خواص و مضرات سیب،

خواص و مضرات سیب، سیب، خواص سیب، فواید سیب، خاصیت سیب

اسم من ((سیب )) است !
 قندک و گلاب سخن مى گویند
اعصاب را تقویت مى کنم .
دشمن سرسخت بوى بد دهانم اما، به شرطى ….
دوست گرفتاران مرض قند هستم و قلب را آرامش مى بخشم …
ما دو برادر از نوع پیشرس سیب هستیم که هر دو آخر بهار و اوایل تابستان خدمت میرسیم ، و عمرمان کوتاه است و کسى نمى تواند ما را براى فصول بعد نگاهدارى کند.

[categoriy],خواص سیب ,خواص دارویی سیب ,فواید سیب

خواص
سبزیجات,خواص سیب ,خواص دارویی سیب ,فواید سیب ,خاصیت سیب ,سیب در طب سنتی
,فواید درمانی سیب ,مضرات سیب ,فوائد سیب , سیب ,طب سنتی ,خواص سیب ,خواص
سیب جات , خواص سیب در طب سنتی ,فواید سیب در طب سنتی

اهر دو شیرین – خوشمزه و معطر هستیم ، با این فرق که قند من بیشتر و عطر برادرم گلاب زیادتر است ، مزیت من بر سیب گلاب نازکى پوستم مى باشد و پوست من براى هر معده اى قابل هضم است .
ولى پوست گلاب کمى سخت تر است و در نتیجه عطر خود را بیشتر حفظ مى کند. چون هر معده
اى نمى تواند پوست گلاب را هضم کند، به این جهت عده اى آنرا پوست کنده مى
خورند و در نتیجه از مواهبى که طبیعت در روى پوست ما گذاشته است محروم مى
شوند. اگر این اشخاص سیب را با پوست خوب و با دقت جویده ، و میل نمایند و یا آنرا با پوست رنده کرده و به صورت پالوده بخورند پوست سیب گلاب هم بخوبى قابل هضم خواهد شد.
در
هر حال ما غذاى روح و جسم هستیم ، عضلات و اعصاب را تقویت مى نماییم ،
دهان را ضد عفونى مى کنیم و بوى بد آنرا از بین مى برم . به کسانى که داراى
نفس بدبو هستند، توصیه کنید که قبلا یک سبزى مثل کاهو را خوب با دهان بجوند و بعد یک سیب
را با پوست جویده میل نمایند.هر کس ما را صبح ناشتا میل نماید، بیمارى را
از اطراف خود دور مى کند. ما سموم بدن ، مخصوصا ((اسید اوریک )) را دفع مى
کنیم ، و در نتیجه ، درمان خوبى براى مبتلایان به روماتیسم
– درد مفاصل و نقرس هستیم ، ما هر دو ترشحات غدد، مخصوصا بزاق و ترشحات
معدى را تقویت مى کنیم ، و به هضم غذا کمک مى نماییم ، و براى فم المعده و قلب مناسب مى باشیم .
مبتلایان به زخم معده
که نمى توانند میوه ى خام بخورند، به آسانى مى توانند ما را رنده کرده ،
بدون پختن نوش جان نمایند. زیرا ما در روى درخت با حرارت آفتاب به حد کافى
پخته شده ایم .

[categoriy],خواص سیب ,خواص دارویی سیب ,فواید سیب

هر کس ما را با پوست بخورید، از شر یبوست و تنبلى روده و کبد راحت خواهد شد.
ما با آنکه شیرین هستیم ، براى مبتلایان به مرض قند ضرر نداریم . و در عوض مفرح و اشتهاآور مى باشیم . خفقان و تنگ نفس را معالجه مى کنیم . مقوى قلب و دماغ و جگر مى باشیم ، و راندن صفرا را از معده آسان مى نماییم و تا حدى از سرطان پیشگیرى مى نماییم .
ما مى توانیم وسواس سودایى را درمان کنیم و هر دو ضد سم مى باشیم و سم عقرب را خنثى مى کنیم .
اگر یک قاچ سیب را روى محل گزیدگى نیش عقرب یا زنبور بمالید به درمان آن کمک مؤ ثرى کرده اید. ضماد گوشت ما روى پلک چشم ، جهت تسکین درد آن نافع است . از میوه کال و نارس ما دارویى جهت درمان اسهال خونى مى گیرند. عده اى از پزشکان قدیم معتقد بودند که خوردن سیب کال تولید نسیان مى نماید، ولى در طب جدید چنین عقیده اى وجود ندارد، هر کس ما را بخورد و بعد احساس ناراحتى و سنگینى در معده نماید، نباید روى آن آب سرد میل نماید.
دهاتى ها وقتى مبتلا به سرماخوردگى مى شوند، رژیم سیب مى گیرند، و سه روز غیر از سیب غذاى دیگرى نمى خورند و در نتیجه به راحتى معالجه مى شوند زیرا سیب بهترین دوا و مناسب ترین غذا براى مبتلایان به سرماخوردگى است .
ما سموم بدن اطفال شیرخوار را دفع مى نماییم ، و اگر شما به آنها از آب سیب قندک یا گلاب بدهید، احساس آرامش کرده گریه و زارى نمى نمایند.
پالوده
ما براى معالجه اسهال مخصوصا اسهال اطفال بسیار نافع است و ما هر دو داراى
فسفر هستیم ، و سلسله اعصاب را تقویت مى کنیم . ما هر دو خواب آور خوبى
هستیم . اگر شما مبتلا به بى خوابى هستید، قبل از خواب چند دانه سیب بخورید و با یک استکان آب سیب سر بکشید.
عصاره برگ ما ضد کرم است ، و براى فرونشانده ورمهاى گرم مفید است .
مرباى گل قند ما جهت ضعف قلب و دماغ مؤ ثر است و براى این کار بهتر است آنرا با دو برابر وزنش گلقندگل سرخ مخلوط نمایید.
یکى از برادران ما که نوعى از آن زودرس بوده و با ما به بازار مى آید، سیب ترش است ، این سیب داراى اسید مالیک است و براى دفع غلبه ى صفرا و غلیان خون بسیار مفید است و براى معالجه وسواس سودایى ، از سیب شیرین بهتر است . ولى براى مبتلایان به اسهال خونى خوب نیست و اعصاب را کمى ضعیف مى نماید.
آب سیب ترش که آنرا بدون شیرینى به قوام آورند، جهت درمان امراض ‍ صفراوى و سنگ کیسه ى صفرا مفید است .
یکى
از مشخصات خانوادگى ما این است که در تمام فصول سال ، خدمتگزار شما هستیم ،
ما انواع زودرس بهاره – تابستانى – پاییزى و زمستانى داریم ، و شما در هر
فصل سال مى توانید ما را در دکان میوه فروشى پیدا کنید و از طعم و بوى ما
لذت ببرید و از منافع سرشار ما بهره مند شوید.


سیب و خواص درمانی و مضرات آ ن

درخت سيب در يبشتر نقاط دنيا پرورش داده مي شود و سيب ميوه ايست كه مي
توان گفت در هر جاي دنيا وجود دارد و همه مردم دينا انرا مي شناسند. نام
انگلیسیسیب Apple می باشد و نام علمی آن Nigella Sativa است .

در كشور ايران اين درخت بصورت وحشي در جنگل هاي شمال وجود دارد در
لاهيجان و رودسر آنرا آسيب ، هسي و هسيب و در مازندران به آن سه مي گويند .

سيب انواع مختلف درد . انواع وحشي آن كوچك و پرورش يافته آن درشت و برد مي باشد . سيب نوع ترش و شيرين درد .

سيب ميوه‌اي است بهشتي،‌ سرشار از ويتامين‌هاي آ، ب، ث و پتاسيم كه در
درمان‌هاي طبيعي يا طب نتروپتي، دارويي براي پيشگيري از بيشتر امراض شناخته
شده است‌. Eat An AppIe A Day Keep The Doctor Away يعني روزي يك سيب ميل
كنيد و دكتر را از خود دور كنيد‌.
در ایران این درخت به صورت وحشی در جنگل های شمال وجود دارد در لاهیجان و
رودسر آن را آسیب ، هسی و هسیب و در مازندران به آن سه می گویند .

سیب انواع مختلف درد . انواع وحشی آن كوچك و پرورش یافته آن درشت است . سیب نوع ترش و شیرین دارد .

تركیبات شیمیایی:

سيب داراي ويتامين و مواد مغذي زيادي است و بي مناسبت نيست كه يك ضرب
المثل انگليسي مي گويد كه خوردن يك سيب در روز شما را از رفتن نزد دكتر بي
نياز مي كند.

موادي كه در يك سيب متوسط وجود دارد بشرح زير است :

انرژي ۲۵۸ كالري

پروتئين ۱/۲ گرم

چربي ۱/۶ گرم

مواد نشاسته اي ۵۹/۶ گرم

كلسيم ۲۴ ميلي گرم

فسفر ۱۰ ميلي گرم

آهن ۱/۲ ميلي گرم

ويتامين آ ۳۶۰ واحد

ويتامين ب ۱ ۰/۱۵ ميلي گرم

ويتامين ب ۲ ۰/۰۸ ميلي گرم

ويتامين ب ۳ ۰/۱ ميلي گرم

ويتامين ث ۱۸ ميلي گرم

ويتامين هاي موجود در سيب بيشتر در پوست سيب وزير پوست آن قرار درد
بنابراين آنهايي كه مي توانند پوست سيب را هضم كنند بهتر است كه آنرا با
پوست ميل كنيد و اگر مي خواهيد پوست آنرا بكنيد بهتر است كه سيب را خيلي
نازك پوست كنبد

سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بی مناسبت نیست كه یك ضرب
المثل انگلیسی می گوید خوردن یك سیب در روز شما را از رفتن به نزد پزشك بی
نیاز می كند.

سیب، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از
زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر
مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی
با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.

سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان
از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی،
زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و … می‌باشد. سیب دارای
انواع بسیار متفاوتی است.

افرادی که به طور منظم سیب می‌خورند، میزان تندرستی خود را افزایش
می‌دهند و علاوه بر آن از بروز بیماری‌های متعددی که به‌دلیل کمبود عناصر
حیاتی پیش می‌آید جلوگیری می‌نمایند.

همه‌ی سیب‌ها مانند هم نیستند. اندازه، رنگ، بو و مزه‌ی متفاوت در
گونه‌های مختلف، تعیین کننده‌ی نوع مصرف آن‌ها است. مواد مغذی موجود در یک
سیب به اندازه‌ی آن بستگی دارد، نه نوع آن. انواع سیب پس از مرکبات (
پرتقال ، نارنگی ، لیموشیرین، لیموترش و گریپ فروت) و موز ، عمده‌ترین
میوه‌ی‌ پرورشی در سطح دنیا است.

سیب سرشار از ویتامین‌ها، تانن، مواد معدنی و فیبر (سلولز گیاهی)
می‌باشد. ترکیبات شیمیایی موجود در میوه‌ی سیب بر حسب نژادهای گوناگون آن
متفاوت است.

از جمله فواید سیب در طب سنتی می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.
سیب در حفظ طراوت و شادابی پوست موثر است
با استفاده از سیب می‌توان ناراحتی‌های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی
پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماری‌های پوستی طولانی و مزمن را از بین
برد یا نشانه‌های آن‌ها را کاهش داد.

لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل وجود ریبوفلاوین (ویتامین
B۲)، ویتامین C و A ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم
می‌باشد.
سیب فشارخون را منظم می‌کند
خوردن سیب و حتی بو کردن سیب، باعث کاهش فشار خون می‌شود. بررسی انجام شده
توسط دانشگاه ییل (YALE) نشان داد که تنها یک بار بو کشیدن سیب، فشارخون
بیماران را پایین می‌آورد.
سیب برای دندان‌ها و لثه‌ها مفید است
اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن باکتری‌های دهان را از بین برده و
دندان‌ها و لثه‌ها را تمیز می‌کنند. جویدن یک سیب مانند این است که از یک
مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان می‌دهند که سیب قادر است ذرات
غذایی باقی مانده در پشت دندان‌ها و لثه‌ها را پاک کرده و فساد دندان و
بیماری‌های لثه را از شما دور سازد. حتی کسانی که در گذشته از بیماری‌های
لثه رنج برده‌اند، خواهند توانست از فواید ناشی از غنی بودن سیب از
ویتامینC بهره‌مند شوند.

مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندان‌ها می‌گردد. مینای
دندان را محکم‌تر می‌سازد و از جرم گرفتن دندان‌ها پیشگیری می‌کند.

اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتری‌کش بر دندان‌ها و لثه
دارند. پژوهش‌های علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهسته‌ی
یک عدد سیب‌ترش حدود ۹۰ درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی
موجود در دهان از بین می‌روند.

جویدن سیب، عضلات فک را قوی‌تر می‌سازد. آب سیب تازه بدون هر مکملی به
دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شویه‌ای ساده و طبیعی محسوب
می‌شود.
سیب از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیشگیری می‌کند
یکی از بیماری‌هایی که به‌طور مشخص به علت پرخوری و مصرف مداوم منابع
حیوانی (گوشت قرمز و چربی) و الکل بروز می‌کند، درد مفاصل و نقرس است.
البته آمادگی ابتلا به این بیماری ارثی است. در موارد شدید، بیمار با دارو و
کمپرس سرد درمان می‌شود. برای جلوگیری از گسترش و طولانی شدن بیماری پیروی
از برنامه‌ی غذایی فاقد گوشت و چربی، لازم است. هم‌چنین سیب میوه‌ای بسیار
باارزش است؛ چرا که هم‌چربی چندانی ندارد و هم موجب کاهش اوره می‌گردد.

سیب خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن می‌شود و پس از مصرف آن
مقدار کلی اسیدهای ادرار، به ویژه اسید فرمیک افزایش می‌یابد. از این رو
مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل و نقرس توصیه می‌گردد.
سیب برای حافظه و مغز مفید است .
سیب مقوی مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند
مفید می‌باشد. به طور کلی سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت
می‌کند.
سیب اثر آرام بخش دارد
دم کرده ی پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی
است. خوردن سیب خام نیز تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد. علاوه بر
ویتامین‌های گروه B، منیزیم و فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب اثر
آرام بخشی بر اعصاب دارد. هم‌چنین شیرینی سیب و جویدن آن باعث انبساط عضلات
منقبض صورت می‌شود.

سیب به قلب سلامتی می بخشد
سیب از معدود مواد غذایی است که کاملا بدون کلسترول بوده و به کاهش میزان
کلسترول خون کمک می کند. سیب نه تنها به وعده غذایی شما هیچ کلسترولی نمی
افزاید بلکه حتی این ماده مضر را ازخون شما می زداید. یک چهارم سیب تشکیل
شده است از ماده ای به نام پکتین که فیبر محلولی است که میزان کلسترول Ldl
خون را از طریق کاهش جذب چربی کاهش می دهد. هم زمان پکتین میزان کلسترول
Hdl یا همان کلسترول خوب بدن شما را که برای مصارفی همچون تولید هورمونها
مورد نیاز هستند افزایش می دهد. افزایش سطح کلسترول خوب منجر به کاهش خطر
بیماریهای قلبی می شود. همچنین خوردن سیب و یا تنها بو کشیدن آن باعث پایین
آمدن فشار خون می شود.

سیب قند خون را پایین می آورد.
سیب خبر خوبی برای افراد مبتلا به قندخون بالا (دیابت)، قند خون پایین
(هیپوگلیسیمیک) و دیگرانی است که به شدت نسبت به افزایش یا کاهش میزان قند
خون خود حساس هستند. مقدار بالای فیبر غذایی موجود در یک عدد سیب باعث می
شود که قند خون یا همان گلوکز خون ثابت بماند و به هر جال وجود ثبات در
میزان قند خون بر اشتهای شما نیز لگام می زند.

سیب از عفونت پیشگیری می کند.
بررسی نشان می دهد آنهایی که بیشتر سیب می خورند کمتر دچار سرما خوردگی یا
عفونتهای قسمتهای فوقانی دستگاه تنفسی شده و عموماً کمتر بیمارمی شوند.
برخی بر این باورند که اب سیب ویروس های عفونتزا را می کشد.

مصرف سیب به هضم کمک می کند.
سیب سرشار از “فیبر” عنصر زبرینه ای است که باعث می شود همه چیز به روانی
در دستگاه گوارش حرکت کند. یک سیب متوسط ۹ تا ۱۰ گرم فیبر داشته بخش قابل
توجهی از ۲۰ تا ۳۵ گرم نیاز روزانه بدن ما را در این مورد تامین می کند.

گاز زدن سیب برای لثه ها خوب است.
جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات
نشان می دهند که ذرات غذای مانده در پشت لثه ها و دندانهای شما را پاک کند و
فساد دندان و بیماری لثه ها را از شما دور سازد. حتی کسانی که قبلاً از
بیماریهای مزمن لثه رنج می برده اند خواهند توانست از منافع ناشی از
ویتامین سرشار موجود در سیب – ویتامینی که از حساسیت لثه ها و دندانهای
آنها می کاهد- برخوردار شوند.

سیب از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند.
سیب حاوی کافئیک شیمیایی یا اسیر کلوروژنیک می باشد. مطالعات به انجام
رسیده بر روی حیوانات آزمایشگاهی نشان می دهد که این ترکیب می تواد به
عنوان یک ضد سرطان عمل کند.

سیب سرشار از ويتامين است .
سيب سرشار از ويتامين‌هاي E، B۱۲، B۲، B۱، A و K، اسيد پانتوتونيک، نياسين،
بيوتين، اسيد فوليک و کولين است. مقادير اين ويتامين‌ها در انواع گوناگون
سيب متفاوت است. پوست سيب حاوي کاروتن مي‌باشد. تقريباً نيمي از ويتامين C
در پوست سيب وجود دارد و سيب‌هاي کوچک در مقايسه مقدار بيشتري پوست دارند.
انواع سيب منابع بسيار خوبي براي تأمين ويتامين C محسوب مي‌شود. سيب داراي
مقدار بسيار ناچيزي ويتامين K است.

خواص داروئي:

۱)سيب يك ميوه قليايي است و تميز كننده بدن است و بعلت درا بودن پكتين زياد آب اضافي بدن را خارج مي سازد

۲)سيب را مي توان براي برطرف كردن اسهال حتي براي كودكان بكار برد .
بدين منظور سيب را بايد رنده كرد و استفاده نمود .سيب را مي توان پخت و
براي آنهايي كه روده تنبل دارند آن را روي آتش ملايمي بپزيد البته حتما
ازظرف لعابي يا تفلان استفاده كنيد زيرا به اين طريق پكتين و ويتامين هاي
آن حفظ مي شود.

۳)شربت سيب بهترين دارو براي درمان سرفه و گرفتگي صدا مي باشد .براي
تهيه شربت سيب يك كيلو سيب راشسته و با پوست قطعه قطعه كنيد و در يك ليتر
آب بپزيد سپس آنرا با پارچه نازكي صاف كنيد و چند تكه قند به آن اضافه كنيد
و دوباره روي آتش ملايم قرار دهيد تا قوام بيايد و آن را از روي آتش
برداريد روزي سه تا چهار فنجان از اين شربت بنوشيد.

۴)سيب داراي مقدر زيادي كلسيم است و كلسيم سيب به بدن كمك مي كند كه كلسيم غذاهاي ديگر را نيز جذب كند.

۵)خوردن سيب يبوست را برطرف مي كند و براي خستگي مفرط مفيد است

۶)دم كرده برگ درخت سيب ادرار آور است و درمان كننده التهاب كليه و مثانه ميباشد.

۷)نوشيدن آب سيب داروي موثري براي درمان سرمخوردگي و گرفتگي صدا و سرفه است.

۸)سيب مقوي كبد و اشتها آور است.

۹)سيب براي درمان تنگي نفس بسيار مفيد است حتي بوئيدن سيب نيز اين خاصيت را درد

۱۰)سيب پخته تقويت كننده معده و كبد و دفع كننده سودا و سموم بدن است .

۱۱)سيب حرارت را از بدن خارج مي سازد .

۱۲)سيب را رنده كنيد و در دستمال بپيچيد و روي چشم بگذاريد درد چشم را برطرف مي كند.

۱۳)خوردن سيب حتي براي آنهايي كه بيماري قند دارند مفيد است چون قند خون را بالا نمي برد.

۱۴)كسانيكه مي خواهند لاغر شوند حتما بايد سيب را با پوست بخورند .

۱۵)دم كرده گل سيب داروي سرفه و تورم مجراي تنفسي است

۱۶)سيب داروي خوبي براي درمان زخم ها مي باشد

۱۷)سيب بهترين دارو براي سوء هاضمه است زيرا داراي مقدر زيادي پكتين مي باشد

۱۸)آب سيب را حتي مي توان براي تنقيه استفاده كرد . اين تنقيه براي بيماريهاي روده بسيار موثر است.

۱۹)پوست سيب را مانند چائي دم كنيد و بياشاميد اين اچئي بهترين دوست كليه است .

۲۰)آب سيب را با ابميوه گيري در منزل تهيه كنيد و فورا آنرا بنوشيد زيرا در اثر ماندن آنزيم اي خود را از دست مي دهد .

۲۱)آب سيب براي زيبايي پوست استفاده زيادي درد بخصوص براي از بين بردن
چين و چروك پوست موثر است بدين منظور آب سيب را صبح و شب روي پوست گردن و
صورت بماليد و ماساژ دهيد البته هميشه آب سيب تازه استفاده كنيد.

استفاده ديگر از سيب براي لطافت پوست سيب پخته است سيب رابپزيد و سپس له
كنيد و با شير مخلوط كنيد و اين مخلوط را بصورت نيم گرم روي پوست بگذاريد و
پس از چند دقيقه آنرا برداريد .

سيب در از بين بردن عفونت‌ها بسيار مهم است‌. در واقع يك نوع پني‌سيلين
طبيعي است. سيب نه تنها براي يبوست مفيد است، بلكه براي اسهال نيز بسيار
موثر مي‌باشد‌. اما تفاوت در طريقه مصرف آن است، افرادي كه دچار يبوست
هستند مي‌توانند يك سيب را تنوري كرده و يا در فر بگذارند و شب ميل كنند و
يك سيب هم به همين طريق صبح‌ها ميل شود‌.

براي درمان اسهال، سيب را رنده كرده‌ چند ساعت بگذاريد تا رنگش تغيير
كند و تيره شود يعني پكتين موجود در آن اكسيده شود و بعد آن را ميل كنيد.

آب سيب تازه سموم بدن را دفع كرده و براي اطفال خيلي مفيد است‌. سيب
ميوه‌اي است كه ويتامين ب زيادي دارد و به همين دليل براي اعصاب و روان
بسيار مهم مي‌باشد و افراد عصبي بهتر است هر روز يك ليوان آب سيب تازه با
كمي‌گلاب ميل كنند.

سيب درجه تب را پايين مي‌آورد و براي بهبود گلو درد و سينه درد بسيار
مؤثر مي‌باشد‌. يكي ديگر از خواص سيب رنده شده اين است كه براي افراد مبتلا
به زخم معده بسيار مفيد مي‌باشد‌. اين ميوه به علت خاصيت دفع اسيد اوريك،
در درمان بيماري‌هاي نقرس، آرتروز و رماتيسم بسيار مفيد و مؤثر شناخته شده
است‌.

سيب با دفع اسيد اوريك داروي روماتيسم ونقرس است و درد مفاصل است وبراي
تقويت قلب و هضم غذا موثر است . خوردن سيب با پوست يبوست را از بين مي برد و
براي كبد مفيد است . ماليدن مقداري سيب روي مكحل گزيدگي نيش عقرب يا زنبور
به درمان كمك موثري مي كند .

ميوه نارس سيب جهت مداواي اسهال مفيد است . خوردن سيب قبل از خواب كمك موثري در راحت تر خوابيدن است .

اگر حداقل ۳ عدد سيب در روز بخوريم ، خطر مرگ ناشي از بيماري هاي قلبي
را کاهش مي دهيم. سيب به دليل بافت گياهي اي که دارد، مي تواند ۱۴ درصد خطر
مرگ ناشي از گرفتگي رگهاي بدن را کاهش دهد.

يک سيب متوسط داراي ۳ گرم الياف است الياف مي تواند فشار خون و چربي خون را کاهش دهد. همچنين سيب براي سلامتي دندان بسيار مفيد است.

خواص سيب ترش

۱-سيب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بهم خوردگي را از بين مي برد.

۲-سيب ترش را بپزيد درمان اسهال خوني است

۳-آب سيب ترش مخلوط با انار براي تقويت معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگي بكار مي رود

۴-رب سيب ترش علاج اسهال ، استفراغ و درد و غم است

۵-مرباي شكوفه سيب براي ضعف معده و ازدياد نيروي جنسي مفيد است

۶-سيب ترش براي آنهائيكه مزاج گرم دارند بسيار مفيد است بالعكس آنهائيكه مزاج سرد دارند بايد سيب شيرين بخورند

سيب در قديم معالج نقرس و بيماريهاي عصبي بوده است

سيب را با پوست بخوريد.
مطالعات پژوهشگران نشان می دهد خوردن روزانه یک عدد سیب با پوست، به پیشگیرى از بروز سرطان روده بزرگ و قولون كمك مىكند.

محققان راز این تاثیر را در تركیبات شیمیایى موسوم به “پروسیانیدین ( PROCYANIDIN) می دانند كه به وفوردر پوست سیب یافت مىشود.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، تحقیقات نشان داده است این
تركیبات تعداد سلول هاى پیش سرطانى را در حیوانات آزمایشگاهى به میزان قابل
توجهى كاهش مىدهد.

نتایج این تحقیق كه در اجلاس انجمن تحقیقات سرطان آمریكا ارائه شد، مىتواند به ابداع روش هاى نوینى در درمان سرطان ها کمک کند.

این تحقیق نشان مىدهد، این تركیبات شیمیایى جزو دسته ” پلى فنول ها ”
است كه با تغییر مسیرهاى پیام رسانى عمل مىكنند. این مسیرها فرایندى را كه
طى آن سلول ها در پایان عمر خود از بین می روند، كنترل مىنمایند.

در سلول هاى سرطانى این فرایند دچار اشكال شده و منجر به تقسیم سلولى غیرقابل كنترل و تشكیل تومور مىشود.

دكتر فرانسیس رائول سرپرست این تحقیق مىگوید این مطالعه شناختى از
عملكرد خواص بازدارنده پلى فنول ها فراهم مىكند و شواهدى در مورد قابلیت
این مواد در پیشگیرى از ابتلا به سرطان قولون ارائه مىنماید.

انواع مختلف پلى فنول ها در پوست سیب به میزان زیاد وجود دارد. پلی فنول
ها مواد آنتى اكسیدانی هستند که مانع از بروز آسیب به بافت هاى بدن
مىشوند.

دانشمندان فرانسوى پلى فنول هاى یافت شده در سیب را به دو گروه كلى
تقسیم كردند و سلول هاى سرطانى را در معرض این مواد قرار دادند. اولین دسته
از این مواد ” پلى فنول هاى مونومر” است كه حاوى فلاوونوئیدها است با غلظت
?? تا??? میكروگرم در میلى متر تاثیر قابل توجهى نداشتند. اما دومین دسته
از پلى فنول ها كه ” پروسیانیدین ” نامیده مىشوند با ارسال علائمى باعث از
بین رفتن سلول هاى سرطانى مىشوند و به این ترتیب از رشد و گسترش سرطان
جلوگیرى مىكنند.

محققان در مرحله بعد به موش ها ماده سرطان زا تزریق كردند و سپس به مدت
شش هفته مایعى حاوى “پروسیانیدین ” به آنها خوراندند. نتیجه این آزمایش
نشان داد ضایعات پیش سرطانى در روده این موش ها نصف موش هایى بود كه تغذیه
معمولى داشتند.

دكتر رائول گفت نتایج این مطالعه بدون نیاز به انجام تحقیقات تكمیلى
نشان مىدهد خوردن سیب بطور كامل و با پوست آن فواید ضدسرطانى دربردارد.

در برنامه غذایی خود سیب را قرار دهید .

میوه رسیده سیب دارای ۸۰ درصد قند است و میوه ای مناسب برای افراد دیابتی است, چرا که برای سوختن نیاز زیادی به انسولین ندارد.
در پوست سیب, ویتامین ها و املاح زیادی از جمله تیامین, نیاسین ,
ریبوفلاوین, ویتامین ث , فسفر و …. وجود دارد. پس به جای مصرف کپسول مولتی
ویتامین از سیب استفاده کنید.
برای رفع یبوست های مزمن در مدت ۱۵ روز , روزانه ۳ عدد سیب را به صورت صبح ناشتا, قبل از نهار و قبل از خواب میل کنید.
دم کرده پوست درخت سیب می تواند تب مالاریا و تبهای صفراوی را به خوبی تحت کنترل در آورد.
کسانی که بیماری نقرس دارند و افرادی که اسید اوریک خونشان افزایش می یابد
بدون تردید با مصرف روزانه ۴ عدد سیب با پوست, مانع تشکیل اسید اوریک شوند.
روزانه مصرف یک استکان از افشره سیب مانع هر نوع گرفتگی صدا می شود.
افرادی که متحمل رژیم های غیر اصولی و سخت و پروتئینی می شوند, دچار نوعی
مشکل متابولیکی به نام کنواسیدوز می گردند. مصرف روزانه ۳ عدد سیب به راحتی
این عارضه را بر طرف می نماید.
اگر لک صورت شما با درمانهای پوستی درمان نشده , به احتمال زیاد مربوط به
بیماری های کبدی می باشند. در این گونه موارد به مدت ۴۵ روز هر صبح ناشتا ۲
عدد سیب را با پوست میل کنید به شرطی که تا ۲۰ دقیقه بعد از آن صبحانه میل
نکنید.
اگر دچار ناراحتی عفونی و روده ای می باشید از دم کرده برگ سیب استفاده
کنید. مقدار ۱۲۰ گرم برگ سیب را در یک لیتر آب به مدت ۵ دقیقه دم کنید و
روزانه یک فنجان از آن را میل کنید.
اگر اشتها ندارید همیشه سیب را بو کنید.
اگر آدم وسواسی هستید روزانه ۵ عدد سیب را به مدت ۷۰ روز میل کنید تا تاثیر آن بر شما آشکار شود.
اگر ورم مفاصل دارید, دچار روماتیسم هستید یا ناراحتی های کلیوی دارید که
منجر به کاهش ادرار می گردد, ۵۰ گرم پوست خشک شده سیب را در ۲ لیوان آب به
مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و در سه نوبت قبل از غذا میل کنید.
مصرف مربای شکوفه سیب در طولانی مدت تاثیرات خوبی را بر روی افرادی که دچار کاهش جسمی هستند می گذارد.
مصرف سیب با پوست به نسبت روزانه یک عدد در صبح ناشتا می تواند شما را از ابتلا به سرطان در
امان نگه دارد.
یک متخصص تغذیه نیز اعلام کرده است چای پوست سیب می تواند نوشیدنی آرام بخش برای اعصاب باشد.
سیب غنی از ویتامین های گروه B , منیزیم و فسفر است به همین دلیل در تقویت اعصاب نقش بسزایی دارد.

براي خوش طعم کردن غذا مي‌توان از سیب استفاده کرد

از سيب مي‌توان در تهيه‌ي انواع غذاها (به منظور شيرين کردن آن‌ها) و نيز در تهيه‌ي انواع سالاد و شيريني‌جات استفاده نمود.

هم‌چنين مي‌توان به عنوان افزودني براي انواع و اقسام غذاها از آن استفاده کرد.

خوردن سیب به پیشگیری از بروز سرطان روده بزرگ کمک می کند.

مطالعات پژوهشگران فرانسوی نشان می دهد ،خوردن یک سیب در روز با پوست آن به پیشگیری از بروز سرطان روده بزرگ کمک می کند.

محققان موسسه ملی تحقیقاتی پزشکی و بهداشتی فرانسه راز این تاثیر را در ترکیبات شیمیایی موسوم به «پروسیانیدین» کشف کردند.
تحقیقات نشان داده است این ترکیبات تعداد سلول های پیش سرطانی را در حیوانات آزمایشگاهی به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
نتایج این تحقیق که در اجلاس انجمن تحقیقات سرطان آمریکا ارایه شده می تواند به ابداع روش های نوینی در درمان سرطان ها بیانجامد.

نوشيدن‭ ‬آب‭ ‬سيب‭ ‬تصفيه‭ ‬نشده‭ ‬نسبت‭ ‬به‭ ‬آب‭ ‬ميوه‭ ‬خالص‭ ‬براي‭ ‬سلامتي‭ ‬مفيد‭ ‬تر‭ ‬است‮.
‬‭ ‬به‭ ‬گزارش‭ ‬رويترز،‭ ‬ميوه ها‭ ‬داراي‭ ‬موادي‭ ‬به‭ ‬نام‭
‬Polyphenol‮ ‬ها‭ ‬مي‮ ‬باشند‭ ‬كه‭ ‬نوعي‭ ‬آنتي‭ ‬اكسيدان‭ ‬است‭ ‬كه‭
‬مواد‭ ‬شيميايي‭ ‬را‭ ‬كه‭ ‬به‭ ‬سلول هاي‭ ‬بدن‭ ‬صدمه‭ ‬مي‮ ‬رسانند‭
‬جذب‭ ‬مي‮ ‬كند‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬كاهش‭ ‬خطر‭ ‬بعضي‭ ‬سرطان ها‭ ‬و‭ ‬بيماري‮
‬هاي‭ ‬قلبي‭ ‬موثر‭ ‬است‮.‬‭ ‬
محققان‭ ‬لهستاني‭ ‬ميزان‭ ‬Polyphenol‭ ‬ها‭ ‬را‭ ‬در‭ ‬انواع‭ ‬آب‭ ‬سيب‭
‬مورد‭ ‬بررسي‭ ‬قرار‭ ‬داده‭ ‬و‭ ‬به‭ ‬اين‭ ‬نتيجه‭ ‬رسيده اند‭ ‬كه‭
‬آب‭ ‬ميوه‭ ‬حاوي‭ ‬ذرات‭ ‬ميوه‭ ‬،‮٤‬‭ ‬برابر‭ ‬بيش‭ ‬از‭ ‬آب‭ ‬ميوه‭
‬تصفيه‭ ‬شده‭ ‬‮(‬‭ ‬صاف‭ ‬شده‮)‬‭ ‬داراي‭ ‬آنتي‮ ‬اكسيدان‭ ‬Polyphenol‭
‬است‮.

آب سيب داروي موثري براي درمان سرماخوردگي و گرفتگي صدا است.
سيب يك ميوه قليايي بوده و تميزكننده بدن است و آب اضافي بدن را خارج مي كند.
سيب در برطرف كردن اسهال و درمان سرفه و گرفتگي صدا، بسيار مفيد است. اين
ميوه داراي مقدار زيادي كلسيم بوده و باعث رفع خستگي مي شود.
سيب در درمان تنگي نفس، تقويت معده و كبد، پايين آوردن قند خون بسيار موثر است و حرارت بدن را پايين مي آورد.
آب سيب در زيبايي استفاده زيادي دارد و براي از بين بردن چين و چروك پوست موثر است و به پوست لطافت خاصي مي بخشد.
اين ميوه داروي خوبي براي درمان زخم ها است و خوردن سيب با پوست در رفع چاقي مفيد است.

پوست سيب خاصيت ضد سرطاني دارد

محققان دريافتند؛ پوست سيب در برابر حداقل سه نوع سلول سرطاني انساني شامل سرطان هاي سينه، کولون و کبد اثر محافظتي دارد.
محققان با ارزيابي محتواي شيميايي پوست سيب گروهي از ترکيبات شيميايي گياهي
را يافتند که ثابت شده در برابر حداقل سه نوع سلول سرطاني انساني شامل
سرطان هاي سينه، کولون و کبد اثر محافظتي دارد.

در اين مطالعات نشان داه شده که رژيم غذايي سرشار از ميوه و سبزي خطر
ابتلا به سرطان، بيماري قلبي، ديابت و بسياري بيماري هاي ديگر را کاهش مي
دهد؛ اما محققان مي‌كوشند تا دريابند اين اثر ضد سرطاني دقيقاْ به کداميک
از ترکيبات موجود در سبزي و ميوه مربوط مي شود.

سيب يکي از مهمترين منابع ترکيبات فنليک محسوب مي شود. ميانگين محتواي
فنليک يک سيب بين ۱۱۰ تا ۳۴۷ ميلي گرم درهر ۱۰۰ گرم سيب تازه است. اين ميوه
همچنين سرشار از ترکيبات مفيد ديگري به نام فلاونوئيد هاست.

بخش عمده اين اثر ضد سرطاني و ضد بيماري در سيب به ترکيبات مفيد موجود
در پوست آن مربوط مي شود و بر اين اساس سيب را بايد به عنوان يک منبع غني
مواد مغذي و آنتي اکسيدان ها در نظر گرفت.

همچنین محققان دانشگاه كاليفرنيا دريافته‌اند كه سيب سرشار از تركيباتي
به نام فلاونوئيدهاست كه به جلوگيري از بيماري‌هاي ناتوان‌كننده سلول‌ها
مانند بيماري قلبي و سرطان‌هاي مربوط به من كمك مي‌كنند. در واقع اين
تركيبات سلول‌ها را در برابر التهاب حفظ مي‌كند.
مطالعات پيشين نيز نشان داده‌اند كه فلاونوئيدها به صورت آنتي اكسيدان
(آنزيم‌هايي كه راديكال‌هاي آزادي را كه به DNA صدمه مي‌زنند هدف مي‌گيرند)
عمل مي‌كنند.
فلاونوئيدها معمولا در شكلات ،‌ چاي سبز و ميوه‌ها و سبزيجات يافت مي‌شوند.
براساس اين مطالعه تركيبات فوق در سيب هم موجودند و آب سيب از واكنش‌هايي
كه منجر به آسيب يا مرگ سلول‌ها در بدن مي‌شوند جلوگيري مي‌كند

چه مقدار سیب مصرف کنیم ؟
خوردن ۲ یا ۳ عدد سیب متوسط در روز ایده آل است. برای دستیابی به حد اعلای
فواید سیب پوستش را هم بخورید. با آن که آب سیب مغذی است، اما به اندازه
خود سیب سرشاز از فیبر نیست.

مضرات :

همانطور كه قبلا گفته شد سعي كنيد هميشه سيب را با پوست بخوريد زيرا
مقدر زيادي پكتين در پوست سيب وجود دارد سيب هايي كه در بازارهاي داخل
ايران يا آمريكا و كانادا بفروش مي رسد روي آن داراي يك لايه چربي براي
حفاظت آن مي باشد بنابراين حتما اين سيب ها را بدقت بشوئيد آنهائيكه دارای
معده ضعيف هستند بايد سيب را بسيار نازك پوست بگيرند كه پكتين ها و ويتامين
هاي آن از بين نرود .



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top