معجون سنتی معروف برای مبارزه با بیماری ها
با استفاده از معجون عسل و دارچین می توانید بسیاری از بیماری هایتان را
درمان کنید و نه تنها عفونت ناشی از سرماخوردگی بلکه انواع عفونت ها را از
بدنتان خارج کنید این معجون سرشار از خاصیت های مختلف درمانی است که در
ادامه مطلب با آن ها آشنا خواهید شد
ترکیبی از عسل و دارچین به عنوان یک درمان سنتی کارآمد برای هزاران سال استفاده میشده است.
مصریان از این ماده برای درمان زخمهای پوستی خود و یونانیان باستان
برای افزایش طول عمر و سرخپوستان برای حفظ تعادل بدن استفاده میکردند.
خاصیت دارچین و عسل خیلی بیشتر از درمانهای سطحی است به طوری که امروزه پزشکان مدرن نیز بر این ترکیب سنتی تأکید خاصی دارند.
این دو ترکیب طبیعی باهم بسیار مقوی میباشد و برای درمان سرماخوردگی و
آنفولانزا، کلسترول بالا و بیماریهای قلبی عروقی، عفونت کیسه صفرا و ورم
مفاصل استفاده میشود.
چند توصیه درمانی از این ترکیب را به شما بیان میکنیم.
از بین بردن سرماخوردگی
به منظور درمان سرماخوردگی، مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل و یک چهارم قاشق چای
خوری دارچین. این ترکیب را به عنوان شربت سینه، برای سرفههای مزمن و
گرفتگی سینوس مصرف کنید.
تقویت سیستم ایمنی بدن
مصرف روزانه ترکیب دارچین و عسل موجب بالا بردن کارای سیستم ایمنی بدن
میشود، به گونهای که از عفونتهای باکتریایی و ویروسی محافظت میشود.
کاهش کلسترول خون
مخلوط دو قاشق غذاخوری از عسل و سه قاشق چای خوری دارچین در یک فنجان بزرگ
آب باعث کاهش کلسترول بالا میشود. سطح کلسترول خود را با این معجون
معجزهآسا حدود ۱۰ درصد در عرض دو ساعت کاهش دهید.
درمان بیماریهای قلبی عروقی
مصرف منظم یک کم عسل و دارچین بر روی تکهای نان علاوه بر اینکه موجب کاهش
سطح کلسترول خون شما میشود از خطر ایست قلبی نیز جلوگیری میکند.
درمان عفونت کیسه صفرا
یک قاشق غذاخوری عسل و دو قاشق غذاخوری دارچین را در آب جوش حال کنید و
روزانه مصرف کنید. منجر به از بین بردن عفونتهای کیسه صفرا میشود.
مبارزه با ورم مفاصل
دو قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری دارچین در یک فنجان کوچک آب جوش را
تهیه کرده و آن را روزانه بنوشید. باعث التیام درد مفاصل میشود.
طب سنتی و رفع مشکلات کبدی
طب سنتی و رفع مشکلات کبدی
برای رفع کبد چرب چه کارهایی را باید در نظر
بگیریم می خواهیم امروز از طب سنتی در این زمینه کمک بگیریم و دمنوش ها و
معجون های مفید برای رفع چربی کبد را یاد بگیریم
متخصص طب سنتی با اشاره به بخور و نخورهای بیماران مبتلا به کبد چرب، راههای طبیعی درمان این بیماری را تشریح کرد.
،محمدجواد اسلامیپور در رابطه با بیماری کبد
چرب و راه های سنتی و طبیعی درمان آن، اظهار داشت: افرادی که مبتلا به کبد
چرب شدهاند در صورتی که میزان درگیری کبد آنها در حد ضعیف بوده همچنین
اگر میزان آنزیمهای کبدی هنوز در حد نرمال باشد میتوانند از روشهای
تغذیهای و یا طبیعی جهت درمان بیماری خود بهرهمند شوند.
وی افزود: مصرف شربت عسل، آبلیمو و کاسنی
روزی یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان آخر شب جهت درمان این بیماری و تسریع
در سیر بهبودی آن مؤثر است البته باید توجه داشت که برای این راهکار یک و
نیم لیوان آبلیموی تازه را با یک قاشق مرباخوری عسل و چهار و نیم لیوان
کاسنی مخلوط کرد تا بتوان طی شبانهروز مصرف آن را مدنظر قرار داد.
متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف یک قاشق
چایخوری سیاهدانه در صبح و شب نیز توصیه میشود البته سیاه دانه باید
حتماً جویده شود و اگر همراه با کمی عسل طبیعی مورد استفاده قرار گیرد اثر
زیادتری را بر جای خواهد گذاشت.
اسلامیپور با اشاره به اینکه مصرف روزانه 2
الی 3 عدد سیب کامل صبحها قبل از صبحانه و آخر شب میتواند در درمان این
بیماری استفاده شود، بیان داشت: مصرف پیوسته سالاد کاهو، کلم، هویج، روغن
زیتون و آبغوره هفتهای 5 بار توصیه میشود.
وی در ادامه گفت: قبل از میل غذا مصرف هر
گونه مایعات حتی آب توصیه نمیشود و بهترین زمان نوشیدن هر نوع مایعات حتی
آب نیم ساعت قبل از غذا و یا یک ساعت پس از میل غذا است.
متخصص طب سنتی کم کردن مصرف غذاهای سرخ کردنی
به ویژه در شب هنگام را توصیه کرد و اظهار داشت: افرادی که مبتلا به دیابت
چرب هستند در صورت امکان بهتر است رژیم آش آبغوره در نوبت شب به مدت 40
روز را مورد توجه قرار دهند همچنین عدم مصرف غذاهای آماده و فستفود همچنین
نوشابههای گازدار و دوری از استرسهای روزانه به میزان قابل توجهی در
درمان کبد چرب مؤثر است.
اسلامیپور در پایان گفت: افرادی که مبتلا به
کبد چرب هستند در صورتی که بیماریشان در حد متوسط و یا شدید باشد و یا
همراه با افزایش آنزیمهای کبدی مواجه باشد علاوه بر این بیماری ممکن است
به دیابت، فشار خون و چاقی زیاد نیز مبتلا شوند که برای جلوگیری از بروز
عوارض ناشی از این بیماریها لازم است درمان خود را تحتنظر پزشکان مربوطه
انجام دهند.