طرزتهیه دسر های میوه ای شکلاتی, بسیار لذیذ و مجلسی! +عکس
طرز تهیه دسر موزشکلاتی
برای تهیه این دسر سعی کنید از موزهایی استفاده کنید که صاف ترند و انحنای کمتری دارند.
موز
ها را به اندازه های دلخواه قطعه قطعه کنید طوری که کف آنها صاف باشد و
روی سطح ظرفتان بیاستد سپس داخل تکه های موز را خالی کنید.
حالا نوبت به شکلات می رسد یک شکلات تخته ای را گرم کنید تا به حالت مایع در بیاید می توانید این کار را روی شعله گاز و یا مایکروفر انجام دهید. وقتی شکلات آب شد قسمتی از موز
را به آن آغشته کنید بهتر است حداقل نصف قطعه های موز به شکلات آغشته
شوند. می توانید برای تزیین روی شکلات از تکه های بادام و یا فندق استفاده
کنید. سپس موز هایتان را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت و خشک شود.
پس از اینکه شکلات سفت شد موز ها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل آنها را از کره بادام زمینی پر کنید تا به قسمت روی آن برسید.
این روش را می توانید برای میوه های دیگر هم استفاده کنید، مثل توت فرنگی، پرتقال، نارنگی، گیلاس، آناناس و…
طرز تهیه یک دسر خانگی لذیذ با خرما +عکس
مواد لازم :
بسکوئیت نرم شده : ۲ و ۳/ ۱ لیوان
شیر عسل : ۴/ ۳ لیوان
خرما بدون هسته : ۱ و ۲/ ۱ لیوان
مغز گردو نرم شده : ۲/ ۱ لیوان
کره : ۲۰۰ گرم
شکلات مایع : مقداری برای تزئین.
طرز تهیه :
1 – خرما+شیرعسل+کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
2 – مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.
3 – مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
4 – بسکوئیت نرم شده+مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.
5 – مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
6 – ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.
7 – روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
8 – ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.