سان شاین یک دسر خوشمزه، زیبا و خنک است که مناسب فصل گرم سال است و با مواد بسیار ساده و در دسترس تهیه می شود. این دسر خوشمزه و رنگارنگ که در لیوان های بزرگ سرو می شود فقط در کافه دیده و نوش جان کرده اید. سان شاین طرز تهیه بسیار راحتی دارد و از ژله های رنگی، بستنی و مغز های مختلف تهیه می شود که بی شباهت به معجون های مختلف در بستنی فروشی ها نیست. امروز طرز تهیه سان شاین کافی شاپی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
انواع سان شاین
این دسر در مدل های مختلفی در کافی شاپ ها عرضه می شود که از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره کرد؛
سان شاین شکلاتی
سان شاین موز
سانشاین توت فرنگی
سان شاین اسموتی
و …
انواع سانشاین برای مهمانی های شیک یک انتخاب بی نظیر است. برای طرز تهیه سان شاین برای مهمانی باکلاس ، شما کار سختی ندارید. فقط کافیست دستورات آن را مو به مو انجام دهید و از سرو آن لذت ببرید. لذتی که می تونه بهترین خاطره رو برای شما به ارمغان بیاره.
طرز تهیه سان شاین
مواد لازم :
بستنی وانیلی (باتوجه به ذائقه خود میتوانید از طعم های دیگر هم استفاده کنید)
ژله (میتوانید از چند رنگ ژله دلخواه استفاده کنید)
میوه دلخواه (معمولا از توت فرنگی و موز و آناناس استفاده میشود)
سس توت فرنگی یا سس شکلات
دانه های شکلات یا شکلات رنده شده (برای تزیین)
شوکو رول (برای تزیین)
مغز پسته و گردو خرد شده (برای تزیین)
خامه (برای تزیین)
چتر (برای تزیین)
طرز تهیه :
مرحله اول
ابتدا ژله ها را آماده میکنیم:
پودر ژله را داخل یک کاسه می ریزیم و به اندازه یک لیوان به آن آب جوش اضافه میکنیم و با استفاده از یک چنگال هم میزنیم تا کاملا حل شود. سپس یک لیوان آب سرد اضافه کرده و هم میزنیم. ژله را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حدودا 4 تا 5 ساعت زمان لازم است.
مرحله دوم
یک لیوان بلند را انتخاب می کنیم. ته لیوان را به اندازه 3 سانت از ژله پر می کنیم سپس یک لایه 3 سانتی هم بستنی اضافه میکنیم و به همین ترتیب لایه ها را تا بالای لیوان ادامه میدهیم. بهتر است لایه آخر از بستنی باشد. حالا خامه را روی آن می ریزیم. شوکو رول ها و چتر را داخل آن قرار میدهیم و با دانه های شکلات و مغز پسته و گردو تزیین میکنیم و در آخر هم مقداری سس شکلات یا توت فرنگی روی آن می ریزیم. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه کافه گلاسه)
نکات:
– بهتر است لیوان ها را قبل از استفاده ، مدتی درون یخچال قرار دهید تا هنگام کار، بستنی زود آب نشود.
– می توانید از تکه های میوه هم برای تزیین روی سان شاین استفاده کنید.
– بنا به سلیقه خود میتوانید از دانه های شکلات ، مغز پسته و گردو و یا حتی از تیکه های میوه در لابلای بستنی هم بریزید.
– در سان شاین سس شکلات را می توان با شربت غلیظ میوه جا به جا کرد.
– ترتیب قرار دادن لایه ها بنا به سلیقه شماست.
– از مارمالاد های میوه ای می توان به جای ژله استفاده کرد.
– می توانید خامه این دسر پر کالری را برای رژیمی تر شدن حذف کنید.
– برای تزیین روی سان شاین ، اسمارتیز و ترافل های رنگی هم گزینه ی خوبی است.
– ضخامت لایه ها بنا به سلیقه شما میتواند متغیر باشد.
– برخی از مربا و یا شربت میوه ها هم استفاده میکنند.
نکته کلیدی: در کل مواد اصلی سان شاین ترکیبی از بستنی و ژله است و بقیه مواد بنا به سلیقه و ذائقه افراد متغیر است.