برنج قهوه ای میل کنیم یا برنج سفید؟

برنج قهوه ای میل کنیم یا برنج سفید؟

برنج قهوه ای بخوریم یا برنج سفید
کدامیک بهتر است و ارزش غذایی کدامیک بر دیگری برتری دارد خواص درمانی
کدامیک بیشتر است و انتخاب و توصیه متخصصین تغذیه در این زمینه چیست؟طب
سنتی در این باره چه توصیه ای دارد

یک کارشناس طب سنتی گفت: برخلاف برنج سفید که
مصرف مکرر آن باعث چاقی، یبوست و دیابت می‌شود, برنج قهوه‌ای، برنج سبوس
داری است که چاق کننده نیست و برای رفع یبوست، چربی خون و دیابت مفید است.

سید جواد علوی درباره خواص برخی از غلات اظهار داشت: برنج قهوه‌ای مزایای بیشتری نسبت به برنج سفید دارد.
به گفته وی برخلاف برنج سفید که مصرف مکرر آن باعث چاقی، یبوست و دیابت
می‌شود, برنج قهوه‌ای، برنج سبوس داری است که سرشار از ویتامین‌های گروه
B,E است و برای پوست و مو مفید است.

برنج قهوه‌ای چاق کننده نیست
این کارشناس طب سنتی ادامه داد: برنج قهوه‌ای چاق کننده نیست و برای رفع یبوست، چربی خون و دیابت مفید است.
علوی افزود: از آرد برنج قهوه‌ای برای تهیه انواع حلوا، فرنی و … می‌توان
استفاده کرد که به خصوص برای رشد کودکان و کم خونی مناسب است. توصیه می‌شود
به جای قند و شکر از نبات یا پودر نبات در شیرینی پزی استفاده شود.

سبوس دوم سرشار از ویتامین B بوده و برای پوست و مو مناسب است
وی بیان کرد: سبوس دوم برنج یا گندم را می‌توان در انواع سوپ، آش، خورش،
برنج و نیز سالاد و آب میوه طبیعی اضافه کرد. سبوس دوم سرشار از ویتامین B
بوده و برای پوست و مو مناسب است. این سبوس، غذا را لعاب دار کرده و طعم
مناسبی دارد.

جوانه گندم آرام بخش و تقویت کنندۀ دستگاه گوارش است
وی اضافه کرد: جوانه گندم باعث شفافیت و طراوت پوست و مو می‌شود. آرامش بخش
و تقویت کنندۀ دستگاه گوارش بوده و برای کم خونی و ضعف عمومی بسیار مفید
است.

این کارشناس طب سنتی بیان داشت: جوانه گندم
منبع غنی از ویتامین‌های گروه B,E است. آرد جوانه گندم نیز همین خواص را
دارد که می‌توان با آن سوپ، فرنی، حلوا، شیرینی و ماسک صورت برای تقویت
پوست تهیه کرد.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top