میوه های لاغر کننده عالی
برای شناختن میوه های موثر در لاغری با ما همراه باشید
میوه
ها گرش خون را بهبود می بخشند و سیستم ایمنی بدن را قوی تر می کنند , پوست
را جوان و شاداب نگاه می دارند , موها را براق می کنند و سلامت عمومی بدن
را افزایش می دهند. رژیم میوه ها یکی از پر طرفدارترین و در عین حال موثر
ترین رژیم های لاغری در دنیا به شمار می روند که در این رژیم مانند رژیم های دیگر نکات مهم و کاربردی را دانست و آن را دنبال کرد.
میوه های پر انرژی
میوه هایی با کربوهیدرات های بالا:میوه هایی با انرژی و کربوهیدرات بالا همچون موز, آناناس, انگور و مانگو را به عنوان صبحانه مصرف کنید تا در عین تامین انرژی لازمه برای آغاز روز و فعالیت به کاهش وزن شما کمک کند.
میوه های بسیار مفید برای بدن
میوه هایی با کربوهیدرات پایین:هندوانه
– هلو- سیب و.. میوه هایی با کربوهیدرات پایین تر هستند اما آب فراوانی در
آنها وجود دارد که به همین دلیل درجه حرارت بدن را کنترل و تنظیم می کنند و
به دفع کلسترول های مضر از بدن کمک می کنند. این میوه ها انرژی لازم برای
فعالیت مناسب سیستم عصبی را فراهم می کنند. قند موجود در این میوه ها با بی
نیازی بذن به قند های دیگر از طرفی به سوزاندن قندهای اضافی در بدن منجر و
در نهایت لاغری را به بار می آورد.
حفظ سلامت و قدرت بدن با مصرف این میوه ها
مرکبات و توت ها:رژیم لاغری
غنی با این میوه ها حفظ مواد معدنی مهم و ضروری در بدن به خطر نمی افتد.
مقداری لیمو – پرتقال و یا خانواده خوش مزه به سیستم حرکتی بدن این اجازه
را می دهد که نیروی خود را تامین کرده و گرسنگی و ضعف رخ ندهد. مهم تر از
همه این میوه ها خون را تصفیه و قدرت بدنی را بالابرده و سلامت قلب را هم
در دوران رژیم و هم در دوران عادی تضمین می کند. میوه های آب دار:اسم میوه آبدار را که می شنویم به یاد هندوانه – طالبی و.. می افتیم. این میوه ها بخش بزرگی از رژیم لاغری
میوه ای را به خود اختصاص داده اند چرا که این میوه ها با هیدراته کردن و
بازسازی بافت های بدن در کنار تامین انرژی این امکان را فراهم می کنند که
در کنار لاغری جوانی و شادابی بدن حفظ شود.
فواید مصرف میوه های خشک
میوه های خشک:میوه
های خشک امروزه به صورت گسترده مصرف می شوند که این روش موقعیت مصرف میوه
های فصول مختلف را در هر فصلی ایجاد می کند که تنها نکته در مصرف این میوه
ها دقت به تاریخ مصرف و طبیعی بودن آنها ست که اگر به صورت خانگی انجام شود
و توسط خودتان بسیار بهتر و مناسب خواهد بود. این گروه میوه ها هم به حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن و تامین ویتامین ها کمک می کنند.
خواص درمانی شلیل
اعتقاد بر این است که شلیل یکی از قدیمی ترین میوه ها
بوده و ظاهراً 2000 سال قبل در چین رشد می کرده استتا اواخر دهه 40 شلیلها
سبز کم رنگ ، دارای اندازه ای کوچک و گوشتی سفید داشته اند.
گوشت آن آبدار بود اما میوه ای بسیار ترد با هسته ای کم عمر
محسوب می شد. شلیل امروزه با کمک پرورش دهندگان و مدارس کشاورزی از
اجدادشان فاصله بسیار زیادی گرفته اند. اکنون شلیها بسیار تطبیق پذیرند و
در آشپزی کاربرد
زیادی دارند.آنها چه بصورت پخته و چه خام جایگزین خوبی برایهلو هستند چون
قبل از آماده سازی نیازی به کندن پوست آنها نمی باشد.
در حال حاضر بیش از 150 گونه شلیل وجود
دارد که فقط از نظراندازه ، شکل ، طعم ، بافت و رنگ متفاوت هستند. انتظار
می رود با معرفی دو یا گونه جدید شلیل در هر سال محبوبیت این میوه
مداوم باشد.گونه های موجود شلیل پیوسته از نظر طعم بهتر و ظاهری زیبا تر و
عمر طولانی تر هسته در حال ارتقا می باشند.بسیاری از گونه های جدید که شما
امروزه از آنها لذت می برید شاید در 5 یا 10 سال آینده دیده نشوند.
شليل سرشار از ويتامين هاي C و A و بهترين ميوه براي افراد گرمازده است.بيش از 150 گونه شليل در دنيا وجود دارد. شليل ميوه بومي آسياست. اين ميوه كه هلوي بدون كرك ناميده مي شود، از خانواده هلو است و طعمي شيرين تر از هلو دارد.
شليل در پيشگيري از بروز بسياري از بيماري هاي مزمن نظير سرطان، ديابت و بيماري هاي قلبي عروقي كه از مهمترين علل مرگ و مير هستند موٌثر است.
ويتامين C موجود در شليل اثرات مفيد در سلامت پوست،
دندان و استخوان دارد. اين ميوه منبع بسيار غني اي از بتاكاروتن است.
بتاكاروتن با خاصيت آنتي اكسيداني بسيار نيرومندي كه دارد و با ارتقاي سطح
ايمني بدن از بروز بسياري از بيماري ها جلوگيري مي كند.
يكي ديگر از خواص بتاكاروتن، جلوگيري از بروز بيماري هاي قلبي ـ عروقي
است.فيبر ديگر تركيب قابل توجه در اين ميوه است كه سبب كاهش سرعت جذب برخي
مواد مغذي بويژه قندها مي شود و در عين حال ميزان حساسيت به انسولين را
نيز افزايش مي دهد. مصرف شليل مي تواند در كنترل قندخون موٌثر باشد.