انواع غذاي نوني

حلوای زعفرانی

fffffffffffffffffffffffffffffff1-300x230

 

 

آرد سنگک 2 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

کره 50 گرم

شکر 1 لیوان

گلاب 1/4 لیوان

آب 1/5 لیوان

هل نصف ق. چمحلول زعفران به میزان لازم.

اول موادتون رو اندازه کنید و آماده بگذارید.

حالا باید آرد رو الک کنید و توی تابه شروع به تفت دادنش بکنید.
با حرارت ملایم و یکدست هم بزنید تا گوشه ها زیادی نسوزه. و آرد یکدست هم
بخوره.

رنگش شتری که شد و بوی خوشش در اومد کافیه. مواظب باشید آرد رو
زیادی تفت ندید تا نسوزه و تلخ یا زیادی تیره نشه.

حالا کنار بگذارید تا سرد بشه و بعد دوباره الک کنید تا گلوله
توی آردتون نباشه. و وجددا وزن و اندازه گیری کنید.

آرد رو توی تابه برگردونید و بهش روغن رو اضافه
کنید.

اگر به نظرتون به تفت بیشتری نیاز داشت و دوست داشتید رنگش پر
رنگ تر باشه با روغن مدت بیشتری تفت بدید.

دوستان من فراموش کردم اول کار بگم که شکر و اب رو روی گاز
مخلوط کنید تا حدی که شکرش حل بشه و چند تا قل بزنه کافیه. در آخر کار زعفران دم
شده و گلاب رو بهش اضافه کنید.و کناری بگذارید تا آردتون آماده بشه.

حالا پودر هل رو به آردتون اضافه کنید. و کره رو هم اضافه
کنید.

حال شربت آماده شده رو کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا
به خورد حلوا بره. و باز تکرار کنید تا شربت تموم بشه.

مواظب باشیدتا نسوزید. می تونید در این مرحله از کسی بخواهید تا
کمکتون کنه.

تا زمانی که حلوا از دیواره های ظرف جدا بشه روی حرارت همش
بزنید و وفتی جدا شد حرارت رو خاموش کنید و حلوا رو توی قابلمه تکان تکان بدید تا
به روغن بیافته. و حلوا جا بیافته.

در این مرحله اگه احساس کردید حلوا تون کمی خشکه می تونید بهش
تا گرمه کمی دیگه کره بزنید و با تکون دادن تابه به خوردش بدید.

می توند این حلوا رو لای نون بستنی هم بمالید و رولتش
کنید.

البته کمی صبر کنید تا از داغی بیافتد بعدیک لایه نازک روی نان
بمالید و رول کنید.

این حلوا یکی از انواع مختلف حلواست که امیدوارم ازش خوشتون
اومده باشه.

بسته به نوع آردتون ممکنه روغن کمتر یا بیشتری استفتده
بشه.

ولی معمولا این مقداربا آرد سنگگ جواب می ده.

شاد باشید

                                                                                                   

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-300x230.jpg

 

 



شنیتسل بوقلمون

shenit-2

سلام همراهان عزیزم. امروز در خدمتتونم با یه غذای بین المللی
که خیلی معروف و خوشمزه و پر طرفداره و در عین حال خیلی ام سریع آماده می
شه.

 شنیتسل یک غذای معروفه که اصل و ریشه اش بر
می گرده به شهر وین در اتریش. و به معنای مرغ تخت و نازک شده ای هست که در
آرد سوخاری زده و سرخ می کنند.

مواد تشکیل دهنده

نکات جانبی

 

 

اندر فواید گوشت بوقلمون هم بسیار گفتند و بسیار شنیدید و در
مقوله ما نمی گنجه. فقط من چند اشاره کوچیک به خواص این گوشت می کنم: اول
از همه برای عزیزانی که نمی دونند بگم که این پرنده هم گوشت قرمز داره قسمت
ران و هم سفید در قسمت سینه.

قسمت سینه کم چرب تره و از مرغ هم خیلی چربی کمتری داره.
بوقلمون سرشار از ویتامینهای گروه Bو A هست و کمترین میزان کلسترول و چربی
اشباع رو داره.

برای مادران باردار و کودکان عالیه.

اما افرادی که نقرس و سنگ کلیه دارند باید کمتر مصرف کنند.

از لحاظ اقتصادی هم بخاطر گوشت فراوان و استخوان و پوست کمتر بصرفه ست.

طعم سینه آن چیزی بین سینه مرغ و گوساله ست و طعم ران آن شبیه به گوشت محلی و شکار است.

امروزه این غذا در همه کشورها تهیه می شه و انواع مختلفی از اون
رو درست می کنند. اصل این غذا با سینه مرغ بدون استخوانه و بعد از کوبیدن و
باریک کردنش باید اون رو داخل تخم مرغ زده شده فرو برد و بعد در آرد
سوخاری طعم دار شده غلتوند و در روغن سرخ کرد.

 

اما من امروز این غذا رو با سینه بوقلمون براتون درست می کنم و بدون تخم مرغ.

 

نسبت به مرغ بوی بیشتری دارد و باید بهتر طعم دهی بشود.

 

 

 

خوب حالا بریم سر تهیه غذامون. برای درست کردن این غذای خوشمزهو لذیذ نیاز دارید به:

 

                                            

 

 

 

اول از همه سینه بوقلمونتون رو بی استخوان کنید به همون روش بی استخوان کردن مرغ.

حالا کف دستتون رو محکم روی سینه بوقلمون بگذارید و با دست دیگه
گوشت رو به دو یا سه برش تقسیم کنید. تا ورقه های بزرگ و نازکی داشته
باشیم.

 

 

آرد سوخاری یا حتی آرد گندم معمولی رو داخل ظرفی ریخته و ادویه
های دلخواه رو بهش اضافه می کنیم. پودر تخم گشنیزم برای این غذا در کنار
باقی ادویه ها مناسب و دلپذیره.

فراموش نکنید که مزه دار کردن آردتون مهم ترین قسمت کاره. در صورت امکان میتونید کمی هم پودر پنیر پارمسان بهش اضافه کنید.

همونطور که گفتم برای گرفتن بوی بوقلمون باید طعم سازی کنید.

 

در اصل رسیپی شنیتسل ها اونها رو در تخم مرغ زده شده با چنگال فرو می برند و بعد در آرد سوخاری زده و سرخ می کنند.

اما من در اکثر سوخاری هام تخم مرغ رو حذف می کنم چون بوی نخم
مرغ اضافه بر بوی گوشت خودش احتیاج به طعم های قوی داره تا غذا بوی تخم مرغ
نده.

و من هم بخاطر سلامتی بیشتر و هم بوی تخم مرغ اکثرا حذفش می
کنم. شما میتونید دو تا تخم مرغ رو با چنگال بزنید و بهش کمی ادویه بزنید و
اول سینه های بوقلمون رو داخل تخم مرغ و سپس داخل ارد بزنید.

 

 

بعد از اماده کردن آرد سوخاری مون نوبت می رسه به کوبیدن و
نازکتر کردن تکه های گوشتمون که برای اینکه کمتر کثیف کاری بشه هر تکه رو
داخل نایلون بگذارید و با استیک کوب کمی بکوبید. دقت کنید تا گوشت پاره و
تکه تکه نشه.

 

 

بعد اونها رو داخل آرد مزه دار شده بزنید و در روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید.

 

 

 

توجه کنید که اگه تخم مرغ استفاده نکردید باید تکه های گوشتتون کمی خیس باشند تا آرد بهشون بچسبه.

 

 

 

 

 

 

 

 

برای دور چین این غذا می تونید از انواع سبزیجاتی مثل هویج-
لوبیا سبز- پوره سیب زمینی- نخود فرنگی- ذرت و قارچ و … استفاده کنید یا
انواع سالادها

 

من در اینجا از مقداری پوره مخلوط هویج و سیب زمینی استفاده کردم.

 

امیدوارم این غذا رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید.

 

و این غذا بهانه ای باشه برای جمع شدن خانواده دور همدیگه.

شاد باشید

نوش جان

شف نگین

 

 

 

 

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top