خواص درمانی سنجد که نمی دانستید

خواص درمانی سنجد که نمی‌دانستید

دکتر محمد هاشمی در گفت‌و‌گو با آنا
درباره فواید مصرف سنجد، گفت: خواص درخت سنجد در تمام اندام‌های آن از ریشه
و چوب گرفته تا پوست و میوه آن منتشر است و استفاده گسترده‌ای در صنایع
غذایی، بهداشتی، دارویی، عطر سازی و چوب دارد.
دبیر
انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، افزود: قسمت میانی و آردی شکل
میوه سنجد حاوی 2 نوع قند و 7 نوع چربی اشباع شده و نشده است که در طب سنتی
به عنوان قابض و در درمان بیماری‌های دندان، لثه، اسهال و زخم معده کاربرد
دارد.

به
گفته وی، بخش درون یا هسته چوبی سنجد 17 نوع اسید آمینه و تعدادی پروتئین
با خواص متعدد دارویی در خود دارد، به‌ طوری‌که شکل آسیاب شده آن به صورت
کامل و یا پخته شده میوه کامل آن (همراه با پوست) می‌تواند در بهبود دردهای
ناشی از آرتروز موثر باشد.
هاشمی در ادامه یادآور شد: روغن هسته سنجد اثرات مفیدی در برطرف ساختن التهابات غشا مخاطی در انواع زکام و عفونت‌های تنفسی دارد.
دبیر
انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: جوشانده، شیره و عرق
شکوفه سنجد نیز خواص دارویی متعدد از جمله تاثیر بر بهبود کیفیت گوارشی
دارد.


خاصیت اعجاب گونه هسته انگور که نمی دانید

شیمی‌درمانی
یکی از روش‌های درمان سرطان و یا تخفیف موقت آن با استفاده از برخی
داروهای خاص است که در اصطلاح پزشکی به آنها شیمی درمانی گفته می‌شود. کار
اصلی این داروهای خاص از بین بردن عضو بیمار بدون صدمه به بافتهای مجاور آن
است. این نوع از درمان اثراتی هم بر روی سلول‌ها و بافت‌های بدن دارد. یکی
از اثرات این درمان ریزش موهای بدن و خشک شدن پوست است.

در این مطلب در رابطه با  هسته میوه ای که سرشار از خاصیت های باورنکردنی است اشاره شده که می تواند جایگزین جدید شیمی درمانی شود

در
رابطه با میوه ای که می توان هسته آن را خورد و همچنین خواص در این مطلب
قصد داریم در رابطه با هسته ی میوه ی انگور صحبت کنیم ، هسته ی این میوه
سرشار از خاصیت های باورنکردنی است

افرادی که از سرطان روده بزرگ رنج می برند به زودی قادر به ترک شیمی درمانی خواهند بود زیرا دانشمندان ادعا می کنند که هسته انگور می تواند سلول های سرطانی را از بین ببرد و جایگزین شیمی درمانی شود.

نتایج یک پژوهش نشان می دهد که مصرف هسته‌ی ‌انگور به تأثیر شیمیایی در کشتن سلولهای سرطان کولون و نیز کاهش عوارض‌ جانبی شیمی ‌درمانی کمک می‌کند.

تحقیقات اخیر انجام شده در مرکز ایالت کلرادو برای تحقیقات سرطان نشان می دهد که عصاره دانه های انگور مانع گسترش سرطان می شود.

مصرف خوراکی‌ هسته‌ی انگور در
بررسی‌های آزمایشگاهی به طور قابل ‌توجه سبب کاهش التهاب و صدمه‌ی بافتی
ناشی ‌از شیمی ‌درمانی در روده‌ی کوچک شده و دارای آثار مضر بر یاخته‌های
غیرسرطانی نبوده است.

تحقیق و پژوهش ها توضیح می دهند که عصاره دانه انگور به
جهش سلولهای سرطانی حمله می کنند و تنها  150 تا 250 میلی گرم از آن در
برابر سرطان روده بزرگ عمل می کند. این عصاره همچنین می تواند بر بیماری
های متعدد دیگر نیز تاثیر بگذارد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top