خواص میوه ها/میوه‌ها را چه وقت بخوریم؟

بهترین زمان خوردن میوه چه زمانی است؟

بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم و یا این که راه صحیح خوردن میوه‌ها چیست؟

 

به یاد داشته باشید که میوه‌ها را بعد از
خوردن غذا میل نکنید، کارشناسان تغذیه بر این باورند که میوه‌ها باید زمانی
خورده شوند که معده خالی است.

اگر میوه‌ها را بعد از خوردن غذا میل
کنید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت، در این حالت
بدنتان با مقدار زیادی انرژی روبرو می‌شود که این انرژی به جای مفید بودن
باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیت‌های زندگی
می‌شود.

برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و
یک تکه میوه خورده‌اید، تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده‌تان و سپس
روده‌تان شود اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری
می‌شود.

در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر
می‌شود و به اسید تبدیل می‌شود و به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و
آنزیم‌های گوارشی تماس پیدا می‌کند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد
شدن می‌کند .

پس لطفا میوه را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن غذا باشد.

 

شما بارها شنیده‌اید که بسیاری شکایت
می‌کنند که هر زمان که هندوانه می‌خوریم، غذا بالا می‌آید، و یا زمانی که
موز می‌خوریم احساس می‌کنیم باید فورا به دستشویی برویم.

در حقیقیت همه این‌ها اتفاق نخواهند افتاد
اگر میوه را زمانی بخورید که معده تان خالی است در غیر این صورت میوه‌ها
با غذای فاسد شده ترکیب می‌شوند و گاز تولید می‌کنند و درنتیجه شما بالا
می‌آورید.

بهترین زمان خوردن میوه چه زمانی است؟

 

سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی‌های سیاه زیر چشم، همه‌شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید.

باید بدانیم که چنین موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه‌ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند چرا که همه میوه‌ها در بدن قلیایی می‌شوند.

اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا
بیاموزید شما به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی
دست پیدا خواهید کرد.

از خوردن میوه‌های پخته شده بپرهیزید

زمانی که نیاز دارید آب میوه بنوشید فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه‌هایی که بسیار غلیظ هستند را ننوشید.
میوه‌های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه‌ها را دریافت نخواهید کرد تنها مزه‌شان را دریافت می‌کنید.

به خاطر داشته باشید که پختن میوه، تمام ویتامین‌ها را از بین می‌برد اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است.

اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که
دهانتان پر شود و آن را آرام آرام فرو دهید، چرا که باید اجازه دهید که آب
میوه با بزاق دهانتان قبل از فرو دادن آن کاملا ترکیب شود.

می‌توانید برای پاکسازی بدنتان 3 روز روزه میوه
بگیرید. به مدت 3 روز فقط میوه بخورید و در آخر متعجب می‌شوید از اینکه
دوستانتان به شما می‌گویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است.

 

با فواید انواع میوه آشنا شوید
سیب: اگرچه
سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدان‌ها و فلاون‌هاست
(ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن
را زیاد کرده و تسهیل می‌بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده،
حملات قلبی و سکته کاهش پیدا می‌کند.

توت فرنگی:
بالاترین قدرت اکسیدان‌ها را در میان اکثر میوه‌ها دارد و از بدن در برابر
ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.

 

بهترین زمان خوردن میوه چه زمانی است؟

 

پرتقال: مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را
می‌گیرد، کلسترول را کم می‌کند، از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا
سنگ‌های موجود در بدن را از بین می‌برد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده
را کاهش می‌دهد.

 

هندوانه: بهترین
تسکین دهنده تشنگی است چرا که از 92% آب تشکیل شده است، همچنین حاوی
بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک می‌کند.
همچنین
اصلی‌ترین منبع لیکوپین است که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است، دیگر
مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و پتاسیم هستند.

 

عنبه (انبه): بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی هستند، این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده و برای چشم‌ها مفید می‌باشد.
در آخر این مطلب را هم به یاد داشته باشید که نوشیدن آب سرد بعد از غذا مساوی با ابتلا به سرطان است؛ می‌توانید باور کنید؟

شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا،
بسیار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده‌اید را
سفت می‌کند، روند هضم غذا را کند می‌کند.
زمانی که این رسوب‌ها با اسید واکنش نشان می‌دهند و شکسته می‌شوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب می‌شوند.

این موضوع بسیار سریع موجب چاقی و سپس سرطان می‌شود بنابر این بهتر است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید .




تغذیه چه نقشی در ترمیم زخم دارد؟

عوامل تغذیه‌ای زیر در ترمیم زخم نقش دارند:
1. اسیدامینه ال آرژنین:
اسید آمینه‌ها‌‌ واحدهای تشکیل‌دهنده پروتئین‌ها هستند. اسیدآمینه آرژنین
در سنتز بافت‌های پروتئینی نقش دارد و کمبود آن در بدن می‌تواند باعث کندی
ترمیم زخم شود. مغزهایی مانند بادام و بادام‌زمینی منبع غنی ال‌‌آرژتین
هستند اما اگر فردی نتواند این مواد را مصرف کند می‌تواند از قرص‌های
1000-500 میلی‌گرمی موجود در بازار در این زمینه استفاده کند که به بهبود
سریع‌تر زخم می‌کند.

 

2. ویتامین‌های گروه B از جمله 1‌B، 2‌B یا اسید پانتوتنیک و 6‌B:
ویتامین گروه B باعث سنتر کلاژن شده و در افزایش پیوندهای ارضی کلاژن و
بهبود سریع زخم نقش دارند. منابع غذایی 1‌B شامل سبوس غلات، نان سبوس‌دار و
منابع ویتامین 2‌B شامل منابع حیوانی مثل لبنیات و گوشت است.

 

3. روی یا زینک:
یکی از مهم‌ترین املاحی که در بهبود زخم نقش دارند، روی یا زینک است. روی
نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی و عملکرد لنفوسیت‌ها و سنتز سلولی دارد.
گوشت‌ها و مغزهایی مانند گردو، بادام، پسته و فندق منبع خوب روی و زنیک
هستند. کمبود روی باعث تخریب سلول‌های اپیدرمی و بروز ضایعات پوستی و تاخیر
در عملکرد سیستم ایمنی می‌شود.

 

4. ویتامین C: کمبود
این ویتامین باعث خشکی و شکنندگی پوست و دیر بهبود یافتن زخم‌ها می‌شود.
اگر پوستتان زخم شده‌اند از منابع ویتامین C از جمله مرکبات، فلفل دلمه‌ای
بیشتر در رژیم روزانه‌تان استفاده کنید و اگر نمی‌توانید این رژیم را داشته
باشید یا به‌دلیل بیماری دریافت غذایی کمی دارید از قرص یا آمپول ویتامین C
بهره ببرید. ویتامین C آنتی‌اکسیدان مفیدی است که در سنتز کلاژن پوستی،
تقویت سیستم ایمنی و بهبود زخم نقش دارد.

 

5. ویتامین A: این
ویتامین از فزایندهای التهابی و بیماری‌های پوستی پیشگیری کرده و باعث
افزایش سنتز کلاژن و رشد فیبروبلاست‌ها می‌شود و روند بهبود زخم را تسریع
می‌کند. بعد از اعمال جراحی نیز برای بهبود زخم معمولا مکمل ویتامین A
تجویز می‌شود.

البته علاوه بر عوامل فوق، عوامل دیگری از جمله ویتامین E، کروم و مس‌ هم در بهبود زخم نقش دارند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top