خواص ازگيل؛کاهنده فشارخون

خواص ازگيل؛کاهنده فشارخون

خبرگزاري آريا-مصرف منظم ازگيل باعث نظم بخشيدن به دوره‌هاي عادت ماهيانه مي‌شود.
به
گزارش خبرگزاري آريا،هر 100 گرم از ميوه ازگيل داراي 43 کالري، انرژي
مي‌باشد. 100 گرم از ميوه ازگيل همچنين، 5/0 ميلي‌گرم روي، 5/0 ميلي‌گرم
منگنز، 2/7 ميلي‌گرم آهن، 39 ميلي‌گرم فسفر، 55 ميلي‌گرم منيزيم، 73
ميلي‌گرم کلسيم و 792 ميلي‌گرم پتاسيم دارد. اين ارقام نشان مي‌دهد که
ازگيل سرشار از مواد معدني مي‌باشد. همچنين ازگيل فاقد هرگونه چربي اشباع و
کلسترول است و در آن 75 درصد آب و 21 نوع اسيد چرب مانند استئاريک اسيد،
پالمتيک اسيد، لينولئيک اسيد و اولئيک اسيد وجود دارد. همچنين سرشار از
ويتامين C، ويتامين A، ويتامين B1 و ويتامين B2 مي‌باشد.
ازگيل بر ضد سنگ کليه
اصلي‌ترين
کاربرد ازگيل براي برطرف کردن مشکلات کليوي مي‌باشد؛ زيرا آب مولکولي
فراواني دارد و بدن را سم زدايي مي‌کند. در نتيجه به عنوان همکاري براي
کليه‌ها معرفي مي‌شود. مصرف مداوم ازگيل دفع ادرار را تسهيل مي‌نمايد و
سنگ‌هاي کليوي را از بين مي‌برد. براي از بين بردن سنگ‌هاي کليوي علاوه بر
ميوه ازگيل، از جوشانده برگ ازگيل، نيز مي‌توان استفاده نمود.

ازگيل
يکي از ميوه‌هايي است که سرشار از پتاسيم مي‌باشد. به همين علت براي
افرادي که مبتلا به فشارخون بالا مي‌باشند، مناسب است. بسياري از مطالعات
نشان مي‌دهد که افراد مبتلا به فشارخون بالا، بايد مصرف مواد غذايي سرشار
از سديم را کاهش دهند و در عوض مصرف مواد غذايي سرشار از پتاسيم، منيزيم و
کلسيم را افزايش دهند. از اين رو مصرف ميوه‌هايي که سرشار از پتاسيم
مي‌باشند مانند موز، گوجه‌فرنگي، زرشک، ريواس، ازگيل و … براي اين افراد
بسيار مناسب مي‌باشد.
ازگيل، سرشار از آنتي‌اکسيدان‌ها
ازگيل سرشار
از ترکيبات فنلي مي‌باشد. اين ترکيبات فنلي در بدن تبديل به پلي فنل‌ها
مي‌شوند و براي توليد آنزيم‌هاي آنتي‌اکسيداني به کار مي‌روند. توليد پلي
فنل‌ها يکي از سيستم‌هاي دفاع آنتي‌اکسيداني در بدن براي مقابله با
راديکال‌هاي آزاد است. ازگيل سرشار از فنوليک اسيد و فلاوونوئيدها مي‌باشد و
به عنوان يکي از قوي‌ترين آنتي‌اکسيدان‌هاي طبيعي شناخته شده است. همان
طور که مي‌دانيد مصرف ميوه‌هايي با ظرفيت آنتي‌اکسيداني بالا مانند ازگيل
باعث از بين رفتن راديکال‌هاي آزاد و در نتيجه پيشگيري از ابتلا به بسياري
سرطان‌ها مي‌شود.
ساير اثرات درماني:
1. مناسب براي افراد ديابتي:
ميوه ازگيل از قند کمي تشکيل شده است و يکي از ميوه‌هاي بسيار مناسب براي
افراد ديابتي مي‌باشد. همچنين سرشار از فيبر است که به کنترل قند خون کمک
مي‌کند.
2. درمان التهاب‌هاي روده‌اي: براي اين منظور بسياري از منابع
توصيه مي‌کنند تا اين ميوه را پوست بگيريد، هسته‌هايش را جدا کنيد و قسمت
باقيمانده ميوه را با کمي شير مخلوط کرده، سپس مصرف نماييد.
3. مشکلات دستگاه گوارش: ميوه ازگيل به منظور درمان اسهال و محدود کردن نفخ معده توصيه شده است.
4. اختلال دفع: ازگيل براي برطرف کردن اختلالات دفعي و به عنوان ادرارآور شناخته شده است.
5. چاق‌کننده: بسياري از منابع اين ميوه را چاق‌کننده و اشتهاآور معرفي مي‌کنند.
6. بي‌نظمي‌هاي قاعدگي: مصرف منظم ازگيل باعث نظم بخشيدن به دوره‌هاي عادت ماهيانه مي‌شود.
7. تقويت‌کننده اعصاب
8. درمان هموراژ
موارد احتياط:
در زمان مصرف مواظب دانه‌هاي ازگيل باشيد، زيرا اين دانه‌ها سرشار از اسيد هيدرو سيانيد هستند که سمي مي‌باشند.


موج سرطان در ایران

رئیس انجمن سرطان شناسی ایران بر لزوم بکارگیری روش های پیشگیرانه برای
جلوگیری از ابتلا به بیماری سرطان در کشور تاکید کرد و گفت: طبق آمار وزارت
بهداشت تا سال 93، سالانه 90 هزار نفر در کشور به بیماری سرطان مبتلا شده
اند.

به گزارش سرویس علمی جام نیـوز
به نقل از ایرنا، محمدرضا قوام نصیری، روز چهارشنبه در آیین گشایش دهمین
کنگره سالانه کلینیکال آنکولوژی در شیراز نسبت به تاثیر استرس در ابتلا به
سرطان در جوامع امروزی، هشدار داد.

 
وی، از استرس به عنوان مهمترین عامل ابتلا به سرطان نام برد و بیان داشت:
در سال های گذشته به دلیل تغییر در نحوه زندگی و ایجاد علائم محیطی، استرس
در جوامع به میزان چشمگیری افزایش یافته و همین امر موجب به وجود آمدن
تغییرهای جهشی و آزاد شدن سموم مخرب در بدن می شود.
 
رئیس انجمن سرطان شناسی ایران گفت: جذب این سموم در اندام داخلی، باعث ضعف در سیستم ایمنی و سرعت در ابتلا به انواع سرطان می شود.
 
وی با اشاره به سرطان سینه به عنوان شایع ترین نوع سرطان در زنان، افزود:
سن ابتلا به این بیماری در کشور ما بین 40 تا 50 سالگی و از متوسط آمار
جهانی، یک دهه جوان تر است.
 
وی با بیان اینکه برخی انواع سرطان درمان قطعی ندارد، ادامه داد: بیشترین
آمار مبتلایان به سرطان دستگاه گوارش و معده نیز در مردان به ویژه جوانان
است که به دلیل شباهت علائم اولیه این بیماری با سوء هاضمه در اکثر مواقع،
بیمار در مراحل پیشرفته به متخصص مراجعه می کند و در این موارد درمان بسیار
مشکل می شود.
 
وی بدون توضیح بیشتری در مورد این کمیته اظهار کرد: در شش ماه دوم امسال
کمیته ملی سرطان با هدف بررسی و برطرف کردن عوامل مختلف ابتلا به انواع
سرطان در کشور راه اندازی خواهد شد.
قوام نصیری گفت: درمان سرطان، علاوه بر هزینه سنگین، برنامه ریزی دقیق و
زمان مناسبی را هم می طلبد که متاسفانه همه بیماران و خانواده هایشان قادر
به تامین آن نیستند و این موضوع فشار سنگینی را متوجه بیماران سرطانی می
کند.
 
رئیس دهمین کنگره سرطان شناسی نیز دراین کنگره گفت: سرطان پوست شایع ترین
نوع سرطان در دنیاست و در مرحله بعد سرطان پستان و سرطان دستگاه گوارش قرار
دارد.
 
خسرو مجیر شیبانی، با تاکید بر عدم مصرف غذاهای فست فود و نیمه آماده، گفت:
تغییر در نحوه زندگی و آلودگی هوا، آلودگی برخی از محصول های کشاورزی،
آلودگی های محیطی، تغذیه نامناسب، نداشتن تحرک کافی، مصرف دخانیات و
استفاده نکردن از میوه و سبزی های تازه، از دیگر عوامل اصلی ابتلا به سرطان
است.
 
دبیر اجرایی کنگره سرطان شناسی نیز اظهار کرد: محورهای اصلی این کنگره در
زمینه تومورهای سر و گردن، تومور سینه، سرطان پستان، تومورهای زنان و سرطان
های دستگاه گوارش است.
 
منصور انصاری همچنین با اشاره به برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در مورد انواع
سرطان برای افزایش و ارتقا دانش پزشکان در طول روزهای برگزاری این کنگره
گفت: تعداد مقاله های ارسالی به گنگره کلینیکال آنکولوژی 100 مقاله بوده که
از این تعداد 30 مقاله به صورت سخنرانی و 60 مقاله در قالب پوستر ارائه می
شود.
 
در این کنگره که تا روز 22 آبان ماه جاری در شیراز ادامه دارد از دکتر
محمدجواد ثعلبیان و دکتر عبدالرسول طالعی به عنوان استادان پیشکسوت مبارزه
با بیماری سرطان در استان فارس، تجلیل می شود.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top