آیا بین استفاده از دئودرانت و سرطان سینه رابطه ای وجود دارد؟
دئودرانت ها تنها نمونه ای از مواد دارای آلومینوم سرطان زا می باشد
رابطه بین دئودرانت زیر بغل با سرطان سینه
به علت استفاده
مردم از دئودرانت های (ضد تعریق ها) آلومینیوم دار، غلظت عنصر آلومینیم در
بافت اطراف پستان و زیر بغل افزایش می یابد که می تواند عاملی برای بروز
تومور و سرطان در ناحیه ی اطراف پستان محسوب شود.
متاسفانه امروزه آمار مبتلایان به سرطان
سینه رو به افزایش است. مردان حدود 50 درصد و زنان 33 درصد شانس ابتلا به
این سرطان را دارند. البته این روند همچنان رو به افزایش است و اگر مردم
دنیا بیش از پیش به دنبال راهی برای حفظ بهداشت خود باشند، می توان جلوی
این صعود را گرفت. مواد سرطان زای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی عامل این
اتفاق ناگوار هستند. یکی از بیشترین موادی که به طور روزانه با آن ها سر و
کار داریم، دئودورانت ها (ضد عرق ها) هستند.
بر اساس مطالعات انجام شده به علت استفاده
مردم از دئودرانت های آلومینیوم دار، غلظت عنصر آلومینیم در بافت اطراف
پستان و زیر بغل افزایش می یابد که بسیار نگران کننده است و به عنوان بزرگ
ترین عامل بروز تومورها و سرطان ها در ناحیه ی اطراف پستان محسوب می شود.
در واقع امروزه آلومینیم به عنوان یک سم شناخته می شود که در بیشتر موارد
منجر به ابتلا به آلزایمر و در مرحله ی بعد بروز سرطان می گردد.
متاسفانه علاوه بر دئودورانت ها، برخی مردم با استفاده از نمک های
آلومینوم دار عمل سم زدایی و پاک سازی ناحیه ی زیر بغل را انجام می دهند
که البته این روش بیشتر در جوامع غربی کاربرد دارد و سبب می شود که مانند
دئودرانت ها مقداری آلومینیم در شیر و یا بافت پستان یافت شود و زنگ خطری
برای ابتلا به سرطان سینه محسوب می شود. دئودرانت ها تنها نمونه ای از
مواد دارای آلومینوم سرطان زا می باشد و مواد دیگری مانند برخی غذاها و
پاک کننده ها و حتی گاهی ضدآفتاب ها هم باعث ایجاد این مشکل بزرگ می شوند.
علاوه برالومینیوم مواد دیگری نظیر پارابن، پروپیلن گلیکول، DEA و برخی
رنگ ها نیز در محصولات آرایشی بهداشتی وجود دارند که با اثر بر روی
استروژن سبب ابتلا به سرطان سینه می شوند. برخی ضد عرق ها نیز حاوی
تریکلوزان هستند که به عنوان تشویق کننده ی سلول های سرطانی جهت رشد و
انتشار محسوب می شوند. همچنین این ماده می تواند از پوست عبور کرده و سبب
اختلال در عملکرد غدد درون ریز شود.
استفاده از روغن نارگیل و جوش شیرین می تواند به عنوان جایگزین دئودرانت ها باشد
سم زدایی ناحیه ی زیر بغل بدون ابتلا به سرطان
– تعریق
تعریق بهترین و مطمئن ترین راه دفع سموم
بدن می باشد که در واقع می توان آن را جزیی از سیستم دفاعی و ایمنی بدن
محسوب نمود که سموم را از بدن خارج می کند.
– آب معدنی
آب های معدنی دارای سیلیس کاپا می توانند به عنوان یک پاک کننده و سم زدا برای ناحیه ی زیر بغل استفاده شوند.
– نوشیدن آب زیاد
– راه حل های جایگزین
می توانید از دئودورانت هایی که حاوی
آلومینیوم و دیگر مواد مضر ذکر شده نیستند استفاده کنید.همچنین استفاده از
روغن نارگیل و جوش شیرین هم می تواند به عنوان جایگزین دئودرانت ها و سایر
مواد شیمیایی باشد.
یکی از راه هایی که بسیاری از مردم از آن استفاده می کنند روش زیر است:
مواد مورد نیاز عبارتند از : یک قاشق غذا خوری سرکه سیب، سه قطره اسانس
رزماری، پنج قطره اسانس گشنیز و یک قاشق غذاخوری خاک رس (خاکی که در قدیم
به آن گل سرشوی می گفتند و خواصی مشابه صابون داشت که برای شستشو استفاده
می شد. امروز به این خاک بنتونیت می گویند که اگر یک مشت از آن را داخل یک
لیترآب بریزید حجیم می شود و بعد از خشک شدن از بتون هم محکم تر است).
خاک رس و سرکه سیب را با هم مخلوط کنید و
سپس اسانس رزماری و گشنیز را به آن اضافه نمایید. آن وقت محصول نهایی به
صورت خامه در می آید و می توانید یک لایه ی نازک از آن را برداشته و بر روی
ناحیه ی زیر بغل بگذارید و پس از چند دقیقه آن را بشویید. این یک روش
عالی برای رفع بوی بد این ناحیه از بدن است.
نکته
نکته آخر اینکه حتما به محتوای مواد آرایشی و بهداشتی مصرفی تان توجه کنید تا جلوی بروز بسیاری از مشکلات گرفته شود.
اگر درد مفاصل دارید این غذاها را فراموش نکنید
تاریخ ارسال:
درد
مفاصل یکی از دردهایی است که ممکن است در هر سنی به آن مبتلا شوید. در طب
سنتی چند غذای مفید برای درد مفاصل وجود دارد که بهتر است در برنامه غذایی
تان قرار دهید.
یک متخصص طب سنتی غذاهای ایدهال برای وعده شام و ناهار مبتلایان به دردهای مفاصل را تشریح کرد.
این
متخصص درباره غذاهای ایدهال برای وعده شام و ناهار مبتلایان به دردهای
مفاصل اظهار داشت: افراد مبتلا به دردهای مفصلی باید مراقب باشند که از
غذاهای با طبع سرد کمتر استفاده کنند.
به گفته وی تخم مرغ عسلی با
اندکی نمک و فلفل سیاه با نان سنگک، نان سنگک با مربای بالنگ یا مربای “به”
یا عسل و اندکی کره، نان سنگک با ارده و شیره انگور، همچنین نان سنگک با
ارده و عسل بسیار مفید است.
وی ادامه داد: به عنوان وعده
ناهار یا شام میتوانند استیک شترمرغ، استیک گوشت گوسفند، چلو گشنیز، چلو
زیره، خورشت کرفس، خورشت قورمه سبزی، خورشت فسنجان، خورشت سیب درختی، خورشت
“به”، چلو هویج و آبگوشت قرطم که بسیار مفید است، مصرف کنند.
این متخصص طب سنتی عنوان کرد:
طرز تهیه آبگوشت قرطم به این نحو است که 100گرم گوشت ترجیحاً بره یا
بزغاله همراه با 200 گرم نخود با قدری زعفران و زنجبیل و نمک بپزید.
وی ادامه داد:
همچنین جداگانه 2 قاشق غذا خوری تخم قرطم یا کافشه را با 1 لیوان آب در
مخلوط کن خوب خرد و صاف کنند، عصاره قرطم را کمی قبل از مصرف به غذا اضافه
کرده و غذا را با نان سنگک مصرف کنند.
وی گفت: شاهی قورمه یک
غذای هندی، مفید، لذیذ و مقوی است به این ترتیب که روغن سه قاشق، گوشت
گوسفند 600 گرم، میخک 4 عدد، چوب دارچین 1 عدد، هل 4 عدد، زنجبیل نصف قاشق
چایی خوری، پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایی خوری، گشنیز تازه خرد شده دو قاشق
غذاخوری، پودر سیر نصف قاشق چایی خوری، خامه نصف پیمانه، ماست نصف پیمانه،
پیاز متوسط 2 عدد، هل 10 عدد و فلفل سیاه به مقدار یک قاشق چایی خوری تهیه
کنند.
بنابراین سیر، هل، میخک و دارچین را داخل روغن ریخته تفت
دهند تا بوی آنها در آید. سپس پیاز را داخل مخلوط ریخته و تفت دهند و گوشت
را اضافه کنند. پس از اینکه گوشتها تفت داده شد، 2 پیمانه آب را همراه
فلفل، ماست، خامه، تخم و برگ گشنیز اضافه کنید و غذا را با شعله آهسته بپزد
و مانند خورشت با برنج یا نان سنگک مصرف کنند.