…تزیین سالاد به شکل برشی از هندوانه
ادامه مطلب …
10 سالاد لایه ای
ادامه مطلب …
طرز تهیه سالاد قالبی
خواندن طرز تهیه …
طرز تهیه سالاد شیرازی
مواد اولیه :
نمک به میزان لازم |
آبغوره به میزان لازم |
پونه (خشک) به میزان لازم |
نعنا (خشک) به میزان لازم |
پیاز (کوچک) 1عدد |
گوجه فرنگی (متوسط) 2عدد |
خیار (بزرگ و سالادی) 1عدد |
فلفل به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا خیار را شسته و با پوست یا بدون پوست به صورت نگینی متوسط خرد کنید.برای این کار سر خیار را جدا کرده و روی آن برش های عمودی نزدیک به هم ایجاد کنید و بعد خیار را چرخانده و عمود بر برشهای ایجاد شده برش هایی بزنید و بعد از ارتفاع نیم سانتی خرد کنید و تا انتها ادامه بدهید.
خیار را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید.
سر گوجه فرنگی ها را گرفته و اگر شل هستند داخلشان را خالی کنید و به صورت نگینی خرد کنید.سعی کنید اندازه ای در حد خیار داشته باشند.پیاز را هم پوست گرفته و سر آن را جدا کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید برای این کار مانند برش خیار عمل کنید اما میزان برشهای ایجاد شده را خیلی نزدیک تر در نظر بگیرید.
حال خیار و گوجه و پیاز را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و روی آن مقداری فلفل،نعنا خشک،جعفری و نمک و آب لیمو ترش بریزید و برای سرو آماده کنید.
نکات:
1)بهتر است سالاد بعد از آماده شدن نیم ساعت داخل یخچال بماند.
2)اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای خرد شده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
3)در صورت تمایل به جای آبلیمو از آبغوره،آب نارنج یا هر ترشی دیگری استفاده کنید.
نوش جان
سالاد شیرازی
خیار سالادی بزرگ 1 عدد . گوجه فرنگی متوسط 3 عدد . پیاز 1 عدد
نعنا خشک و جعفری مقدار لازم . آبغوره یا آبلیمو مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز خرد شده مخلوط کنید ( دقت کنید که تمام این مواد ریز و به یک اندازه خرد شوند ).
مقداری نعنای خشک و جعفری ریز خرد شده را به سالاد اضافه کنید ، کمی آبغوره یا آبلیمو ، نمک و فلفل بریزید و خوب مواد را باهم مخلوط کنید سپس سالاد شیرازی را سرو کنید ( استفاده از نعنا و جعفری اختیاری میباشد ).