طرز تهيه خوراك مرغ و قارچ

خوراك معركه مرغ و قارچ

پيازها را نگيني خرد نموده و به همراه كره تفت مي‌دهيم تا پيازها
نرم شوند. سيرها را نگيني خرد نموده و به پيازها اضافه مي‌كنيم. وقتي عطر
سير بلند شد، قارچ‌هاي اسلايس شده را به آن افزوده و با حرارت زياد قارچ را
تفت مي‌دهيم تا آب آن كشيده شود

خوراك معركه مرغ و قارچ

خــوراك مـرغ و قـارچ تركـی

غذاي كشور تركيه

مـواد لازم

فيله مرغ: 500 گرم
قارچ: 400 گرم
پياز متوسط: دو عدد
سير: چهار حبه
فلفل سبز: شش عدد
گـوجه‌فرنگي: پنج عدد
كره: 150 گرم
رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق سوپخوري
نمك: 2/3 قاشق چـايخوري
فلفل قرمز، سيــاه و زيره سبز: به ميزان لازم
پنير پيتزا: 100 گرم

طرز تهيه

پيازها را نگيني خرد نموده و به همراه كره تفت مي‌دهيم تا پيازها نرم
شوند. سيرها را نگيني خرد نموده و به پيازها اضافه مي‌كنيم. وقتي عطر سير
بلند شد، قارچ‌هاي اسلايس شده را به آن افزوده و با حرارت زياد قارچ را تفت
مي‌دهيم تا آب آن كشيده شود. فيله مرغ را به صورت نگيني درشت خرد نموده،
به مخلوط پيـــاز و قارچ افزوده، تفت داده و مي‌گذاريم مرغ‌ها پخته و آب
آنها كشيده شود. فلفل‌هاي سبز خرد شده و رب گوجه‌فرنگي را اضافه نموده و
تفت مي‌دهيم. در آخر گوجه‌فرنگي‌ها را پوســت كنده و به همراه نمك و
فلفل‌‌ها به مخلوط گوشتي افزوده و اجازه مي‌دهيم تا آب گوجه‌‌فرنگي‌ها
كشيده شود. مواد گوشتي را در ظرف‌هاي يك‌ نفره ريخته و روي آنها را با پنير
پيتزا رنده شده مي‌پوشانيم. ظرف‌ها را به مدت 15 دقيقه در فر با حرارت 180
درجه سانتي‌گراد قرار داده تا پنير روي مواد گوشتي آب شود.

نکته

اين غذا را با ظرف‌هاي سفالي سرو مي‌كنند.



خوراک فیله مرغ با قارچ

(برای چهار تا پنج نفر) :

سینه مرغ( یا فیله مرغ)       
دو عدد بزرگ

قارچ                      
250 گرم

پیاز
  یک عدد

سیر
7 حبه

پودر کاری
  یک قاشق مرباخوری

آب‌لیمو
  چهار قاشق غذاخوری

زعفران حل شده در آب
  یک لیوان

   نمک    به مقدار لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را فیله کرده و به‌ شکل قطعات کوچک، خرد می‌کنیم پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم.

وقتی پیاز طلایی شد، سیرها را خرد کرده و به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سپس سینه مرغ را به پیازداغ و

سیرداغ اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم، به‌حدی که رنگ آن سفید شود، ولی خشک نشود. پودر کاری و آب‌لیمو و نمک

را به همراه یک لیوان آب زعفران به مرغ اضافه کرده و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد. وقتی مرغ پخت، قارچ‌ها را

خرد کرده و به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کمی دیگر بپزد، به‌حدی که آب آن خشک شود. مقدار قارچ آ‌ن‌ بستگی به

خودتان دارد، می‌توانید کمتر یا بیشتر کنید.

خوراک فیله مرغ با قارچ ,طرز تهیه خوراک فیله مرغ با قارچ ,روش تهیه خوراک فیله مرغ با قارچ ,[categoriy]


خوراک فیله مرغ با قارچ ,طرز تهیه خوراک فیله مرغ با قارچ ,روش تهیه خوراک
فیله مرغ با قارچ ,طرز پخت خوراک فیله مرغ با قارچ ,آموزش پخت خوراک فیله
مرغ با قارچ ,مواد لازم برای خوراک فیله مرغ با قارچ ,خوراک فیله مرغ با
قارچ خوشمزه ,دستور پخت خوراک فیله مرغ با قارچ ,زمان پخت خوراک فیله مرغ
با قارچ ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع غذا با مرغ

این خوراک خوشمزه، خیلی سریع آماده می‌شود و برای مهمانی‌ها می‌توانید به عنوان خورشت دوم از آن استفاده کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top