۵ غذای گیاهی برای رفع سوءهاضمه
سلامت سیستم هاضمه
یکی از جنبههای مهم سلامت کلی بدن است. اما متأسفانه بهواسطه مواد غذایی
تصفیهشده و عاری از مواد مغذی، همچنین سموم مختلف و اضطراب در معرض خطر
جدی است.
به گزارش پایگاه خبری سلامانه، natural
news در گزارش اخیر خود فهرستی از غذاهایی تهیهکرده است که مصرف آنها
میتواند به فرایند هضم غذا کمک کند.
سرکه سیب: این سرکه که از سیب تخمیر شده ساختهشده است میتواند جایگزین
سرکه سفید در بسیاری از غذاها مانند سس سالاد شود. مصرف این سرکه
آنزیمها، پروبیوتیکها و آمینو اسیدهای مفیدی به غذا وارد میکند که هضم
را بهتر کرده، سوزش معده را آرام کرده، سیستم لنفاوی را تحریک کرده، مانع
رشد قارچ شده و به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
تخم شربتی: خاصیت التیام بخشی این دانه وقتی زیاد میشود که در آب خیسانده
شود (تخم شربتی ده برابر وزن خود آب جذب میکند). در این صورت مثل سیم
ظرفشویی بدون آنکه مایع مفید معده را تخلیه کند، معده را از نشانههای بد
برای روده و معده پاک میکند.
سبزیهای تخمیری: این سبزیها باکتری بد و مخمر را مهار کرده خاصیت اسیدی
امعاء را تغییر داده و از رشد بیشازاندازه باکتریهای بد، کپکها و قارچ
جلوگیری میکند. یکی از رایجترین این سبزیها کلم ترش است.
آلوئه ورا: التیام زخم معده، سندروم روده تحریکپذیر، بیماری کرون، ورم
مخاط روده بزرگ و دیگر اختلالات هاضمه، درمان و پیشگیری از عفونتهای قارچی
و انگلی، تخفیف یبوست و کاهش و برگرداندن رفلاکس معده از جمله فواید آلوئه
ورا برای هضم است. بهترین روش استفاده مصرف خام بدون هیچ نگهدارنده ترکیبی
است.
سیر: به دلیل خواص ضد باکتری، ضدویروس و ضد قارچی خود تغییردهنده خوبی برای
اکولوژی داخلی بدن است و تمامی موجودات زنده کوچکی که سیستم هضم ما را
دچار مشکل میکنند از بین میبرد.
مواد غذایی مضر برای دندانها کداماند؟!
همه
دوست دارند دندان هایی سالم داشته و با دندان هایی سفید و یکدست لبخند
بزنند. در حالی که مواد خوراکی زیادی هستند که سلامتی دندان ها را حفظ می
کنند، برخی از آنها جز ضرر چیز دیگری ندارند! در این مطلب به شما می گوییم
که کدام یک از مواد غذایی را نباید مصرف کنید:
آبنبات و شکلات
شکلات های شیرین و
به خصوص آبنبات های سفت به مقدار زیادی شکر داشته که این امر برای سلامتی
دندان ها مضر است، زیرا شیرینی باعث پوسیدگی دندان ها شده و پوسیدگی هم
باعث جذب بیشتری باکتری ها می شود.
چای و قهوه
اسید تانیک موجود
در قهوه و در برخی انواع چای می توانید مینای دندان را از بین برده و روی
آنها لک های قهوه ای ایجاد کند. مطمئنا نمی توان از قهوه و چای دل کند، اما
با مصرف کمتر ، ضرر کمتری هم متوجه دندان ها می شود.
خیارشور
افراد زیادی
خیارشور دوست داشته و آن را همراه با غذا میلی می کنند، اما ترکیب سرکه
اسیدی و شکر موجود در غذا باعث ساییدگی مینای دندان می شود.
مرکبات
لیموترش، پرتقال و
گریپ فروت پر از اسیدسیتریک هستند و این اسید باعث ساییدگی دندان و پوسیدگی
می شود. می توان مصرف غذاهای اسیدی را کاهش داد تا بتوان این مرکبات را
مصرف کرد.
نوشابه
نوشابه ترکیب شکر، اسید و کربنات است که برای دندان ها بسیار مضر است زیرا به ساییدگی و پوسیدگی دندان منجر می شود.
نوشیدنی های الکلی
این نوشیدنی ها به راحتی روی دندان لکه ایجاد کرده و اسید موجود در آنها سطح دندان را می پوشاند.