طرز تهیه ژله خانگی ( با پودر ژلاتین )
اگر شما هم از فواید ژله و ژلاتین مطلع
شده اید و نمیخواهید از پودر ژله های آماده و موجود در بازار به خاطر وجود
مواد مصنوعی و نگهدارنده استفاده کنید با ما همراه شوید.
تهیه این ژله بسیار بسیار ساده بوده و احتیاج به فوت وفن خاصی ندارد…
طرز تهیه ژله خانگی ( با پودر ژلاتین ) / www.7ganj.ir
طرز تهیه:
*برای درست کردن ژله شما نیاز دارید به ماده پایه یعنی اینکه شما چه نوع
ژله ای میخواید تهیه کنید.باید حتما شیره یا شهد اون رو داشته باشید که
میتونه از شهد شربت یا شیره مربای همون میوه تشکیل بشه.
مثلا اگر شما میخواید ژله توت فرنگی درست کنید باید شیره توت فرنگی(شهر
شربت یا شیره مربا توت فرنگی)رو با آب مخلوط کنید و اون رو بچشید تا
شیرینیش به نظرتون اندازه بیاد بعد به ازای هر لیوان شربت ۱قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین داخل شربت بریزید و اون رو حرارت بدید تا کاملا ذرات ژلاتین
داخلش حل بشن و بعد اون رو داخل یخچال بذارید تا ببنده همین!
*یه روش دیگه روش میوه های طبیعیه یعنی اینکه مثلا برای تهیه ژله طبیعی
پرتقال شما ۱لیوان آب پرتقال رو میگیرید و بعد مراحل بالا رو تکرار میکنید
اگرم شیرینیش کم بود میتونید بهش عسل اضافه کنید یا شکر.
*نوع دیگه ای که میتونید ژله درست کنید استفاده از شیر هست.این ژله سفید
رنگ بسیار خوشمزست و مناسب افراد دیابتی و رژیمی هست.برای تهیه این ژله شما
باید یک لیوان شیر عسل تهیه کنید طوری که خودتون شیرینیش رو بپسندید بعد
مقداری گلاب هم بهش میزنید و دوباره پودر ژلاتین رو مثل بالا اضافه میکنید
البته میتونید زعفران هم بهش بزنید که دیگه خیلی خوشمزه تر میشه!
*یک نوع دیگه هم هست که میشه ژله میوه!یعنی شما مقداری میوه رو خرد میکنید و
میریزید داخل ظرف بعد ۱لیوان آبجوش و عسل و گلاب و پودر ژلاتین رو مخلوط
میکنید و میریزید روش و میذارید داخل یخچال ببنده این جوری ژله طبیعی دارید
تازه اگر رژیم دارید میتونید از شیرین کننده های مصنوعی هم استفاده کنید!
دسر انار با کرم وانیلی
مواد لازم :
ژله انار یک و نیم بسته
آب جوش یک و نیم پیمانه
آب سرد نصف پیمانه
گلاب 4/1 پیمانه
مواد لازم برای کرم وانیلی:
پودر ژلاتین 2 ق س
آب سرد 3/1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 3/1 پیمانه
وانیل نوک ق چ
خامه معمولی 100 گرم
انار یک عدد دانه شده
روش تهیه:
روش تهیه:
ژله انار رو داخل آب جوش حل کرده بعد از شفاف شدن آب سرد و گلاب رو اضافه می کنیم.
5/1 پیمانه از ژله رو بین گیلاس ها تقسیم کرده بطوری که 3/1 گیلاس رو پر کنه.
باقیمونده ژله رو توی ظرف مسطح می ریزیم و ژله ها رو داخل یخچال قرار می دیم تا ببنده.
آب سرد رو توی یه ظرف مسطح مثل بشقاب خورش خوری می ریزیم و پودر ژلاتین رو روش می پاشیم و روی بخار آب جوش قرار می دیم تا کاملا شفاف بشه.
شیر رو روی حرارت قرار می دیم تا بجوشه و بعد کنار می زاریم تا از داغی بیفته.
زرده تخم مرغ ها +شکر + وانیل رو با همزن می زنیم تا سفید و کش دار بشه و شیر داغ رو آروم در حال هم زدن اضافه می کنیم تا شکر حل بشه وژلتین رو هم اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مخلوط بشه.
بعد از خنک شدن مخلوط رو روی خامه می ریزیم و هم می زنیم تا کاملا مخوط و یکدست بشه.
ژله انار رو که داخل ظرف مسطح ریختیم با چنگال له می کنیم تا ریز و یکدست بشه.
مقداری از دانه های انار رو برای تزیین کنار می ذاریم وبقیه رو به ژله له شده اضافه می کنیم و بعد حدود یک پیمانه از کرم وانیلی رو به ژله و دانه های انار اضافه می کنیم و هم می زنیم و ای مخلوط رو داخل گیلاس هاس روی ژله های بسته شده می ریزم و مجددا داخل یخچال قرار می دیم تا ببنده .
در این مدت بقیه کرم وانیلی باید بیرون از یخچال قرار بگیره .
بعد از بسته شدن لایه دوم گیلاس ها رو با کرم وانیلی ساده پر می کنیم و داخل یخچال قرار می دیم تا ببنده و زمان سرو با دونه های انار تزیین می کنیم .