كاربردهای جالب چغندر در زیبایی
استرس درمحل کار، محل زندگی وخواب ناکافی ممکن است منجر به ایجاد هاله
سیاه اطراف چشم و چشمان پفآلود شود. به کار بردن منظم آب چغندرمنجر به
شفافیتهاله دور چشم میشود.
ایجاد درخشندگی در لبها
اگر
آب لبو را هر شب قبل از خواب روی لبهای خود بمالید بعد از گذشت چند روز
لبان شما از حالت رنگ پریده خارج شده و دارای برق زیبایی خواهند شد.
برطرف کردن خطوط تیره روی گردن
اغلب
مردم از خطوط سیاه ایجاد شده روی گردن خود غافل هستند. اگر گردن خطوط
نامناسبی داشته باشد زیبایی صورت را تحت تاثیر قرار میدهد. این بار
میتوانید از آب چغندر استفاده کنید. مقدار کمی از آن را روی گردن بمالید و
به آرامی ماساژ دهید. اگر این کار برایتان دشوار بود میتوانید آب چغندر
را داخل جایخی به صورت مکعبی درآورده و به جای آب چغندر از آن استفاده
کنید. این کار به نظر ساده ترمیرسد.
موهایی شفاف و درخشان با آب چغندر
با
استفاده از چغندر شما میتوانید به سرعت کیفیت موهایتان را بهبود بخشید.
استفاده از آب چغندر از خشکی مو جلوگیری کرده وبه موها موج داده و باعث
شفافیت مو میشود. میتوانید برای این کار مقداری آب زنجیل را با آب چغندر
مخلوط نمایید تا از ریزش موی احتمالی جلوگیری شود. همچنین میتوانید برای
رفع خشکی مو به نحو موثرتر، مقداری سرکه با آن مخلوط کنید.
آب چغندر برای کاهش وزن
برای
تهیه تركیب مناسب كاهش وزن حدود 6-5 ساقه کرفس، به همراه 1 عدد چغندر و 1
فنجان اسفناج خرد شده و یک دسته گشنیز و کمی نمک را با هم به خوبی میکس
نمائید. میتوانید کمی آب لیمو را نیز به آن اضافه نمایید. این ترکیب به
دفع سموم از بدن کمک نموده و یک نوشیدنی مناسب برای پاکسازی بدن است.
آیا مادر باردار باید 2 برابر معمول غذا بخورد؟
دوره بارداری دوره ویژهای برای مادران است و مادران باید دقت بیشتری در
تغذیه خود داشته باشند. مادران بطور معمول مرتب توسط پزشک زنان ویزیت
میشوند، ولی متأسفانه مادران باردار اطلاعاتی راجع به این مطلب ندارند که
باید در دوران بارداری، تحت ویزیت دورهای تغذیه نیز باشند و در ارتباط با
متخصص تغذیه، برنامه غذایی مخصوص بارداری را دریافت کنند.
وی
افزود: متاسفانه هنوز این تفکر غلط که مادر باردار باید دو برابر معمول غذا
بخورد؛ چرا که هم اکنون دو نفر است، در جامعه ما وجود دارد در حالیکه ما
معتقدیم که یک مادر باردار در سه ماه اول بارداری به علت رشد ناچیز جنین،
به کالری خیلی زیادی نیاز ندارد و در طول بارداری نیز فقط یک واحد غذایی از
گروههای هرم تغذیهای به رژیم غذایی فرد باید افزوده شود.
وی با
بیان اینکه افراد در طول بارداری فکر کاهش وزن را از خود دور کنند، گفت:
یک مادر باردار اگر با وزن نرمال وارد دوران بارداری شود، میتواند 11 تا
16.5 کیلوگرم بر وزن خود اضافه کند.
غیبی گفت: بایدها و
نبایدهایی در رابطه با تغذیه مادران باردار وجود دارد. تغذیه مناسب از
بسیاری از عوارض بارداری که در بین عموم مردم به ویار حاملگی معروف است،
میکاهد. مادران باردار همه روزه باید از خانواده نان و غلات، لبنیات،
سبزیجات، میوهها و گروه پروتئینها استفاده کنند. بنابراین اگر مادر
بخواهد که بارداری مناسبی را پشت سر بگذارد باید از رژیمهای نادرست غذایی
خودداری کند و در این دوران ما کاهش وزن را حتی برای مادران چاق، قائل
نیستیم.
وی سلامتی افراد بعد از زایمان را متاثر از کمبودهای
تغذیهای دوران بارداری عنوان کرد و گفت: افرادی که تصمیم بگیرند حامله
شوند باید یک سری مشکلات جدی همچون سوء تغذیه را درمان کنند. مراقبتهای
دوران بارداری از سه ماه قبل از بارداری شروع میشود.
این متخصص
تغذیه توصیه کرد: زنانی که تمایل به بارداری داشته باشند از چند ماه قبل از
بارداری روزانه 400 میکروگرم مکمل اسید فولیک یا ویتامین B9 استفاده کنند.
وی بر رعایت رژیم غذایی مناسب در مردان نیز اشاره کرد و گفت:
مردان نیز برای اینکه سلامت جنین را تضمین کنند، لازم است قبل از تصمیم به
فرزندآوری عادتهای نامناسب تغذیهای خود را کنار بگذارند.
وی
همچنین افزود: در سه ماهه اول بارداری افزایش وزن نیم تا دو کیلوگرم در زن
حامله عادی است، ولی بعد از آن افزایش وزن در افراد چاق با افراد لاغر
متفاوت است. افرادی که وزن کمتری دارند در هفته نیم کیلوگرم، افرادی که BMI
نرمالی دارند در هفته 400 گرم و خانمهایی که اضافه وزن دارند در هفته 300
گرم باید افزایش وزن داشته باشند.
این متخصص تغذیه خاطر نشان
کرد: اگر BMI فردی بالای عدد 30 باشد، تنها مجاز است در طول بارداری پنج تا
9 کیلوگرم و فردی که لاغر محسوب میشود و BMI وی کمتر از 18.5 است، 12.5
تا 18 کیلوگرم میتواند بر وزن خود اضافه کند.