افرادی که زخم معده دارند بخوانند!

افرادی که زخم معده دارند بخوانند!

دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت:
افرادی که مبتلا به زخم معده هستند به علت اینکه معده آنها آسیب دیده است و
یا دفاع مخاطی معده آنها آسیب دیده است و یا به خاطر مصرف دخانیات، منافذی
در دیواره معده آنها ایجاد می‌شود، باید نکاتی را رعایت کنند. 

وی افزود: افرادی که منفذ در معده آنها ایجاد می‌گردد دچار خونریزی معده
می‌شوند، بنابراین رعایت رژیم غذایی نقش مهم و حیاتی برای افراد سالمند
دارد ولی در کل فردی که مبتلا به آسیب‌های گوارشی است، بهتر است از مصرف
میوه‌های ترش مثل مرکبات ترش را تا حد ممکن کاهش دهد علاوه بر آن مصرف فلفل
چه به صورت سبز و چه به صورت قرمز نیز برای افرادی که مبتلا به زخم معده
هستند، مضر است. 

وی در پایان گفت: افرادی که دارای زخم معده هستند، نباید از نوشابه‌های
گازدار و از fast food هایی مثل سوسیس و کالباس استفاده کنند و همچنین
استفاده از ادویه جات تحریک کننده مثل ادویه هندی نیز برای آنها مضر است.



هشدار؛ از خوردن این نوع هندوانه اجتناب کنید

شاید شما نیز شنیده باشید که برخی از
هندوانه‌ها در برخی شهرهای جهان از جمله شهرهای قسمت شرق چین باز و
ترک‌برداشته هستند و فروشندگان، باز بودن آن را نشان از رسیدگی هندوانه‌ها
قلمداد می‌کنند؛ در حالی که مزرعه‌داران به هندوانه ها دوزهای چشمگیری از
مواد شیمیایی رشد‌ دهنده در هوای شرجی و مرطوب تزریق و روانه بازار می
کنند.
برخی
از پرورش‌دهندگان هندوانه و مزرعه‌داران با تزریق مواد شیمیایی قصد
بزرگ‌تر و سنگین‌تر جلوه دادن هندوانه‌ها را دارند تا از این طریق بتوانند
بیشتر سود کنند و هندوانه‌ها را گرانتر بفروشند؛ در حالی که نمی‌دانند با
این کار چه آسیبی به سلامت افراد وارد می‌کنند.
در
واقع‌ آن‌ها از ماده‌ای به نام فورکلرفنورون، نوعی سیتوکین استفاده
می‌کنند که سرعت رشد میوه‌ها و اندازه آن‌ها را دو چندان می‌کند و حالت
طبیعی و سالم آن‌ها را از بین می‌برد. این کار ناپسند و در بسیاری از
شهرهای کوچک جهان به خصوص در کشور چین شایع است و باید هرچه زودتر این قبیل
اقدامات خطرناک و صادرات این میوه‌ها به نقاط دیگر متوقف شود.
در
این شرایط، گاهی میوه آنچنان بزرگ می‌شود که می‌ترکد. علاوه بر هندوانه،
میوه‌های دیگری همچون کیوی و خربزه نیز دستخوش چنین تغییرات مضرری می‌شوند
که اقدامی غیرقانونی تلقی می‌شود. این اقدام سبب افزایش سطح مسمومیت
میوه‌ها، کاهش کیفیت و سالم بودن میوه‌ها می‌شود و موجب برخی تغییرات
هورمونی در بدن انسان می‌شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top