روش کار با مایکرو ویو ال جی

آموزش کامل دکمه های دستگاه سولاردام ال جی

فرنوري سولاردام

دكمه هاي اين دستگاه بصورت دستي واتوماتيك وديجيتال
واتومايك ميباشد.

در ابتدا از دكمه هاي دستي يا منوال (با سليقه فرد)
شروع ميكنيم:

وسپس مي پردازيم به دكمه هاي ديجيتال ويا اتوماتيك
دستگاه فرنوري ال جي:

دكمه ماكرو يا ميكرو micro : كه با w نمايش داده ميشود فقط پخته ميكند وبرشته نميكند .اين دكمه براي پخت ساده
به جاي شعله هاي روي گاز ، براي پخت وگرم كردن غذا استفاده مي شود

پاورpowerقدرت=شعله گاز .

به معني تنظيم حرارت وقدرت پخت ميشود كه سه نوع
شعله در گاز وجود دارد زياد.متوسط وكم

 

*شعله زياد حداكثر
900 وات :كه همان شعله زياد گازه براي پخت هاي سريع استفاده ميشود فرقي كه اين قدرت
با شعله دارد در زمان است كه 1/3 ميشود. مثلا پختي كه روي گاز 45 دقيقه مي باشد در
داخل ماكروفر 15 دقيقه ميشود.(براي جوش آوردن. فلفل دلمه اي. مايع ماكاراني. سيب زميني
زياد.پياز داغ. املت) هر كاري كه بتوان با شعله زياد روي گاز انجام داد با هر شرايطي
مي توان آنرا در ماكروفر انجام داد(گوشت چرخ كرده.سرخ كردن سيب زميني. سرخ كردن سبزي
مرغ .گرم كردن غذا)

+ نكته: براي جوش
آوردن يك ليوان آب وچاي وشير يك دقيقه و نيم زمان كافيست.

*شعله متوسط: حداكثر
600 وات: در ماكروفر براي پخت هاي طولاني استفاده ميشود متوسط زياد ومتوسط كم در گاز
همان 600 وات در ماكروفر مي باشد.مثل دم كردن برنج. انواع خورشت ها. دم ماكاراني.

*شعله خيلي كم حداكثر
360 وات: براي پخت هاي خيلي طولاني استفاده ميشود مثل (حليم .شله. آبگوشت.كله پاچه)

*قدرت 180 وات و
90 وات: كار در پايين فر در گاز را انجام ميدهد وجهت گرم نگه داشتن غذا اسفاده ميشود
كه 90 وات بهتر است تا 180 وات (چون خيلي داغ نگه ميدارد)

90 وات معمولي داغ
نگه ميدارد به اين علت از 180 وات بهتر است چون اگر يادمان برود وحواسمان پرت شود روي
پخت غذا تاثير ميگذارد.

 ******

 +++ نكات:

1.زمان: 1/3 گاز
( در ماكروفر هر چه زمان بيشت از 1/3 شود غذا سفتر وخشك تر ميشود.

2. آب: 1/3 گاز .همان
مقدار آبي را در ظرف بريزيد كه با همان مقدار آب سر ميزميخواهيد بياوريد يك بند انگشت
بيشتر براي تبخير در نظر بگيريد واضافه كنيد.در ماكروفر هر چه آب غذا بيشتر از 1/3
شود زمان پخت آن ماده غذايي طولاني تر ميشود.

3. تركيب: مواد از
دير پز به زود پز .ته قالب مثلا اول ران مرغ كه دير پز تره را گذاشته بعد سينه مرغ
بعد هويج وروي كار قارچ ويا فلفل دلمه اي را ميريزيم در مواردي كه نميخواهيم از قبل
نيم پز كنيم موادمان را اينكار انجام ميدهيم.

4. درب :ظرف بستگي
به نوع غذا دارد غذايي كه روي گاز در مي گذاريم در ماكروفر هم اينگونه عمل ميكنيم

5. پايه :به هيچ وجه
در دكمه ماكرو از پايه استفاده نميشود پايه لازم نيست

6 .ظروف فلزي :ممنوع
(به جز ظروف مخصوص خود دستگاه)(سيني خود دستگاه )

از ظروفي مثل پيركس. آكروپال. سراميك. آكروزين و(چيني
به شرطي كه فقط ساده باشه وحاشيه نداشته باشه.چرا كه گل ونوار كنار چيني ها جنسا از
جيوه ست وجيوه خود يك نوع فلز است كه ممنوع است )ظروف پلاستيكي كه مقاوم به حرارتند
نيز ميتوان استفاده كرد .فويل به هيچ عنوان نبايد استفاده كرد.

 تنظيم ماكرو:

 +چشمك يعني فرمان
رو تنظيم كن: هميشه بعد از زمان دكمه استارت بايد زده شود

+دكمه اينتر به معني
ثبت است

+براي كنسل كردن يك
فرمان اشتباه بايد دو بار دكمه استوپ را فشار داد

 ***فرمان ماكرو***:

 كليد ماكرو….قدرت با پيچ چرخان…اينتر…با پيچ
چرخان انتخاب زمان…استارت

 ********

گريل .سرخ كن:grill

از اين دكمه مي توانيد براي برشته كردن سطح غذاي
پخته شده استفاده كنيد در اين حالت غذا بدون در پوش وروي پايه قرار ميگيرد.

گريل (1): حرارت زياد وزمان كوتاه (فقط روي غذا
برشته ميشود وسريعتر عمل ميكند) ماهي مرغ كيك پيتزا وهميرگر

گريل (2): حرارت كم .زمان زياد وفقط روي غذا را
برشته ميكند مثل مثالهاي بالا با زمان طولاني تر تا حضور مهمان …زماني كه ما فرصت
به اندازه كافي داريم.

گريل (3): حرارت وزمان در حد هم .فقط زير غذا را
برشته ميكند براي ته ديگ ..ته چين…زير كيك …زير خميرها..

 ******

 *نكات گريل نوع يك:

 1. زمان (سليقه اي)
3 تا 4 دقيقه متوسط بر اساس سليقه كم يا زياد طلايي شود.

2. پايه گريل بلند
لازم است.

3. ظروف فلزي ممنوع

4 .درب ظرف باز است.

 * نكات گريل نوع دو:

 1. زمان (سليقه اي)
بين 7 تا 9 دقيقه (سليقه اي) بايد طولاني تر باشد تا غذا سفت نشود.وخشك نيز هم نشود.

2. پايه بلند لازم
است چون گريل بالا ست و در سقف ماكرو فر قرار دارد.

3. ظروف فلزي ممنوع
است

4. درب ظرف باز است.

 *نكات گريل نوع سه:

 1. زمان سليقه اي
ولي بين 11 تا 13 دقيقه

2. پايه كوتاه لازم
است

3. ظروف فلزي ممنوع
است.

4.درب ظرف بسته يا
باز بي ربط است به زير غذا

 تنظيم گريل:

 +روي دستگاه ماكروفر
مشخص مي باشد

+نكته: روغن زياد
باعث ميشود مايع بشتراز اندازه شل شود وبچسبد ومقداري در برشته كردن غذا استفاده شود
بهتر وكافيست.

+نكته: ظرف مانع رسيدن
حرارت به غذاست واين باعث طولاني شدن زمان گريل 3 ميشود.

 ***فرمان گريل***:

 دكمه گريل …شماره گريل با پيچ چرخان ….اينتر…زمان
با پيچ چرخان…استارت

 **********

فر گاز + فر برقي +فر معمولي =convetion

كليد كان وكشن: فر برقي ميشود .اگر از اين دكمه
استفاده شود.

به شما كمك ميكند كليه غذاهاي خميري را در دمايي
مانند فر وبا زمان طولاني در ظروف فلزي طبخ نماييد.براي استفاده از اين دكمه مي بايست
زمان را مطابق فر گاز معمولي يا آون برقي كنيد.

وپيتزا وكيك با همان تايم در فر دستگاه ماكرو فر
پخت ميشود.چون زمان طولاني تر است مصرف برق بيشتر است.

مثلا اگر كيكي در فر گاز 45 دقيقه زمان پخت لازم
دارد در اين كليد دستگاه نيز 45 دقيقه زمان پخت لازم است

در اين مورد امواجي وجود ندارد وفقط هواي داغ است
ودرجه به سانتي گراد مي باشد. (با علامتc)

+در خشك كردن ميوه
هم ميتوان از از اين دكمه استفاده كرد 1 ساعت با پايه بلند انجام مي شود

 +++ نكات:

 1.زمان مث فر معمولي

2. درجه به سانتي
گراد مث فر معمولي

3. ظروف فلزي آزاد
است

4. پايه كوتاه حتما
لازم است اگر فراموش شود زير غذا خام مي ماند.

5. درب ظرف باز است.

 ***فرمان كان وكشن***:

 دكمهconv……دما…..اينتر….زمان…استارت(دما
به سانتي گراد است)

 **************

فرتركيبي combi: كامبي تشن:

*كامبي 1

*كامبي2

*كامبي 3

micro+gril=هم زمان هم پخته ميكند وهم برشته

 *كامبي 4

*كامبي 5

micro+conv=فر مايكروفر1/3 زمان …براي غذاهاي خميري

 ** كامبي نوع (1)

گريل زياد وماكروكم….بيشتر برشته ميكند وكمتر
پخته ميكند (فقط روي غذا را برشته ميكند) منظور غذاهايي است كه احتياج به برشته شدن
بيشتر وپخته شدن كمتر دارد مث: ماهي .سينه مرغ. جيگر.كوكوها.سوسيس

كامبي نوع (2)

گريل كم وماكرو زياد….بيشتر پخته ميكند وكمتر
برشته ميكند .مث:ران مرغ. گوشت. كباب تابه اي. كباب كوبيده. همبرگر.(فقط روي غذا را
برشته ميكند.روغن زياد نمي خواهد در حدي كه چرب باشد) براي برشته شدن غذا بايد چرب
باشد.

كامبي نوع (3)

گريل وماكرو مساوي در حد هم ، پخته شدن وبرشته شدن
مساوي هم ميباشد وزير غذا فقط برشته ميشود(مث كوكو .ته چين . ته ديگ. سيب زميني)

 +++ نكات:

 *كامبي نوع يك ونوع
دو مانند هم مي باشند:

 1. زمان 1/3

2. پايه بلند

3. ظرف فلزي ممنوع

4. درب ظرف باز

 * كامبي نوع سه:

 1.زمان1/3 گاز

. پايه كوتاه

3. ظرف فلزي ممنوع

4. درب ظرف فرقي نميكند

 +نكته خيلي مهم: در
كامبي 1 .2. 3. هميشه براي هر غذايي كه ميخواهد باشد قدرت 600 وات است.

(بايد در زمان دادن
توجه داشت كه هميشه زمان را كمتر از حد واقعي داد تا چاره داشته باشيم وغذايمان سفت
نشود با دادن زمان طولاني.

*كامبي نوع چهار:

 ماكرو+ كان وكشن براي غذاهاي خميري سفت استفاده
ميشه. مث پيراشكي پيتزا.شيريني. لازانيا. پيروك ها. نان. باقلوا. البته در خمير پيتزا
منظور خميري است كه خودمان درست ميكنيم.

*كامبي نوع پنج:

 براي غذاهاي خميري شل : كيك. كيك سوسيس. كيك سيب
زميني.پودينگ ها.

 +++ نكات كامبي نوع
4 و5 :

 1. زمان 1/3 گاز

2. ظروف فلزي ممنوع

3. پايه كوتاه لازم

4. درب ظرف باز

+نكته: در كامبي
4 و5 هميشه براي هر غذايي قدرت 600 وات ودرجه 180 سانتي گراد مي باشد

 ***فرمان كامبي 1و2و3***:

 دكمه كامبي….عدد 1-3 با پيچ چرخان…قدرت 600
وات…اينتر…زمان…استارت

 ***فرمان كامبي نوع
4 و5 ***:

 دكمه كامبي…عدد 4 يا 5…اينتر…دما 180 درجه
سانتي گراد..اينتر…600 وات قدرت…اينتر…زمان…استارت

***************

در اينجا به پايان اموزش دكمه هاي دستي يا منوال
دستگاه نوري ال جي رسيديم

 **************

آموزش دكمه هاي پخت اتوماتيك يا ديجيتال AUTO COOK

در اين برنامه كليه پختهاي مورد نياز شما از قبل
براي دستگاه توضيح داده شده است. وبايد توجه كرد كه فقط همين 12 غذا را ميتوان درست
كرد نه بيشتر.

وبر اساس شماره غذا فرمان مي دهدوبر اساس وزن، زمان
مي دهد.بصورت اتوماتيك .

اگر 0/20 را فرض كنيم 0كيلوگرم و20 گرم مي باشد
كه ميشود 200 گرم

 +نكته : در زمان وزن
كردن وزن ظرف را نبايد در نظر گرفت …فقط وزن مواد مهم است به تنهايي

 1.برنج

2. كباب (4سيخ)

3. مرغ درسته(2سيخ)

4. كباب تابه اي

5. كوكو سبزي

6. شله زرد

7. پيتزاي ساده

8. همبرگر

9.سيب زميني سرخ شده

10. املت گوجه فرنگي

11. كيك

12. پاپ كرون

 ***فرمان***:

دكمه اتو كوك…شماره غذا (1تا 12) …اينتر….وزن….استارت

 ***************

يخ زداييAUTO DEFROST

براي رفع انجماد سريع مواد غذايي پخته وخام به ما
كمك ميكند.(بدون پايه) شماره 4تايي داره

1. گوشت

2. مرغ

3.ماهي

4. نان وسبزيجات كه
نان منظور نانهاي فانتزي است.

 + نكته:وقتي دستگاه
در حالت كار است بعد از چند بوق يعني دردستگاه را باز كنيد وغذا را برگردانيد.با زدن
يك بار دكمه استوپ .حتي زماني كه خودمان هم ميخواهيم قابل اجراست.

 +نكته: اگر هرچه وزن
بيشتري بدهيم مواد غذايي به جاي يخ زدايي پخته ميشوند

 ***فرمان***:

 دكمه DEFROST……….شماره غذا
از يك تا 4 ……..اينتر………….وزن……………استارت

 ***************

 +فرمان يخ زدايي در
دكمه هاي دستي همان ماكرو 360 وات است وزمان به سليقه است

 +تنظيمات اتوماتيك
كلا مثل هم هستند.

 +براي گرم نگه داشتن
غذا بايد در گذاشته شود.

 +++دكمه استارتSTART:

+راه ميان بر ماكرو
900 وات …با هر باز زدن دكمه استارت زمان 30 ثانيه …30 ثانيه زياد ميشود.

+جهت گرم كردن ها
مي توان استفاده نمود.با پيچ هم ميتوان زمان را زياد وكم كرد QICK START

+دكمه استارت يعني:
استارت سريع

استارت…ميكرو…900 وات…30 ثانيه

 **فرمان پيش گرمايش:

 فررا ميخواهيم قبل از انجام پخت گرم كنيم بايد حتما
خالي باشد.حتي بدون پايه…بجز سيني گردان خود فر وقتي داغ شد 2 بار استوپ را زده تا
پس از گرم شدن كنسل شود.

 حالا فرمان پخت كيك را به دستگاه ميدهيم

 ***فرمان پيش گرمايش:***

كان وي …100 سانتي گراد….استارت…بعد ميآيد…PR-HIT

 *****************

 2 تا ميله فقط مال
مرغ كامل است وبه هيچ وجه چيز ديگري را نمي ذاريم. دور تا دور مرغ را با چرتكه چرب
كرده ..از طرف سينه داخل واز طرف گردن وكتف در مي آوريم.

قسمت پيچ گوشتي مانند صورتي

قسمت 4 سو مانند در قسمت سفيد دستگاه جا انداخته
شود.

روي سينه وران مرغ را چاقو چاقو كرده تا بهتر بپزد.

 ***فرمان مرغ كامل***:

 اتو كوك….شماره 3…اينتر…وزن جوجه…استارت

 چهار سيخ ، مرغ تكه اي و…

گوشت سوسيس جوجه كباب مرغ ناكامل..گوجه فرنگي
…ماهي فقط داخل چهار سيخ

 

***فرمان***:

 اتو كوك …شماره 2…اينتر…وزن…استارت

 ****************

بخار پز: steamchef

اين ساختار شما را قادر مي سازد كه با سيستم بخار
آشپزي كنيد امابا سولاردام ال جي ساده هم مي توان مواد را بخار پز كرد بجز فقط تخم
مرغ.

*طرز استفاده:

در قسمت ظرف بخار پز 1/5 تا2 ليوان آب بريزيد .درش
را مي بنديم(درون سيني) وتخم مرغ جايگاه مخصوص دارد وبقيه مواد را روي سوراخ ها ميگذاريم.

 ***فرمان***:

 بخار پزsteamchef….شماره غذا…اينتر….وزن(براي
تخم مرغ تعداد تخم مرغ)….استارت

 1.سبزيجات خرد شده
(هويج هاي كوچك بروكلي گل كلم كدوي سبز اسفناج)st1

2.سبزيجات تكه هاي
بزرگ (كلم سيب زميني)st2

3.گوجه فرنگيst3

4. پاي مرغst4

5. حلزونst5

6. ماهي درستهst6

7 فيله ماهيst7

8. سينه مرغ(پس از
به جوش آمدن آب يك تا دو دقيقه بايد صبر كرد)st8

9. تخم مرغ( پس از
به جوش آمدن آب 1دقيقه بايد صبر كرد)st9

10. گوشت آسياب شده(
1دقيقه صبر كنيم.)st10

11.سوسيس(يك دقيقه
صبر كنيمst11

12.گوشت نمك سود شده(يك
دقيقه صبر كنيم.)st12

 +++ نكته:

 كاسه بخارپز را در مركز سه پايه وبه روي سيني فلزي
قرار دهيد.

***************

تميز كردن دستگاه:

+ بعد از يك ماه:

يك كاسه آب داخل دستگاه گذاشته بعلاوه يك قاشق چايخوري
وانيل بعلاوه يك قاشق مربا خوري جوش شيرين بعلاوه 4 تا 5 قاشق غذاخوري سركه سفيد

 ***فرمان***:

 استارت….6 دقيقه زمان….بيرون مي آوريم.

 از برق مي كشيم وبا يك دستمال نرم خشك ميكنيم اگر
پاك نشد دوباره با همين فرمان تكرار ميكنيم.

+ روزانه:

روي اسكاج نرم مايع هاي ظرفشويي يا دستشويي ريخته
وپاك وخشك ميكنيم

 *************

در اين جا طرز كار با خود دستگاه به اتمام رسيد

درجات مختلف مايكروويو-البته اين درصدها شامل اكثر ماركها ميشه-

طرز كار با مايكروويو Lg اين دستگاه داراي پنج نوع درجه حرارتي (قدرت) ميباشد كه عبارتند از :
100%
پخت سبزيجات، پخت سوپ ،به جوش آمدن آب،پختن ماهي ،گرم كردن غذاهاي مختلف

80%
پخت نيمرو ،داغ كردن شير، آب كردن شكلات، پخت مرغ

60%
يخ زدايي مواد پخته شده‌ي منجمد، پخت كيك، جا افتادن غذا، پخت پودينگ

40%
يخ زدايي مواد خام، گرم كردن نان، خشك كردن مواد غذايي، دم كشيدن غذا

20%
نرم كردن كره، نرم كردن بستني، گرم نگهداشتن غذا

اگر
غذايي را طبق روش سنتي در هنگام پخت مي پوشانيد در اينجا هم همان كار را
بكنيد. مثلاً پودينگ‌ها و سبزيجات بخارپز را بپوشانيد. ترجيحاً بهتر است
غذاهايي داراي تركيبات و شكل مشابه با يكديگر پخته شوند.
گاهي ممكن است، يكبار يا دوبار غذا را در طول پخت هم بزنيد تا گرما همه جا يكنواخت پخش شود.
در
پخت با مايكروويو به نمك كمتري نسبت به پخت عادي نياز داريد زيرا چاشني ها
در آن با جوشيدن از بين نمي روند. هميشه نمك را خوب با غذا مخلوط كنيد و
آن را صرفا روي غذا نپاشيد اين كار رطوبت غذا را گرفته و باعث ميشود سفت و
غيرلذيذ شوند و براي پخت بهتر سبزيجات بهتر است از اول به آنها نمك اضافه
نشود.
هر چه ميزان غذاي داخل مايكروويو بيشتر باشد زمان پخت بسيار
طولاني تر ميشود. اگر دستور غذا را دو برابر كنيد، نصف زمان پخت لازم را
دوباره به آن بيافزاييد. اگر دستور را نصف كرديد، تقريبا يك سوم زمان پخت
را از آن كم كنيد. هيچگاه در مايكروويو روغن را به تنهايي داغ نكنيد دماي
زياد روغن باعث آتش گرفتن مي شود.
از گذاشتن تخم مرغ با پوست در داخل
مايكروويو خودداري نماييد. براي پخت مواد غذايي داراي پوشش طبيعي يا مصنوعي
و يكنواخت مثل سيب زميني و سوسيس قبل از طبخ بايد برشهايي در ماده غذايي
ايجاد نمود. اگر خواستيد غذا را هم بزنيد در دستگاه را باز كنيد در اين
حالت مايكروويو خاموش ميشود ولي زمان باقي مي ماند براي ادامه پخت، در را
ببنديد و دكمه Start را فشار دهيد.


سیستم‌های اسپلیت بدون داکت برای چند اتاق

خلاصه خبر:  
یک دستگاه بیرونی اینورتر ال‌جی برای چند اتاق می‌تواند دو، سه، چهار یا تا
۸ دستگاه داخلی را با استفاده از داکت منشعب پشتیبانی کند و سرمایش و
گرمایش شخصی‌سازی‌شده‌ای برای سرتاسر خانه فراهم می‌کند.
     
  متن کامل خبر:  
LG-3_0-Header-Image-Multi-F-Mirror-2013_

یک دستگاه بیرونی اینورتر ال‌جی
برای چند اتاق می‌تواند دو، سه، چهار یا تا ۸ دستگاه داخلی را با استفاده
از داکت منشعب پشتیبانی کند و سرمایش و گرمایش شخصی‌سازی‌شده‌ای برای
سرتاسر خانه فراهم می‌کند. لوله‌های سرماساز فشرده به همراه سیم‌کشی کمک
می‌کند تا دستگاه بیرونی به دستگاه‌های داخلی به طور مستقیم یا از طریق
دستگاه توزیع انشعاب (سیستم Multi F MAX) متصل شود.

مزایای سیستم‌های اسپلیت بدون داکت برای چند اتاق

  • طول زیاد لوله‌های سرماساز به انعطاف بیشتر طراحی در نصب دستگاه داخلی کمک می‌کند.
  • هر دستگاه داخلی شامل کنترل مخصوص خود است. بنابراین، هر اتاق دمای مخصوص به خود را می‌تواند داشته باشد.
  • دستگاه‌های داخلی در ظرفیت‌های زیادی برای هر اندازه اتاقی در دسترس هستند.
  • نصب آسان: هیچ داکت‌کشی لازم نیست یا حداقل میزان داکت‌کشی لازم است. بیشتر دستگاه‌های داخلی می‌توانند روی هر دیواری نصب شوند.
  • ابعاد دستگاه‌های داخلی و بیرونی می‌توانند راحتی در ذخیره فضا را برای شما تضمین می‌کنند.
  • از این دستگاه‌ها در تمامی فصول می‌توان استفاده کرد. مدل‌هایی که پمپ گرمایشی دارند هم از قابلیت سرمایش و هم گرمایش برخوردارند.

سیستم‌های Multi F دستگاه‌های داخلی چندگانه دارند

از میان تنوع بالای دستگاه‌های
داخلی باریک، شیک و زیبا برای تکمیل دکور اتاق خود انتخاب کنید. انتخاب به
یک نوع دستگاه داخلی برای هر سیستم محدود نمی‌شود. بر حسب کارایی و سبک
دکوراسیون منزل خود و همراستا با تطبیق و همخوانی با سبک زندگی‌تان،
دستگاه‌های مورد نظر خود را که انتخاب کنید!



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top