دسر ژله ای – طرز تهیه دسر ژله انار یاقوتی
بنا به گزارش آکاایران : ژله آلوورا 1 بسته . ژله انار 1 بسته . دانه انار 1 لیوان . خامه 100 گرم
طرز تهیه : پودر ژله آلوورا را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 و 1/2 لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله حل شود ، دانه های انار را داخل قالب بریزید و نصف ژله آلوورا را روی آن بریزید سپس در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
نصف خامه را کمی هم بزنید تا یکدست شود سپس نصف باقی مانده ژله آلورا را به آن اضافه و مخلوط کنید ، پس از اینکه ژله روی انار خودش را گرفت قالب را از یخچال خارج کنید و مخلوط ژله و خامه را روی آن بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید.
پودر ژله انار را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 و 1/2 لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژله حل شود ، باقی مانده خامه را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود سپس به ژله انار اضافه و خوب مخلوط کنید تا رنگ صورتی ملایمی بدست بیاید.
پیراشکی کالباس – طرز تهیه پیراشکی کالباس مدل گل رز
بنا به گزارش آکاایران : آرد 2 و 1/2 لیوان . ماست 1/2 لیوان . شیر 1/2 لیوان . بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری . شکر 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/4 لیوان . پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری . نمک 1/2 قاشق چایخوری . کالباس مقدار لازم
طرز تهیه : داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن
مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید و به مدت 2-3 دقیقه
استراحت دهید (شیر باید ولرم باشد ) ؛ آرد الک شده ، بکینگ پودر و نمک را
به ماست اضافه و خوب مخلوط کنید و 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و
یکدست شود.
سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده
اید قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت
دهید تا حجمش 2 برابر شود ، خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده ایدبگذارید و
خمیر را نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید.
ورقه نازک خمیر را روی سطح کار قرار دهید و مقداری کالباس خرد شده روی خمیر بگذارید سپس خمیر را رول کنید تا به شکل گل رز شود ( تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید ).
رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن سرخ کنید و بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو نمائید.
نکته ها : میتوانید بجای کالباس از سوسیس یا مرغ پخته هم استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای سرخ کردن خمیرها را داخل سینی فر بچینید و روی انها را با روغن زیتون یا روغن مایع چرب کنید و داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند ).