طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی

طرز تهیه کلوچه، طرز پخت کلوچه فومن

کلوچه محلی فومن یکی از هزاران نوع شیرینی دلچسب ایران زمین است که طعم خانگی آن به مراتب بهتر و لذت بخش تر از آماده آن است. این شیرینی طرفداران و علاقه مندان خاص خود را دارد و در کنار سایر جاذبه های شهرفومن نقش موثری در جذب گردشگران و مسافران دارد. در ادامه طرز تهیه این نوع کلوچه را به شما آموزش می دهیم.

کلوچه فومن,کلوچه فومن طرز تهیه,کلوچه فومنی,[categoriy]


طرز
تهیه کلوچه,طرز تهیه کلوچه گردویی,طرز تهیه کلوچه نخود,طرز تهیه کلوچه
لاهیجان,طرز تهیه کلوچه فومن,طرز تهیه کلوچه خانگی,کلوچه فومن,طرز تهیه
کلوچه ساده,طرز تهیه کلوچه فومنی,پخت کلوچه فومن,انواع شیرینی ایرانی و
شیرینی سنتی

طرز تهیه کلوچه

شیرینی پزی – شیرینی ایرانی – طرز پخت کلوچه فومن

مواد لازم :

1 کیلو گرم آرد

220 گرم روغن جامد ذوب شده

200 میلی لیتر آب ولرم

200 میلیلیتر ماست

185 گرم شکر

5 عدد تخم مرغ

2/1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق سوپخوری مخمر

8/1 قاشق چایخوری وانیل

1 قاشق ماست خوری بکینگ پودر

 

مواد داخل کلوچه :

3 پیمانه گردو پودر شده

1 عدد جوز هندی

1 قاشق چایخوری دارچین

400 گرم پودر شکر

20155912351871a.jpg


طرز تهیه کلوچه فومن

 روش تهیه کلوچه فومن:
ابتدا
مخمر و 1 قاشق غذا خوری شکر و آب را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه به آن
استراحت می دهیم سپس در ظرفی روغن و ماست و 4 عدد از تخم مرغها را همراه
وانیل و شکر کاملا مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کرده وسپس
بکینگ پودر را همراه نمک به آرد اضافه می کنیم و کم کم آن را به مواد اضافه
می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید سپس خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت
می دهیم . در ظرف دیگری تمام مواد میانی کلوچه را مخلوط کرده و از خمیر
مقداری بر داشته وآن را در دست پهن کرده و از مواد درون آن قرار داده و
اطراف خمیر را همانند بقچه می بندیم و آن را با وردنه پهن می کنیم (خیلی
نازک) و روی آن را با مهر شکل دار می کنیم و در فر که کف آن ظرف آب – جوش
قرار داده ایم به مدت 30 دقیقه در دمای 180 سانتی گراد قرار می دهیم (لازم
به ذکر است روی کلوچه را با برس به زرده تخم مرغ زده شده و دانه های کنجد و
یا خرفه آغشته کرده و در فر قرار می دهیم) .


طرز تهیه انواع سوهان، طرز تهیه سوهان عسلی روش دو

سوهان به عنوان مهمترین سوغات قم مورد استقبال بسیاری از زائران و گردشگران قرار دارد. همچنین می توان این شیرینی خوشمزه را با کمی دقت و تلاش در منزل تهیه و نوش جان کرد.

خلال بادام را می شوییم و
در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم بعد شکر و عسل و روغن را در
ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم…

سوهان عسلی ,طرز تهیه سوهان عسلی ,روش تهیه سوهان عسلی ,[categoriy]

طرز
تهیه انواع سوهان,طرز تهیه انواع سوهان عسلی,طرز تهیه سوهان عسلی,طرز تهیه
سوهان,طرز پخت سوهان,طرز تهیه سوهان آردی,طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی,طرز
تهیه سوهان عسلی با بادام,آموزش تهیه سوهان,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی
سنتی

طرز تهیه سوهان

مواد لازم:
خلال بادام=2/1 پیمانه(150 گرم)
شکر=یک پیمانه سرخالی(150 گرم)
عسل سفت=سه قاشق سوپخوری پر(150 گرم)
روغن آبکرده=4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خلال
بادام را می شوییم و در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم بعد
شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید
تند و یکنواخت باشد. گاهی بهم می زنیم تا شکر آب و طلایی شود. سپس بادام
را داخل مایه می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا بادام نیز طلایی شود(سوهان
عسلی را نباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا می شود)وقتی مایه کاملا طلایی
شد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم. برای امتحان
از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا بسته شد سوهان عسلی آماده
است.حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند. بعد
از مایه با قاشق کوچک به فاصله روی سینی می ریزیم و فوری دو سه عدد خلال
پسته روی آن قرار می دهیم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا
می کنیم و در ظرف درداری محفوظ نگاه می داریم.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top