با 10 ماده غذایی برای تقویت هوش آشنا شوید!

با 10 ماده غذایی برای تقویت هوش آشنا شوید

هتر است از غذاهایی که ارزش غذایی ندارند پرهیز شود. غذاهایی که تنها
باعث چاقی می‌شوند نه تنها حافظه را تقویت نمی‌کنند، بلکه کلسترول خون را
نیز افزایش می‌دهند. 10 ماده غذایی وجود دارد که می تواند برای تقویت هوش
شما و فرزندانتان بسیار مفید باشد. – اسفناج : اسفناج به
دلیل برخورداری از بافت‌های گیاهی از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری
می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد زنانی که از اسفناج و سبزی‌های سبز دیگر
استفاده می‌کنند، پیر شدن سلول‌هایشان را به تاخیر می‌اندازند. اسفناج به
دلیل آنزیم‌های موجود در برگ‌هایش، سیناپس بین سلول‌ها را تسهیل می‌بخشد و
هوش را تقویت می‌کند. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار
است که در جهت تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به عارضه
قلبی بسیار مفید است. اسفناج حاوی مواد آنتی اکسیدان نیز است.

 

همچنین بخوانید :

20 تکنیک علمی شگفت انگیز برای تقویت حافظه

تقویت حافظه با 25 روش ساده

 

2- قهوه:

قهوه از موادی مانند آنتی اکسیدان‌ها، آمینواسید، ویتامین و مینرال
برخوردار است؛ بویژه اگر دانه‌های قهوه را دم کنید و بخورید در جهت تقویت
حافظه بسیار مفید است. کافئین قهوه در جهت تقویت حافظه مفید است. قهوه
همچنین ضد آلزایمر است و با مصرف مداوم آن دچار آلزایمر نخواهید شد.

3- غلات:

غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که در جهت تقویت حافظه لازم است.

4- میوه و سبزیجات:

میوه و سبزیجات دارای آنتی اکسیدان‌های بسیار مفیدی هستند. میوه و سبزیجات بسیار برای تقویت حافظه مفیدند.

5- تخم مرغ:

تخم مرغ ماده بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه است؛ بویژه اینکه مادران
باردار هنگام بارداری و زمانی که جنینی را در رحم دارند، تخم مرغ مصرف کنند
در هوش فرزندشان بسیار موثر است.

6- ماست:

آیا می‌دانید یک پیاله ماست دارای امگا 3 و دی اچ ای است. امگا 3 و دی
اچ ای مواد بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه است. اگر فرزندتان در زمان رشدش
هر روز ماست مصرف کند، تاثیر بسیاری بر روی رشد او دارد.

7- انبه:

این میوه ماده دیگری است که در تقویت حافظه بسیار مفید است. با این که
میوه چرب است و دارای بافت‌های چربی است اما باعث می‌شود که گردش خون تسریع
یابد. هنگامی که گردش خون سریع‌تر شود باعث می‌شود خون بیشتری به مغز برسد
و همچنین این میوه در حافظه نیز موثر است.

8- سیب زمینی:

محققان استرالیایی به تازگی دریافته‌اند موادی مانند کربوهیدرات‌هایی که
به وفور در سیب زمینی یافت می‌شود، باعث تقویت حافظه می‌شوند.

9- ماهی:

ماهی نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث تقویت و رشد سریع‌تر
سلول‌های مغز و در نتیجه باعث تقویت حافظه می‌شود. ماهی برای عارضه قلبی
نیز مفید است.

10- شکلات:

شکلات نیز یکی دیگر از موادی است که باعث تقویت حافظه می‌شود. البته
بهتر است شکلات‌هایی را مصرف کنید که یا تلخ هستند و یا حاوی شیر باشند.

 


 

خواص و فواید درمانی و عوارض و خطرات سیر

هرچند همه سیر را به عنوان چاشنی می
شناسند، اما سیر یک گیاه دارویی است. زمانیکه درباره خواص و فواید سیر صحبت
می کنیم، باید بوی کمی که این گیاه دارویی ایجاد می کند را هم در نظر
بگیریم، هرچند که این بو برای دوستداران این گیاه دارویی نه تنها آزاردهنده
نبوده، بلکه حتی ممکن است، دوست داشتنی هم باشد.

این گیاه دارویی
برای پیشگیری و درمان انواع مختلفی از بیماری ها استفاده می گردد. دانه
تازه سیر و یا قرص سیر به عنوان دارو مصرف می گردد. سیر برای درمان بیماری
های مختلف مربوط به قلب و خون استفاده می گردد، این بیماری ها شامل فشار
خون بالا، کلسترول خون بالا، بیماری قلبی کرونر، حمله قلبی و سخت شدن شریان
ها (تصلب شریان) استفاده می شود.

بعضی از افراد از سیر برای
پیشگیری از سرطان کولون، سرطان معده، سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان
ریه استفاده می نمایند. همچنین از سیر برای درمان سرطان پروستات و مثانه
نیز استفاده می گردد. همچنین از سیر برای درمان پروستات بزرگ شده، دیابت،
ورم مفاصل، آرتروز، رینیت آلرژیک (تب یونجه)، اسهال مسافران، فشار خون بالا
در اواخر بارداری، سرماخوردگی، پیشگیری و درمان عفونت های باکتریایی و
قارچی استفاده می شود.

سایر مصارف
سیر شامل استفاده از آن برای درمان تب، سرفه، سردرد، شکم درد، احتقان
سینوسی، نقرس، روماتیسم، هموروئید، آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار خون
پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار استفاده می شود.
همچنین از سیر برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد نیز استفاده
می گردد.

بعضی از افراد از روغن بدست آمده از سیر برای درمان
عفونت های قارچی، زگیل ها و میخچه استفاده می نمایند. هرچند تحقیقات علمی
نشان می دهد که سیر می تواند قادر به درمان عفونت های قارچی از قبیل پای
ورزشکاران می باشد، اما کارایی روغن سیر برروی زگیل ها و میخچه ثابت نشده
است.

خواص و فواید درمانی ثابت شده سیر

در
بخش قبل، به بررسی باورهای مختلف راجع به سیر پرداختیم در ادامه به بررسی
بیماری هایی که تاثیر سیر در آنها ثابت شده و بیماری هایی که ثابت شده سیر
در آنها تاثیری ندارد می پردازیم.

بیماری هایی که سیر عموما در آنها موثر است:

فشار خون بالا – بعضی تحقیقات نشان می دهند که سیر می تواند میزان فاشر خون را بین 7 تا 8 درصد کاهش دهد.
تصلب شریان – بنظر می رسد که سیر به کاهش تصلب شریان ها می تواند کمک نماید.

سرطان ها – خوردن
سیر می تواند فوایدی در رابطه با کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون، راست
روده و معده داشته باشد. با اینحال بنظر نمی رسد که مکمل های سیر دار و قرص
های سیر همچین اثری داشته باشند. برای این منظور مصرف هفتگی 3.5 تا 29 گرم
در هفته توصیه می شود.

گزش کنه – مصرف بالای سیر بنظر می رسد که گزش کنه را کاهش می دهد.
عفونت قارچی – ژل های تهیه شده از سیر می توانند به بهبود عفونت های قارچی کمک نمایند.

بیماری هایی که سیر عموما در آنها بی تاثیر است:

دیابت – بنظر نمی رسد که مصرف سیر تاثیری در درمان قند خون بالا داشته باشد.
درمان هیلوباکتر – هرچند در نتایج آزمایشگاهی مصرف سیر باعث کاهش این باکتری شده بود، ولی در عمل چنین چیزی مشاهده نشد.

کلسترول بالا –
تحقیقات زیادی در رابطه با تاثیر سیر بر چربی خون، کلسترول خون و تری
گلیسیرید انجام شده است، با اینحال نتایج در این مورد مختلف است.

سرطان سینه – مصرف سیر بنظر نمی رسد خطر سرطان سینه را کاهش دهد.
 سرطان ریه – بنظر نمی رسد که سیر تاثیری برروی سرطان سینه داشته باشد.

عوارض جانبی مصرف سیر

مصرف
سیر خوراکی برای عموم مردم مطمئن و ایمن می باشد. سیر می تواند باعث بوی
بد دهان، احساس سوزش در دهان و یا معده، سوزش معده، بادشکم، تهوع و
استفراغ، بوی بد بدن و اسهال شود. این عوارض جانبی عموما در مصرف سیر خام
بیشتر می باشد. همچنین سیر می تواند خطر خونریزی را نیز افزایش دهد. آسم و
سایر واکنش های آلرژیکی نیز در افرادیکه سیر مصرف می کنند ممکن می باشد.

زمانیکه سیر برروی پوست استفاده می گردد، عموما می تواند خطرناک باشد. سیر می تواند باعث آسیب دیدن پوست به شکل سوختگی شود.

مصرف
سیر در باردرای زمانیکه در مقادیر درست مصرف شود، عموما بی خطر می باشد.
سیر عموما زمانیکه در مقادیر درمانی مصرف می شود، در دوران باردرای پر خطر
می باشد.

تداخلات دارویی در مصرف سیر

مصرف
سیر با داروی ایزونیازید (Nydrazid, INH)، داروهای درمان اچ ای وی / ایدز و
داروی ساکوییناویر (Fortovase, Invirase) ممنوع می باشد. سیر می تواند
تداخلی معمولی با داروهای پیشگیری از باردرای، سیکلوسپورین، داروهایی که
توسط کبد تغییر می یابند، داروهای ضد پلاکت و ضد انعقاد خون و وارفارین
داشته باشد.

 


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top