فواید نوشیدن آب و عسل برای سلامتی

فواید نوشیدن آب و عسل برای سلامتی

فواید نوشیدن آب و عسل برای سلامتی

وقتی هر روز صبح آب و عسل می‌نوشید چه اتفاقی می‌افتد؟ 264803_878.jpgآب
برای شما خوب است، همه ما این را می‌دانیم. بسیار می‌شنویم که باید بیشتر و
بیشتر آب بنوشیم. گذشته از همه این‌ها، آب عنصری حیاتی برای بدن ماست،
فراموش نکنیم که ۸۰درصد بدن ما را آب تشکیل می‌دهد! وقتی به این مسئله فکر
می‌کنیم، شگفت‌انگیز است. آب، از تمام عملکردهای روزانه بدن ما پشتیبانی
می‌کند، از انتقال مغذی‌های حیاتی و اکسیژن گرفته تا کمک به گوارش روزانه
غذا. بنابراین برایمان کاملا جا افتاده که به آب نیاز داریم.
اما آیا افزودن بر کیفیت آب برای سیستم بدن مفیدتر است؟ فقط عسل اضافه کنید، بله عسل! می‌دانم چه فکری می‌کنید.
عسل، سرشار از قند است. خیلی شیرین است؟
عسل
چطور می‌تواند سالم باشد؟ دوستان نترسید، عسل بی‌نهایت برای شما خوب است.
نوشیدن روزانه یک لیوان آب و عسل ولرم می‌تواند به‌نفع سلامت‌تان باشد و
حتی از بیماری پیشگیری نماید. بله، درست شنیدید، این اتفاقی است که با
نوشیدن روزانه این شربت روی می‌دهد.
همچنین بخوانید : فواید عسل برای سلامتی
نفخ‌تان کمتر می‌شوداگر
واقعا از نفخ رنج می‌برید یا مرتبا احساس می‌کنید شکم‌تان باد کرده است،
یک لیوان آب گرم و عسل کمک می‌کند اثرات نفخ را در سیستم گوارش‌تان خنثی
کنید و فورا احساس سبکی خواهید کرد.
همچنین بخوانید : شش عادت روزانه که باعث نفخ می‌شود
سیستم ایمنی‌تان را تقویت خواهد کردعسل،
خواص شگفت‌انگیزی روی سیستم ایمنی‌تان دارد. عسل خالص و ارگانیک تهیه کنید
تا بیشترین بهره را از خواص ضدمیکروبی آن ببرید. عسل سرشار از آنزیم‌ها،
ویتامین‌ها و مواد معدنی است که از شما در برابر هر نوع باکتری مضری محافظت
می‌کند.
همچنین بخوانید : سیستم ایمنی بدن
سموم را دفع خواهید کردعسل و آب گرم یکی از بهترین ترکیبات برای دفع سموم و ضایعات از بدن است. به این ماده سم‌زدا سلام کرده و با سموم خداحافظی کنید.
یک نکته: افزودن لیمو به این ترکیب، مفیدترش هم می‌کند چون ادرار را بیشتر می‌کند.
پوست‌تان شفاف‌تر خواهد شدبله!
عسل یک آنتی اکسیدان طبیعی است که به دفع ضایعات کمک کرده و به‌دلیل
ویژگی‌های آنتی‌باکتریال پوست‌تان را تمیز نگه داشته و از همیشه شفاف‌تر
می‌کند.
وزن کم خواهید کرداولین فکری
که به ذهن‌تان رسید به احتمال زیاد قند موجود در عسل بود. بله، قند زیادی
در عسل وجود دارد اما با قند سفید کاملا متفاوت است چون قند طبیعی است! این
قندهای طبیعی کمک می‌کنند تا میل روزانه شما به شیرینی و خوراکی‌های
نامناسب مانند کیک، شیرینی، شکلات و نوشابه پاسخ داده شود. در حقیقت اگر
نوشیدنی‌های حاوی شیرین‌کننده را با اب و عسل جایگزین کنید، از۶۴درصد کالری
نجات پیدا خواهید کرد.
گلودردتان بهتر خواهد شدآب
و عسل گرم، نوشیدنی مناسب زمستان است، گلو درد را تسکین می‌دهد و
درماه‌های سرد گرم‌تان می‌کند. عسل، مرهمی طبیعی برای عفونت‌های تنفسی و
سرفه‌های معمولی است، پس این‌بار اگر سرماخوردگی ناخوشایند زمستانی داشتید،
سراغ عسل بروید، البته خالص و ارگانیک.
قند خون‌تان تنظیم خواهد شدهمانطور
که گفتیم، اگرچه عسل حاوی مقدار زیادی قند است اما مانند قند سفید نیست؛
ترکیب فروکتوز و گلوکز به بدن در تنظیم میزان قندخون کمک می‌نماید. همچنین
گفته می‌شود کلسترول را هم کاهش می‌دهد.
از خطر بیماری‌های قلبی هم پیشگیری خواهید کرداین
هم یک خاصیت خیلی خوب، درست است؟ فلاوونیدها و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در
عسل می‌توانند به پیشگیری و کاهش خطر بیماری‌های قلبی کمک کنند. تحقیقات
نشان داده‌اند عسل فرایند اکسیداسیون کلسترول بد در خون انسان را کُند
می‌کند؛ فرایندی که تاثیری مخرب روی قلب گذاشته و منجر به حمله قلبی و حتی
سکته مغزی می‌شود.
پس منتظر چه هستید؟ عسل را بردارید و کتری را به جوش آورید!
هشدار : اگر از دیابت رنج می‌برید حتماً قبل از استفاده از عسل با پزشک خود مشورت کنید.


چای و پتاسیم

پتاسیم یک ماده‌ی معدنی الکترولیتی است که
به تنظیم ضربان قلب کمک کرده و سطح مایعات در بدن را متعادل می‌سازد.
همچنین پتاسیم می‌تواند عوارض جانبی و نامطلوب ناشی از مصرف زیاد سدیم را
نیز کاهش دهد. پتاسیم در گیاهان مختلفی همچون چای وجود دارد و یک فرد
بزرگسال سالم باید روزانه ۴۷۰۰ میلی گرم پتاسیم مصرف نماید. با اینحال، اگر
به بیماری مزمن کلیوی مبتلا هستید و یا اینکه مشکلات کلیوی دارید بهتر است
از یک پزشک مشورت بگیرید. در اینگونه موارد مصرف متعادل چای برای شما بی
ضرر خواهد بود زیرا چای مقدار زیادی پتاسیم ندارد اما قبل از اضافه کردن
چای به رژیم غذایی از پزشک خود اجازه بگیرید.

چای سیاه:

۲۲۶ گرم از چای سیاه می‌تواند ۸۸ میلی گرم
پتاسیم برای بدن شما تامین کند. از آنجایی که این مقدار کمتر از ۲۰۰ میلی
گرم برای هر وعده است ، یک فنجان چای دارای پتاسیم بسیار کمی خواهد بود.
اگر کمی شیر به چای خود اضافه کنید ، مقدار و محتوای پتاسیمی آن افزایش
پیدا می‌کند زیرا شیر سرشار از پتاسیم است. ۲۸ گرم از شیر معمولی و یا دو
قاشق غذاخوری از آن ، حاوی ۴۰ میلی گرم پتاسیم است وهمین مقدار از شیر کم
چرب نیز دارای ۴۶ میلی گرم پتاسیم می‌باشد.

چای سبز:

چای سبز و چای سیاه هر دو از یک گیاه بدست
می‌آیند، اما برگ‌های چای سبز تخمیر نمی‌شود. یک فنجان چای سبز حاوی ۱۷
میلی گرم پتاسیم است. بنابراین نوشیدن چای سبز برای افرادی که مشکلات کلیوی
دارند می‌تواند بی خطر باشد.بر اساس مطالعات انجام شده بر روی حیوانات که
در مجله‌ی اورولوژی در سال ۲۰۰۵ منتشر شد، مصرف چای سبز باعث کاهش تشکیل
کلسیم اگزالات در موش‌ها شده بود.

دم کرده‌های گیاهی:

بسیاری از چای‌های گیاهی ( که معمولا یک
قاشق چایخوری گیاه تازه در ۲۲۶ گرم آب داغ دم کرده می‌شود)، به طور طبیعی
دارای پتاسیم پایینی هستند. چای بابونه ویا چای گل بامیه ، هر کدام دارای
۲۱ میلی گرم پتاسیم در یک فنجان هستند. با اینحال، مرکز پزشکی دانشگاه
مریلند، لیستی از گیاهان را ارائه کرده است که می‌توانند سطح پتاسیم بدن را
افزایش دهند. این گیاهان شامل قاصدک، یونجه، گیاه دم اسبی و گزنه
می‌باشد.بنابراین اگر محدودیت مصرف پتاسیم دارید باید در مصرف این گیاهان
محتاط باشید.

مقدار مصرف:

نوشیدن چند فنجان چای می‌تواند سطح پتاسیم
بدن را افزایش دهد. اگر شما باید پتاسیم بیشتری دریافت کنید ، می‌توانید
مصرف چای را افزایش دهید. اما افرادی که دارای مشکلات کلیوی هستند باید
مقدار مصرف پتاسیم را کاهش دهند. به یاد داشته باشید که چای منجمد و یخ
زده‌ی آماده اغلب دارای پتاسیم زیادی هستند. به عنوان مثال، یک بطری چای
منجمد آماده‌ی ۴۸۱ گرمی ، حاوی ۹۸ میلی گرم از پتاسیم است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top