طرز تهیه ترشی بامیه

کرپ نوتلا و موز

زمان آماده سازی۴۰ دقیقهزمان پختن۳۵ دقیقهدرجه دشواریآسانمناسب برای۹ نفر۳ قاشق سوپ خوریکره آب شده۴ عددتخم مرغ۱/۴ قاشق چای خورینمک دانه درشت۱ قاشق سوپ خوریشکر۱ پیمانهآرد گندم۵ عددموز,طرز تهیه کرپ, کرپ نوتلا و موز, کرپ نوتلا,[categoriy]

کرپ نوتلا و موز -آکاطرز تهیه کرپ, کرپ نوتلا و موز, کرپ نوتلا, تهیه کرپ نوتلا, پختن کرپ,

آکاایران: کرپ نوتلا و موز

کرپ نوتلا از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.

به گزارش آکاایران: از این دستور ساده استفاده کنید و این دسر جذاب فرانسوی را که با ترکیب کلاسیک شکلات فندقی و موز پر شده در خانه به راحتی آماده و میل کنید.

این کرپ را می توانید بعنوان دسر ، صبحانه و یا عصرانه تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

نکاتی در رابطه با طرز تهیه کرپ نوتلا و موز :

۱- ۴٫۵ عدد موز مورد نیاز است.

۲- آرد گندم باید قبل از استفاده الک شود.

۳- موز ها را از قبل تکه تکه کنید.

  1. با مخلوط کن آرد, شکر, نمک, شیر, تخم مرغ و کره را مخلوط کنید و این کار را به مدت تقریبی 30 ثانیه ادامه دهید تا مخلوطی یکدست به دست بیاید و حباب هایی روی آن شکل بکیرد.
  2. بگذارید تا خمیر
    به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. (یا آن را در ظروف در بسته به
    مدت 1 روز در یخچال قرار دهید و قبل از استفاده آن را با هم زن دستی دوباره
    مخلوط کنید.
  3. یک تابه ی نچسب 30 سانتی متری را با شعله ی زیاد گرم کنید و با مقدار کمی کره بپوشانید و یک سوم پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید و آن را بچرخانید تا کاملا کف تابه را بگیرد .بین 2 تا 3 دقیقه خمیر را بپزید تا قسمت زیرین آن طلایی شود.
  4. با یک لیسک لبه های کرپ را مرتب کنید و با استفاده از انگشت های خود آن را سریعا برگردانید و 1 دقیقه ی دیگر آن را بپزید و با باقی خمیر هم همین کار را تکرار کنید. (هربار کف تابه را با مقدار لازم کره بپوشانید)
  5. بعد از اینکه کرپ را در تابه برگرداندید روی آن را با نوتلا و موز بپوشانید و 1 دقیقه بپزید تا شکلات آب شود و بعد کرپ را به 4 قسمت تا بزنید .



طرز تهیه ی ترشی باميه

تهیه ترشی باميه, درست کردن ترشی باميه

مواد لازم :

 باميه 500 گرم
 سركه و آب از هر کدام دو پيمانه (500 ميلي‌ليتر)
 نمك  نصف قاشق مرباخوري
سير  سه حبه
 فلفل تند دو عدد
برگ گلپر چهار عدد
نمك يك و نيم قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
ابتدا
باميه‌ها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا مي‌كنيم. سپس آنها را در
قابلمه ريخته، با 250 ميلي‌ليتر سركه، 250 ميلي‌ليتر آب و نصف قاشق
مرباخوري نمك روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميه‌ها را
آبكش كرده و مي‌گذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با
هم مخلوط كرده و در شيشه مي‌ريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم
قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا نمك در آب حل شود محلول
را روي باميه‌ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري
مي‌كنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top