با این گیاهان به جنگ دیابت بروید

گیاهانی که دیابت را می‌خشکانند

دیابت از منظر طب سنتی یک سوء مزاج گرم کبدی است، وقتی که براساس برخی
واکنش‌ها حرارت کبد بالا می‌رود، فشاری که بر کلیه وارد می‌شود باعث می‌شود
مقدار آب با مایعات که در کلیه است بر اثر این حرارت دفع بشود و در بدن
زنگ خطر نیاز به آب زده شود، این سیر دورانی را دولاب کلیوی یا دیابت
نامیده می‌شود.

وی گفت: در طب سنتی براساس مزاج افراد و وضعیت آنان نگاه متفاوت است و
هرکس براساس نوع مزاج می‌تواند از برخی مواد استفاده کند یا نکند، برای
برخی افراد که مزاج سرد دارند، یک نوع مواد و دارو پیشنهاد می‌شود و برای
افراد گرم مزاج داروهای دیگر تجویز می‌شود.

حاج محمدخانی ادامه داد: به طور کلی برخی از موادی وجود دارند که برای
کاهش قند خون دیابت می‌توان استفاده کرد، از جمله خیار، توت خشک، نارنج،
گلابی، برگ درخت توت، آب انارترش، سیر و پیاز، کاهو، شنبلیه، تخم شنبلیه،
تمرهندی که بسیار مفید هستند.

وی بیان کرد: همچنین گیاهانی مثل رازیانه که به صورت جوشانده و عرق
استفاده می‌شود، آب غوره، تخم گشنیز، سنبل سفید، تخم کاهو، در مزاج‌هایی که
گرم هستند، بیشتر جوابگو هستند، البته افراد نباید سردی، شوری را با هم
بخورند، همچنین گیاهانی مثل کلیوره یا مریم گلی، تخم شلغم، آویشن، برگ
زیتون، برگ درخت گردو که تازه نباشد، ترشک و برخی گیاهان دیگر نیز در کاهش
دیابت مؤثر هستند.

این پژوهشگر طب سنتی در پایان گفت: بهترین نکته در درمان دیابت
پرداختن به ورزش به صورت روزانه ۴۰ دقیقه که ابتدا به صورت آرام و سپس سریع
انجام بگیرد است، پرهیز از مصرف زیاد گوشت و مواد نشاسته‌ای و رعایت آداب و
اصول خوردن مواد غذایی است تا مزاج دچار سردرگمی نشود.


رژیم غذایی که قبل از عروسی باید رعایت شود

پژوهشگران به بانوانی که در آستانه
ازدواج هستند توصیه اکید می‌کنند برای هرچه زیبا بودن در روز عروسی، تقویت
قوای بدنی و جلوگیری از بروز مشکلاتی چون سردرد و یا مشکلات گوارشی در چند
روز باقیمانده به عروسی خود از خوردن برخی موادغذایی اکیداً خودداری کنند.
گفتنی
است، آدامس، برنج، لوبیا و یا فرآورده‌های لبنی می‌تواند باعث ترش کردن
معده و بروز مشکلات گوارشی شود. بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات
محققان استرالیایی نوشیدن نوشابه‌های گازدار و یا برنجی که چند بار گرم و
سرد شده می‌تواند باعث تورم و ورم معده در افراد شود.
کارشناسان
اعتقاد دارند نفخ می‌تواند با عدم تعادل باکتری‌های موجود در معده ایجاد
شود. برخی از مواد غذایی دیگر حاوی شیرین کننده‌های مصنوعی نیز هستند که
می‌‌توانند معده را تحریک کنند و باعث دل درد و ورم معده شوند.
جویدن
آدامس که به ویژه در شرایط عصبی توسط افراد صورت می‌گیرد، می‌تواند باعث
ورود هوای اضافی به بدن و حتی بروز سندروم روده تحریک‌پذیر در افراد شود.
نوشابه‌های
گازدار، آبمیوه‌های گازدار و حتی آب معدنی گازدار نیز می‌توانند باعث تورم
معده شود. خوردن پیاز و یا شیر می‌تواند باعث اسهال و یا حتی یبوست در
افراد شود.
غذاهایی
چون پیتزا، همبرگر و یا سیب زمینی سرخ کرده به دلیل دارا بودن پروتئین و
کربوهیدرات‌ می‌توانند دیر هضم باشند و باعث مشکلات شدید گوارشی در افراد
شوند.
سبزی‌هایی
چون گل کلم، کلم بروکسل، کلم بروکلی و نیز هویج نیز به دلیل دارا بودن قند
و نشاسته در معده تولید گاز می‌کنند و زنان در آستانه ازدواج نباید آنها
را مصرف کنند. علاوه بر بانوان، آقایان در آستانه مراسم ازدواج نیز باید
رژیم غذایی حاوی مواد غیر نفخ‌آور و دیر هضم را رعایت کنند و در صورت بروز
مشکلاتی چون سندروم روده تحریک‌پذیر حتماً با پزشک متخصص مشورت کنند.
برخی
دیگر از غذاها به ویژه غذاهای حاوی ادویه می‌توانند علاوه بر افروختگی
صورت و بروز آکنه باعث بالا رفتن فشارخون و تپش قلب در افراد در آستانه
مراسم عروسی شوند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top