تشخیص تخم مرغ مناسب از دیگر تخم مرغ ها

تشخیص تخم مرغ مناسب از دیگر تخم مرغ ها

یک تخم مرغ سالم چه ویژگی هایی دارد و با چه
ویزگی هایی می توانیم آن ها را بشناسیم و خریداری کنیم توصیه ما به برخی
افراد استفاده از انواع روش های مناسب در این زمینه برای حفظ سلامتی بیشتر
است!

تخم مرغ در رژیم غذایی از اهمیت ویژه‌ای
برخوردار است. افراد به سلیقه‌ی خود یکی از روش‌های نیمرو، آب پز و غیره را
می‌پسندند و بسیاری برای صبحانه فقط به مصرف تخم مرغ عادت دارند. اما
شناسایی تخم مرغ سالم از غیرسالم کار دشواری نیست.

اگر به شما بگویند بیشتر تخم مرغ‌هایی که مصرف کرده‌اید سالم نبوده‌اند،
چه می‌کنید؟ قبل از هر چیز لازم است بدانید که تخم مرغ سالم از مرغ سالم
تهیه می‌شود. دلیلش نیز واضح است. یک مرغ سالم مواد غذایی که مصرف می‌کند
را تخمش می‌دهد.

به گزارش شفقنا به نقل از فرادید از fhfn.orgدر حقیقت، مرغ سالم باید به
فضای کافی، هوای تازه و انواع غذا دسترسی داشته باشد تا تخم سالم تحویل
دهد. مرغ‌ها تنوع غذایی جالبی داشته و از مار، حشره‌ها و جوندگان تغذیه
می‌کنند. اگر مرغ‌ها تمام عمرشان را در فضایی محدود زندگی کنند، به تبع
نمی‌توانند مانند مرغ‌های آزاد تخم مرغوب تحویل شما بدهند!

نتایج تحقیق دانشمندان نیز بر اهمیت تغذیه مرغ‌ها تاکید کرده است. نتایج
یک تحقیق نشان می‌دهد که افزایش سطح DHA در رژیم غذایی مرغ‌ها بر اسیدهای
چرب امگا 3 یافت شده در تخم آن‌ها تاثیر می‌گذارد. آکسفورد ژورنال نیز در
گزارشی متذکر شد که افزایش بتا کاروتنِ مصرفی مرغ با میزان بتا کاروتن یافت
شده در تخمش رابطه مستقیم دارد.

ویژگی‌های تخم مرغ سالم
اما ما چگونه می‌‎توانیم تخم مرغ‌های سالم را از تخم مرغ‌های غیرسالم تشخیص
دهیم؟ اگر قصد دارید تعداد زیادی تخم مرغ از شخصی بخرید، پس بهتر است یکی
از آن‌ها را بشکنید تا متوجه کیفیت آن شوید.

رنگ زرده تخم مرغ: زرد روشن یا کمرنگ برای زرده تخم
مرغ نشانه خوبی نیست. زرده تخم مرغ باید نارنجی باشد؛ به عبارت بهتر، هر چه
زرده ‌تیره‌تر باشد، بهتر است. به تخم مرغ‌هایی که در چند روز خریده‌اید
دقت کنید و جایی را امتحان کنید که رنگ زرده تخم مرغش تیره‌تر بوده است.
اگر زرده‌های نارنجی رنگ را امتحان کنید، دیگر سراغ تخم مرغ‌های معمولی
نمی‌روید.

ضخامت زرده تخم مرغ: زرده‌ی تخم مرغ‌های سالم‌تر هم
ضخیم‌تر و هم گردتر است. اگر زرده تخم مرغ این دو ویژگی را داشته باشد،
بنابراین شما می‌توانید بگویید که آن‌ها سالم هستند.

ضخامت و تراکم پوسته تخم مرغ: یک تخم مرغ سالم را به
راحتی نمی‌توان شکاند. اگر با انگشت دستتان یک ضربه آرام به پوسته تخم مرغ
زدید و آن ضربه موجب شکستن تخم مرغ شد، بدانید که تخم مرغ با کیفیتی در
دستتان نیست. پوسته قوی به معنای کیفیت بالای تخم مرغ است.

چگونه تخم مرغ سالم را پیدا کنیم؟
رشد نسبی کشاورزی صنعتی موجب افزایش توزیع محصولات ارگانیک شده است. تهیه
تخم مرغ سالم از تولیدکننده عقلانی‌تر از مصرف تخم مرغ‌های بی‌کیفیت است.
اگر هم که محل زندگی به گونه‌ای است که توانایی پرورش چند مرغ را دارید،
این گزینه را حتما انتخاب کنید تا سالم بمانید



استفاده از خوراکی های گیاهی به جای خوراکی های گوشتی

استفاده از خوراکی های گیاهی به جای خوراکی های گوشتی

6598596

 با مصرف برخی گیاهان می توانید پروتئین و
ویتامین موجود در گوشت را دریافت کنید و مصرف گوشت را کنار بگذارید و از
خوردن خوراکی های گوشتی به این وسیله پیشگیری کنید و از آسیب های آن ها در
امان بمانید

دکتر بسکی متخصص تغذیه گفت: گیاهان همیشه
کالری کمتری در مقایسه با گوشت داشته و در نتیجه بیماری‌های کمتری را به
همراه دارند و این گیاهان با محیط زیست سازگاری بیشتری دارند.

وی بیان کرد: گیاهان زیادی به علت داشتن
پروتئین جایگزین مناسبی برای گوشت هستند، مصرف با برنامه این گیاهان سبب
کاهش هزینه خانواده شده و همچنین افراد از بیماری‌های گوشت قرمز در امان
هستند.

بسکی ابراز داشت: مقدار 25 آمینواسید
پروتئین کافی بدن برای یک هفته است که این مقدار آمینو در گیاهان بسیاری از
جمله گندم سیاه، شاه‌دونه و سویا موجود است.

این متخصص ادامه داد: سویا و گیاهان حاوی
پروتئین‌دار دارای مقدار زیادی کلسیم، آهن و امگا 3 است که خاصیت ضدسرطانی
بیشماری در این نوع گیاهان موجود است.

وی با بیان این که سویا بهترین جایگزین
گوشت قرمز است، تصریح کرد: سویا حاوی مقدار زیادی پروتئین و آمینواسید بوده
و روغن آن برای خون مؤثر است و سبب بالا رفتن کلسترول خون نمی‌شود و
همچنین مقدار آهن موجود در سویا با گوشت قرمز برابری می‌کند و سویا سرشار
از ویتامین B12  است که این ویتامین فاکتوری مؤثر برای ساخت سلول‌های خونی و
عصبی  است و در تشکیل DNA سودمند می‌باشد.

بسکی در پایان گفت: لوبیا سبز، بذر
گنه‌گنه، کنجد، تخمه آفتاب‌گردان، کره بادام زمینی، بلغور گندم، شیر
غیرلبنی از دیگر گیاهان حاوی پروتئین بوده که در برنامه‌غذایی جایگزین
مناسبی برای گوشت است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top