مزایای درمان زودهنگام ارتودنسی
مزایای درمان زودهنگام ارتودنسی
ارتودنسی – توصیه انجمن ارتودنتیستهای آمریکا این است که از کودکان در 7 سالگی معاینه ارتودنسی
به عمل آید. البته برای بعضی از کودکان خیلی زود است اما میتواند برای
خیلی از ناهنجاریها سن مناسبی باشد مثل کراس بایت دندانی، عادت به مکیدن
انگشت و غیره.
مزایای درمان زودهنگام فرزند شما شامل:
• احتمال کشیدن دندان دائمی برای ارتودنسی بین میرود.
• نیاز به جراحی فک کم میشود .
• احتمال آسیب به مفصل فکی کم میشود یا از بین میرود.
• فضای دندانهای دائمی برای رویش حفظ میشود و یا بدست میآید.
• احتمال آسیب دیدن دندانهای بیرونزده کم،
• عادات بد دهانی (مانند مکیدن انگشت) درمان،
• لبخند و اعتماد به نفس بیشتر،
• تکامل بیان بهتر،
• جهت رشدی فکها بهتر،
• دوره ارتودنسی ثابت راحتتر و کوتاهتر،
• ثبات نتایج نهائی درمان بیشتر،
• احتمال نهفته شدن دندانهای دائمی کم، و
• مسیر رویشی دندانهای دائمی به جایگاه مطلوبتر هدایت میشود.
و مزایای بسیاری که قابل شمارش نیستند.
وقتی فرزند شما از کودکی مراجعه کند در زمان شروع درمان نگرانی کمی دارد و
به پرسنل مطب دندانپزشکی عادت کرده و همکاری خوبی از خود نشان میدهد.
حق طبیعی همه افراد در سنین مختلف است که یک لبخند زیبا و یک دهان سالم داشته باشند.
تمیز
کردن و نگهداری از دندانهای نامرتب کار مشکلی است، لذا احتمال ایجاد
پوسیدگی دندان و بیماری لثه وجود دارد. با پیشرفت بیماری لثه و پوسیدگی
دندانی، احتمال از دست دادن دندان زیاد میشود. مشکلات دیگر نامرتبی
دندانها، شامل سایشهای شدید لبه دندان، فشار زیاد روی استخوان دور ریشه و
جابجائی مفصل فکی میباشد که نهایتاً منجر به دردهای مزمن ناحیه سر و صورت
و گردن میگردد.
اگر ناهنجاری ارتودنسی را درمان
نکنیم، این مشکل بیشتر میشود. درمان ناهنجاری اولیه ارتودنسی خیلی کم
هزینهتر از درمان مشکلات پیچیده دندانپزشکی خواهد بود که در آینده بخاطر
نامرتبی دندانها رخ میدهد.
آنچه در مورد پوست کیوی نمی دانید
کیوی سرشار از ویتامین C است.
ویتامین
E یکی از ویتامین های محلول در چربی است. دلیل اهمیت این ویتامین خاصیت
آنتی اکسیدانی آن می باشد که عبارتست از کاهش عوامل شیمیایی مخربی که در
اثر استرس های فیزیولوژیکی و محیطی در بدن به وجود می آیند. روغن های
گیاهی، مغزها و جوانه گندم از منابع غذایی ویتامین E به شمار می روند.
تحقیقات
اخیر محققان فرانسوی نشان می دهد که دو میوه آووکادو و کیوی نیز سرشار از
ویتامین E هستند. آووکادو میوه ای روغنی است که به دلیل دارا بودن بسیاری
از مواد مغذی به ویژه اسیدهای چرب مفید می تواند به عنوان یکی از اجزای
سالاد سبزیجات ،به رژیم غذایی افزوده شود.
کیوی به دلیل دارا بودن
مقادیر بالایی از مواد مغذی از جمله ویتامین C و فلاونوئیدهای مختلف اهمیت
بسیار زیادی در تامین سلامت و پیشگیری از بیماری های مختلف دارد. بر اساس
مطالعات اخیر از این پس کیوی به عنوان یکی از منابع ویتامین E نیز به شمار
رفته و در پیشگیری از انواع سرطان ها نقش دارد.
نکته مهم این است
که بخش عمده ویتامین E، در پوست کیوی موجود است، بنابراین توصیه می شود که
این میوه را به خوبی شسته و با پوست مصرف نمایید.