میوه های مردانه و زنانه را بشناسید

میوه های مردانه و زنانه را بشناسید

تا به حال به این فکر کرده‌اید که میوه‌ها را می‌توان به دو گروه زن و مرد تقسیم کرد؟ جالب است بدانید که یکسری میوه‌ها برای خانم‌ها فواید بیشتری دارند تا آقایان و برعکس

همه ما می‌دانیم که تمام میوه‌ها و سبزیجات غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و آنها را باید جزء ضروری و ثابت سفره خود قرار دهیم، اما جالب است بدانید که یکسری میوه‌ها برای خانم‌ها فواید بیشتری دارند تا آقایان و برعکس.

میوه‌های ویژه آقایان:

انجیر: برای سلامت قلب مفید است و تری‌گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد. پتاسیم موجود در آن فشارخون را کنترل کرده و از بدن در برابر بیماری‌های قلبی و فشارخون محافظت می‌کند.

آووکادو: فیتونیتریت‌های متعدد آن نه تنها مانع از بروز سرطان پروستات می‌شود، بلکه سلول‌های آسیب‌دیده قلبی را نیز ترمیم می‌کند.

نارگیل: این میوه‌علائم مربوط به بزرگ شدن پروستات را کاهش می‌دهد. از بروز بیماری تصلب شرائین و بیماری قلبی را در مردان نیز پیشگیری می‌کند.

مرکبات: به دلیل اینکه بیماری‌های قلبی در آقایان بیشتر است، خوردن میوه‌های دارای رنگ روشن به‌نفع آنها است. محققان ترکیبات آنتی‌اکســـیدانی را در پرتقال و در سایر میوه‌های زرد رنگ یافته‌اند که در مبارزه با بیماری‌هایی مانند بیماری‌های قلبی و آرتریت سودمندهستند.

انار: به واسطه داشتن مواد آنتی‌اکسیدانی و نیز الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند می‌کند.

هندوانه: لیکوپین دارد که یک ماده قوی ضدسرطان برای مردان است و برای سلامت چشم و پروستات مفید است. مصرف منظم هندوانه و زردآلو مانع از بروز سرطان پروستات می‌شود.

میوه‌های ویژه بانوان:
سیب: برای شادابی پوست به خانم‌ها توصیه می‌شود که روزی یک سیب بخورند. سیب خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – غنی از ویتامین C، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست.

زغال اخته: در افزایش کلسترول مفید خون و همچنین آنتی‌اکسیدان‌ها موثر است و به شادابی پوست خانم‌ها کمک می‌کند.

پرتقال: بهترین خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – ویتامین C و اسیدفولیک است و مصرف آن به خانم‌های باردار برای تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع کم‌خونی توصیه می‌شود. پرتقال حاوی ۷۰میلی‌گرم ویتامین C است که این مقدار ۹۰درصد از نیاز روزانه خانم‌ها به این ویتامین را تامین می‌کند.

آلبالو: دارای ملاتونین که یک نوع آنتی‌اکسیدان است. این ماده به حفظ الگوی طبیعی خواب انسان کمک کرده، از ضعف حافظه جلوگیری می‌کند، کاهش‌دهنده التهابات است و از سرطان‌های زنانه و دیابت جلوگیری می‌کند.

آووکادو: برای خانم‌های باردار مفید است. یک فنجان آووکادو، یک‌چهارم نیاز روزانه بدن به فولات یا همان اسید فولیک را تامین می‌کند. این ویتامین خطر ابتلا به ناهنجاری‌های مادرزادی جنین را کاهش می‌دهد. اگر باردار هستید یا قصد بچه‌دار شدن دارید از این میوه‌میل کنید تا فرزندی سالم به دنیا بیاورید.

خیار: ۹۵درصد خیار از آب تشکیل شده است و خوردن یک فنجان خیار ورقه شده با نوشیدن یک لیوان آب برابری می‌کند.پوست سبز خیار نیز مقادیر قابل توجهی فیبر، پتاسیم و منیزیم دارد و خوردن خیار همراه با پوست، البته در صورتی که به خوبی شسته شده باشد، برای زیبایی و جوان ماندن پوست بانوان توصیه می‌شود. همچنین خیار به درمان حساسیت‌های پوستی و آفتاب‌‌سوختگی کمک می‌کند.

توت‌فرنگی:
دارای ویتامین C و منگنز است. منگنز رادیکال‌های آزاد را کاهش می‌دهد، به
استحکام استخوان‌ها به‌خصوص خانم‌های در معرض پوکی استخوان کمک می‌کند و به
عملکرد بهتر غده تیروئید هم کمک می‌کند. زنانی که هر هفته دو بار میوه‌هایی مانند شاتوت یا توت‌فرنگی را در برنامه غذایی روزانه خود قرار می‌دهند دیرتر با مشکل فراموشی و کاهش توانایی‌های ذهنی مواجه می‌شوند.

انار: میوه‌ای خونساز و تصفیه‌کننده خون است زیرا خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – خوبی از اسید فولیک، پتاسیم و آهن است، بنابراین مصرف آن را برای بیماران مبتلا به کم‌خونی به خصوص خانم‌ها توصیه می‌کنیم.



دانستنی های جالب از تفاوت رنگ میوه ها

متخصصان علم تغذیه بر این باورند که ویتامین ها و مواد معدنی موجود در میوه
ها و سبزیجات، با این کیفیت در هیچ مکملی یافت نمی شوند. در واقع رنگ های
مختلف هریک از میوه ها و سبزیجات باعث وجود خواص و مزایای متفاوتی می شود.
رنگ سبزیجات و میوه ها، خواص منحصر به فردی دارند و با سیستمی اعجاب انگیز
به سیستم ایمنی بدن سود می رسانند. این فرآیند با هیچ مکمل یا ویتامین های
ساختگی میسر نیست و این محصولات طبیعی با رنگ های مختلف این امکان را برای
افراد فراهم می آورند تا تمام مواد موردنیاز بدن را به دست آورند.

مصرف
میوه و سبزی برای جلوگیری از بیماری ها بسیار مهم است زیرا سبزی ها انرژی
زیادی برای بدن فراهم می کنند، سیستم ایمنی بدن را نیز ارتقا می بخشند،
مواد تثبیت شده معدنی و فیتو کمیکال دارند و قند موجود در آنها نیز متعادل
است. دانشمندان 12 هزار نوع فیتو کمیکال و 180 نوع ویتامین و ماده معدنی
مختلف را در میوه ها و سبزیجات کشف کرده اند که هیچ مکملی همه آنها را در
خود ندارد. آنها می گویند رنگ های متفاوت میوه ها و سبزی ها بدن را در
برابر محرک های خارجی ایمن و استرس را رفع می کند.

سبزها

قوت
سیستم گردش خون با مصرف گیاهان سبز دوچندان می شود. بروکلی، کلم پیچ،
اسفناج، کاهو و جوانه ها که در این گروه می گنجند سرشار از مواد معدنی و
انواع ویتامین های گروه B هستند. اگر بخواهیم تخصصی تر به این موضوع
بپردازیم هم باید بگوییم که ایندول و سولفورافن با ساختارهای ضدسرطان خود
تنها برخی از فیتو کمیکال های گیاهان سبز هستند. جالب تر اینکه مصرف آنها
در کنار سایر ترکیبات گیاهی اثربخش تر از خوردن شان در مکمل هاست.


سرخ ها

محصولات
طبیعی قرمزرنگ سرشار از انواع فیتوکمیکال ها هستند و می توانند اثر
رادیکال های آزاد را خنثی کنند. حتما شنیده اید که گوجه فرنگی، هندوانه و
کلم قرمز به دلیل دارابودن فیتو کمیکالی به نام لیکوپین از اختلالات
پروستات جلوگیری می کنند یا آسیب تشعشعات زیان بخش آفتاب روی بدن به وجود
می آید را بهبود می بخشد. درواقع این لیکوپن است که سبب ایجاد رنگ قرمز در
میوه ها می شود.


نارنجی ها

میوه
های نارنجی رنگ به دلیل وجود کارتنوئید به پیشگیری از سرطان، بازسازی DNA و
جذب ویتامین A در بدن کمک می کنند. هویج، کدو تنبل، کدو مسما، سیب زمینی
شیرین، هلو و گرمک چنین خاصیتی دارند تا حدودی از ایجاد پوکی استخوان نیز
جلوگیری می کنند.


زردهای مایل به سبز

نوعی
کاروتنوئید به نام لوتئین در ترکیب زرد و سبز مانند ذرت، نخود، خربزه و
آووکادو وجود دارد که از ایجاد آب مروارید و بروز لکه های سرطانی روی پوست
جلوگیری می کند. این میوه ها و سبزیجات نیز می توانند تا حدودی از بروز
پوکی استخوان جلوگیری کنند.


زردهای مایل به نارنجی

نارنگی،
هلو، انبه، شلیل، پرتقال و آناناس در این دسته می گنجند. انواع آنتی
اکسیدان ها در این نوع میوه ها به وفور یافت می شوند. ویتامین C موجود در
آنها به حفظ سلامت بافت های اتصالی و غشاهای مخاطی کمک می کنند و مجموعه
آنتی اکسیدان های موجود در آنها نیز علاوه برای جلوگیری از بیماری های
قلبی، گردش خون را تسریع می کند.


سفیدهای مایل به سبز

نوعی
از فیتوکمیکال به نام آلیسین با خاصیت اعجاب انگیز ضدویروسی، ضدقارچی و
ضدباکتریایی در سیر و پیاز وجود دارد. درواقع با اضافه کردن مقداری سیر و
پیاز به وعده های غذایی می توان از مسمومیت غذاهای پرچرب پیشگیری کرد.
پیاز، سیر، گلابی، کرفس و پیازچه در این حیطه رنگی می گنجند. در این میان
کرفس خواص بیشمار و مواد معدنی زیادی مانند سدیم را داراست که سلامت مفصل
را تضمین می کند.


مخلوطی از قرمز، آبی و بنفش

رنگ
های تیره میوه جات و سبزی ها به معنای بیشماربودن آنتی اکسیدان های آنهاست
که می تواند جریان خون در رگ ها را بهبود ببخشد و از لخته شدن آن جلوگیری
کند. سیب قرمز، چغندر، زغال اخته، توت فرنگی، آلو برغان، انگور و شاه توت
در این گروه می گنجند. اگر پنج رنگ متنوع از میوه ها و سبزی ها را در سالاد
جای دهید می توانید فیتوکمیکال های ضدپیری را به طور کامل به بدن خود
برسانید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top