رب انار و خواص آن، خواص رب انار، خاصیت رب انار
وقتی صحبت از رُب انار به میان می آید، اشاره به همان خواص انار مطرح می شود.
در کل، انار سرشار از ترکیباتی به نام ” پلی فنول ” ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمی دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند.
خواص
سبزیجات,خواص رب انار ,خواص دارویی رب انار ,فواید رب انار ,خاصیت رب انار
,رب انار در طب سنتی ,فواید درمانی رب انار ,مضرات رب انار ,فوائد رب انار
, رب انار ,طب سنتی ,خواص رب انار ,خواص رب انار جات
فراموش نکنید که انار،
مواد مغذی بسیاری دارد؛ یعنی در هر 100 گرم از این میوه 240 میلی گرم
پتاسیم، 3 گرم فیبر، 13 میلی گرم ویتامین ث، 80 درصد آب و 50 کیلوکالری انرژی یافت می شود.
در ضمن، مقداری آهن دارد ولی به عنوان خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – آهن نمی توان روی آن حساب کرد.
میزان قندش نیز به حدی است که باعث منع مصرف بیماران دیابت ی نمی شود.
درباره پلی فنول ها باید بگوییم که آن ها ترکیباتی هستند که در اکثر میوه ها و سبزی ها به خصوص شاتوت و انگور قرمز وجود دارند و البته در انار بیشتر به چشم می خورند.
در ضمن، اسید آلارژیک یکی از مهم ترین ترکیباتی است که در میوه های دیگر کمتر دیده شده اما ویژگی انار و رُب آن مربوط به وجود همین اسید است.
بعضی ها نسبت به خوردن این میوه و رُب آن در طعم های مختلف حساسیت نشان می دهند ولی بهتر است بدانید که معده خود اسیدکلریدریک ترشح می کند.
افراد معدودی هستند که با مصرف انار ترش یا رب انار ترش، معده شان دچار مشکل می شود زیرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشی یک نوع عکس العمل نشان می دهد.
اسید معده فرآیند هضم غذا را به عهده دارد حال مصرف میوه های ترش زمانی مانع هضم غذا می شوند که فرد خود این علت را درک کند، یعنی مصرف رُب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذایقه و تحمل معده هر فرد می تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رُب انار بر نمی گردد.
در حقیقت، انار خواص فراوانی داشته و طبیعتا رُب حاصل از آن نیز بدون فایده نخواهد بود. زیرا حدود 100 سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.
یادتان باشد که وقتی رُب این میوه تهیه می
شود، پلی فنول و اسید آلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمی رود و تنها
ویتامین C آن کاهش پیدا خواهد کرد؛ پس رُب انار نیز ارزش غذایی بسیار دارد؛ البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد.
خواص شاهدانه
یکی دانههای شاهدانه دارای خواص تغذیهای فراوانی هستند و منبع خوبی از طبق نتایج تحقیقات، افرادی که به طور منظم دانههای شاهدانه را مصرف پروتئین و آنزیمهای موجود در دانههای بدون پوست شاهدانه، از آن جا که اگر به دنبال راهی برای کاهش وزن خود هستید، شاهدانه را همراه با صبحانه مصرف این ماده غذایی همچنین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و نیز تنظیم هورمونها خواهد شد. برخی از مبتلایان به بیماری «ام اس» برای برطرف کردن علائم مشکل خود، به طور قانونی از این دارو استفاده میکنند. تحقیقات روی این گیاه برای تولید دارویی به عنوان درمان بیماریهای ناتوان کننده سیستم عصبی بدن ادامه دارد.
محققان موفق به کشف یک ماده شیمیایی در گیاه شاهدانه شدهاند که تاثیر در طب سنتی چین از تمام قسمتهای مختلف گیاه به عنوان دارو استفاده میشود. دیگر خواص شاهدانه – مسهل است و در درمان یبوست کاربرد دارد. – برای افرادی که دچار احتباس ادرار شدهاند، کارساز است. – ضد انگل معده است. – در استعمال خارجی به خصوص روی تاولها کاربرد دارد.
لازم به ذکر است که خوردن زیاده از حد آن مضر است و موجب سردرد، تاری دید و |