بعضی از شکلاتهای صبحانه خطرناک هستند
مراقب شکلاتهایی که روی نان میمالید و میخورید،
باشید. یک گروه حمایت از حقوق مصرف کنندهها در آلمان میگوید، از 21
محصولی که در این کشور فروخته میشود و آنها آزمایش کردهاند، 16 تا آغشته
به سموم سرطانزا بودهاند.
به گزارش پایگاه خبری «سلامانه» به نقل از سایت «د لوکال»، این میتواند
برای آلمانیها خبر شوکه کنندهای باشد چون از هر 5 نفر، یکی از این
شکلاتهای صبحانه، چند بار در هفته استفاده میکند.
البته میزان خطر در این محصولات مختلف است اما 6 محصول با در نظر گرفتن
قوانین چند سال پیش، حتی اجازه توزیع در بازار را نمییافتند ولی اتحادیه
اروپا در سال 2010 قانون را برای تولیدکنندهها سادهتر کرده است.
گفته میشود نوتلا که ساخت ایتالیا است به همراه مارکهای رئال، کافلند،
آلدی و بیونلا عاری از این مواد هستند. مارک نوکیولاتا هم بدترین برند
شناخته شد.
رفع سوزش معده با مصرف سیب و “به”
یک کارشناس طب سنتی گفت: اگر سوزش معده و ترش کردن ناشی
از فزونی اخلاط مضر بر سر دهانه معده است افراد میتوانند از مربای سیب و
“به” استفاده کنند زیرا سیب و “به” برای پاکسازی اخلاط مضر معده مفید است.
سید جواد علوی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم،
درباره سوزش و ترش کردن معده از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: از دیدگاه طب
سنتی ترش کردن و سوزش معده به علت رطوبت زیاد سر دهانه معده است که در این
صورت احساس سوزش و ناراحتی معده با گرسنگی بهبود پیدا میکند و با مصرف غذا
درد تشدید مییابد.
به گفته وی علت دیگر سوزش معده وجود اخلاط مضر
بر سر دهانه معده است در برخی مواقع گرسنگی موجب سوزش معده میشود که با
خوردن غذا تسکین پیدا میکند که میتواند به دلیل ریختن سودا بر سر دهانه
معده باشد.
این کارشناس طب سنتی افزود: افراد خودشان میتواند علت
سوزش معده خود را تشخیص دهند اگر با خوردن غذا بهبود پیدا میکند بدانند که
سودای ترش موجب سوزش معده شده و اگر با گرسنگی بهبود پیدا میکنند باید
پرهیزات غذایی را رعایت کرده تا بهبود پیدا کنند.
علوی با اشاره به اینکه رعایت پرهیزات غذایی موجب بهبودی بیماریهای معده میشود, اضافه کرد: افرادی که دچار ترش کردن و سوزش معده هستند باید از مصرف غذاهای غلیظ مانند آش رشته, ماکارونی, غذاهای آماده, نان فطیر پرهیز کنند.
وی ادامه داد: اگر
سوزش معده ناشی از ازدیاد رطوبت باشد بهتر است غذای این افراد از گوشتهای
لطیف و سریع الهضم مانند گوشت بلدرچین و کبک یا گوسفندی باشد و به صورت
کبابی مصرف شود همچنین استفاده از دم کرده بابونه, نعناع, رازیانه و بادرنجبویه برای درد سوزش معده مفید است.
این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: اگر سوزش معده و ترش کردن ناشی از فزونی
اخلاط مضر بر سر دهانه معده است میتوانند از مربای سیب و “به” استفاده
کنند زیرا سیب و “به” برای پاکسازی اخلاط مضر معده مفید است.