زولبیا
زولبیا
نشاسته 100 گرم . آرد 2 قاشق چایخوری . ماست 1/2 لیوان . کره 1 قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری . جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری . عرق هل مقداری
شربت زولبیا
شکر 2 لیوان . آب 1 لیوان . گلاب 1/4 لیوان . زعفران دمکرده 4 قاشق چایخوری . آبلیمو کمی
طرز تهیه شربت زولبیا :
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و
تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 – 15
دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه :
نشاسته و ماست را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ؛ مخلوط نشاسته و ماست
را 5 دقیقه کناری قرار دهید و مجدد مخلوط کنید تا یکدست شود ( ماستی که
استفاده می کنید نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد ).
آرد و کره نرم شده را اضافه و خوب مخلوط
کنید تا یکدست شود سپس جوش شیرین ، گلاب و هل را اضافه کنید ( غلظت مایه
زولبیا در این مرجله باید مانند ماست باشد ، اگر بیش از حد سفت بود 1 قاشق
گلاب اضافه کنید ).
داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت
متوسط قرار دهید تا داغ شود ، مایه زولبیا را داخل قیف بریزید و ته قیف را
سوراخ کنید سپس داخل روغن بریزید و شکل های درهم و دایره ای ایجاد کنید ،
پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید 5 – 10
دقیقه بماند ( دقت کنید شربت باید گرم باشد ).
نکته ها : میتوانید به جای قیف مایه زولبیا را داخل ظرف سس بریزید و با آن کار کنید ، جوش شیرین بافت بهتر و تردتری به زولبیا میدهد.
آموزش پخت چوروس در فر ( بامیه اسپانیایی )
آموزش پخت چوروس در فر ( بامیه اسپانیایی )
برای 8 عدد چوروس 35 سانتی
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان کل : 45 – 50 دقیقه
چوروس CHURROS یک شیرینی اسپانیایی مشابه با بامیه ی ایرانی است ولی به جای این که در شربت انداخته شود در پودر شکر و دارچین میغلتانند و با سس شکلات سرو میکنند.
خمیر چوروس و بامیه همان خمیری کلمیه choux pastry که نان خامه ای ها رو باهاش میپزن.
چوروس ( جمع لغت جورو ) در اسپانیا و آمریکای لاتین بسیار
پرطرفداره و از جمله شیرینیهاییه که به صورت فراوان در خیابان به فروش
میرسه .
ما در این جا قراره به شما پخت چوروس یا همون بامیه
خودمون رو در فر آموزش بدیم که کمی رژیمی بشه و دوستانی که نمیتونند چربی
زیادی مصرف کنند با خیال راحت از خوردن این شیرینی خوشمزه لذت ببرند .
مواد لازم |
|
شکر قهوه ای |
2 ق غ |
نمک |
نصف ق غ |
مارگارین یا کره |
یک سوم فنجان |
آرد |
1 فنجان |
تخم مرغ بزرگ |
2 عدد |
عصاره وانیل |
1 ق چ |
شکر |
یک چهارم فنجان |
دارچین |
1 ق چ |
طرز تهیه :
درا ین مقاله از آکاایران شما را با آموزش پخت چوروس در فر ( بامیه اسپانیایی ) آشنا میکنیم .
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک ماهیتابه متوسط 1 فنجان آب ، شکر قهوه
ای و نمک را با هم مخلوط کنید . کره را اضافه کرده و تابه را روی شعله با
حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا کره ذوب شده و مخلوط شروع به جوشیدن
کند . شعله را خاموش کرده و آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مخلوط
نمایید تا زمانی که خمیر کاملا یکدست شود هیچ ردی از آرد باقی نماند .
در یک کاسه کوچک تخم مرغ و وانیل را مخلوط نموده و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس به خمیر اضافه کرده و مخلوط نمایید و هی خمیر را از هم جدا کنید تا زمانی که کاملا نرم شده و ظاهری مشابه پوره سیب زمینی پیدا کند .
خمیر را داخل قیف ریخته و به بلندی و شکل دلخواهتان روی کاغذ روغنی بکشید و انتهای آن را با قیچی جدا کنید .
بامیه های اسپانیایی را به مدت 10 – 12 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که کاملا پف کنند سپس شعله ی گریل را روشن کنید تا روی بامیه ها برشته و کمی طلایی شود .
بعد ازین که بامیه
های اسپانیایی را از فر خارج کرده بلافاصله ترکیب پودر شکر و دارچین
بریزید اگر چورس های شما خنک شوند دیگر پودر شکر را به خودشان جذب نخواهند
کرد در این صورت میتوانید با یک برس آشپزخانه کمی روغن رویشان بمالید و سپس در ترکیب شکر بگردانید .
بهترین قطر برای سر قیف چوروس ها “16 / 9 میباشد .