سنتی ,فواید هل در طب سنتی
خواص درمانی هل
مصرف دم کرده ان مفرح مقوی دل و معده لطیف و بادشکن و بیماری های صرع جنون و احشاءو سر درد و ضد رطوبت مزاج است.
اثر
روحی وروانی هل که دارای اسانس می باشد انسان را سر حال می اورد از ترس و
وحشت انسان می کاهد و روحیه خوش بینی را القاء میکند.البته مصرف زیاد ان
تپش قلب را افزایش میدهد و برای بیماری های قلبی و ریه و در مزاج های گرم
ضرر دارد و باید با شکر خورده شود .توجه کنید که مقدار مصرف باید از یک
مثقال بیشتر نشود.