گراتن اسفناج و پاستا
گراتن اسفناج و پاستا ,طرز تهیه گراتن اسفناج و پاستا ,روش تهیه گراتن
اسفناج و پاستا ,طرز پخت گراتن اسفناج و پاستا ,آموزش پخت گراتن اسفناج و
پاستا ,مواد لازم برای گراتن اسفناج و پاستا ,گراتن اسفناج و پاستا خوشمزه
,دستور پخت گراتن اسفناج و پاستا ,زمان پخت گراتن اسفناج و پاستا ,آموزش
آشپزی ,آشپزی ,انواع ماکارونی و پاستا
سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
مواد لازم:پاستای درشت : نیم کیلوگرماسفناج تازه و ریز : ۶پیمانه
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوریسیر خرد شده : ۲حبه
نمک و فلفل : به میزان کافیپنیر پارمیزان رنده شده : یک چهارم پیمانهخامه : یک پیمانه
طرز تهیه :فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف مناسب پیرکس را کمی چرب کنید.پاستا را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید.سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.پاستا و اسفناج را با هم مخلوط کنید، خامه و سپس پنیر روی آن بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت و تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شود، بپزد.
اصول نگهداری مواد غذایی در کابینت
مواد غذایی به 3 دستهی فسادپذیر، نیمه فسادپذیر و دیر فسادپذیر
تقسیمبندی میشوند. اگر مقدار رطوبت مادهی غذایی کم باشد فساد آن به تعویق
میافتد .
پاستا جزء مواد غذايي خشك و ديرفساد پذير ميباشد.
به شما عزيزان توصيه ميشود موارد زير را جهت نگهداري پاستا رعايت
فرماييد:
* به هیچوجه پاستا و مواد شوینده را در یک کابینت کنار هم قرار
ندهید. زیرا مواد آروماتیک و شیمیایی شویندهها به این ماده غذایی منتقل میشوند .
*پاستاها را زیر کابینت سینک قرار ندهید زیرا امکان چکیدن آب فاضلاب
روی آنها وجود خواهد داشت. به علاوه احتمال انتقال رطوبت به مواد غذایی و
امکان فسادپذیری و احتمال نفوذ حشرات به این کابینتها بیشتر میباشد .
* مواد غذایی خشک را باید در مکانی که رطوبت گیر و گرم نیست
قرار دهید. با توجه به اینکه فضای آشپزخانه معمولاً گرم است لذا انباریهای
خنک، برای این کار مناسبتر هستند.
*بهتر است بستهی پاستا را مستقیماً روی زمین قرار ندهید.
* نکته دیگر اینکه برخی خانوادهها برای تغییر دکوراسیون و
زیباسازی آشپزخانه بعد از مدتی کابینتهای آشپزخانه را رنگ میزنند. به خوانندگان
عزیز هشدار میدهیم مواد شیمیایی فرار رنگها به آن سرعتی که شما انتظار
دارید از سطوح خارج نمیشوند. البته ممکن است بوی تند این رنگ بعد از مدت
کوتاهی کاسته شود اما میزان ذرات رنگ موجود در هوای محیط به کندی کم میشود.
به طور کلی مواد غذایی نباید در مکانی که بوی نافذ دارد نگهداری شوند خواه
بوی عطر باشد یا بوی رنگ.