تزیین دسر برای جشن تولد
برای
تولد فرزندانتان چه دسری درست میکنید؟ شاید دسرها خوراکی مناسبی برای بچه
ها به شمار نیایند ولی روز تولدشان به همراه دوستانشان از آن لذت خواهند
برد. با ما همراه باشید تا دسرهایتان را به سادگی و زیبایی تزیین کنید.
کرم خاکی
به
نظر میاید اولین دسر، برای پسر بچه ها جالب تر باشد. این دسر از پودینگ
درست میشه. می توانید از پودر های پودینگ استفاده کنید و به راحتی طی ۱۵
دقیقه آن را آماده کنید. بهتر است از پودینگ شکلاتی استفاده کنید پس از
اینکه پودینگ آماده شد. آن را داخل ظرف بریزید و روی پودینگ را با پودر
شکلات خیلی تیره بپوشانید. حالا چند پاستیل ماری شکل در روی هر ظرف بگذارید
هر چه پودر شکلات تیره تر باشد دسر شما بیشتر شبیه خاک کثیفی که کرم ها از
آن بیرون می آیند می شود.
اما اگر وقت درست کردن پودینگ را ندارید می توانید از بستنی به جای پودینگ و از خرده بیسکوییت به جای پودر شکلات استفاده کنید.
تزیین ژله
ژله
یکی از دسر های مورد علاقه بچه ها به حساب می آید و خیلی ها عقیده دارند
برای بچه ها به خصوص در سنین پایین تر مفید هم هست اما چگونه ژله را برای
بچه ها تزیین کنیم.
می
توانید از پرتقال و یا لیمو ترش استفاده کنید. از وسط آنها را نصف کرده و
داخل آنها را خالی کنید. سپس ژله را طبق دستور روی جعبه درست کرده ، داخل
پوست ها ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود. می توانید ژله ها را
به همین شکل سرو کنید و یا یک برش دیگر هم از وسط بزنید. مزیت این کار برای
شما این است که با اینکه ظرف یک بار مصرف نخریدید، بعد از مهمانی ظرف
کثیف برایتان باقی نمی گذارد!
اگر نمی خواهید وقت زیادی برای تزیین ژله صرف کنید با یک پاستیل بچه ها را خوشحال کنید.
قاشق خوشمزه
خوردن
این دسر برای مهمان های کوچکتان بسیار راحت است. برای این کار به تعدادی
قاشق یک بار مصرف و کمی کاکائو تخته ای احتیاج دارید. کاکائو را در
مایکروفر و یا روی گاز آب کنید و داخل قاشق ها بریزید. و سپس قاشق ها را
درون یخچال قرار دهید.
حالا
میتوانید با اسمارتیزو یا شکلات های کوچک آن را تزیین کنید. شکلات هایی که
به شکل نگین هستند نیز توجه بچه ها را جلب می کنند این تزیینات خوراکی را
می توانید از شیرینی فروشی ها تهیه نمایید.
کوکو سبزی رولی
مواد
کوکو سبزی رو اماده کنید.من تو مواد کمی پودر سیر هم میریزم که طعمشو عالی
میکنه.نون باگت رو با عرض دو سانت برش بزنید و توشو به ارومی خالی کنید تا
دیواره ی نون ترک نخوره بهتره از نون تازه استفاده کنید چون کارتونو خیلی
راحتتر میکنه
کمی روغن تو تابه بریزید تا گرم
بشه بعد نونها رو کف تابه بچینید و حرارت رو خیلی کم کنید تا نونها
نسوزن.با قاشق مرباخوری از مایه ی کوکو برداشته داخل نونهابریزید و کمی
فشار بدید .حرارت رو کمی بیشتر کنید و در تابه رو بزارید.وقتی سرخ شد به
طرف دیگه برگردونید
نون جذب روغنش زیاده پس روغن کمی بریزید و بزارید با حرارت کم بپزه
در
مورد ته دیگ پلو قالبی :نون رو به هر شکل که دوست دارید ببرید و کف قابلمه
که روغن ریختید بزارید و برنج رو روش بریزید و کمی فشار بدید تا قالبی در
بییاد