آشنایی با موز قرمز و خواص آن

آشنایی با موز قرمز و خواص آن

این روزها بحث رنگ کردن میوه ها و واکس
زدن میوه و غالب کردن به مردم رواج خاصی دارد. اگر شما هوس خوردن موز کردید
و برای خرید موز زرد رسیده به میوه فروشی مراجعه کردید و موز قرمز دیدید
اصلا تعجب نکنید. چون موز قرمز نیز به مرحله تولید رسیده است. البته باز هم
نمی شود به موزهای قرمز بازار اعتماد کرد چون ممکن است این ها نیز رنگ شده
باشند.

این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با
مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده اند و توانسته اند مزه ها و طعم های
بسیار خوشمزه ای بدست آورند. این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلی گرم
پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین c است.

این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند و تقریبا ۹ ماه طول می کشد تا کاملا رسیده شود.

کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمز رنگ هستند.

آشنایی با موز قرمز و خواص آن


فلفل قرمز دارای اثر ضددرد است

دانشمندان دانشگاه بوفالو کشف کرده اند که آلکالوئید کپسای سین که موجب طعم تند فلفل قرمز می شود می تواند در تسکین درد ماهیچه و مفصل نیز کارساز واقع شود.به
گزارش گروه ترجمه سلامت نیوز،محققان می گویند که این ترکیب پایانه های
اعصاب حسی  که مسئول دریافت درد و گرما است را بر می گرداند. رسپتورها
مانند یک درگاه برای اعصاب عمل می کنند ، زمانی که تحریک می شوند گشوده شده
و کلسیم خارجی وارد آن می شود تا زمانی که رسپتور خاموش شود.این
فرآیند را حساسیت زدایی گویند. جریان کلسیم تغییری ایجاد می کند که در
نتیجه سیگنال درد تشخیص داده می شود. به عبارت دیگر رسپتورها به خودی خود
حساسیت زدایی نمی شوند. اما میزان پاسخ آن متغیر می شود و ترکیب کپسای سین
به عنوان یک داروی درد کش، باعث تسکین درد می شود، بدون اینکه به خودی خود
باعث تحریک و آزردگی شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top