پیراشکی نخورید، سرطان سینه می گیرید!

پیراشکی نخورید، سرطان سینه می گیرید!

مطالعات جدید محققان نشان می دهد مصرف دونات وپیراشکی شکلاتی خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان افزایش می دهد.

گروهی از محققان با بررسی 1549 زن مبتلا به سرطان
سینه و مقایسه آنها با 1492 زن سالم با همان محدوده سنی دریافتند مصرف زیاد
غذاهای سرخ شده مانند پیراشکی و دونات و مواد غذایی شیرین به صورت حداقل
یک بار در هفته خطر وقوع سرطان سینه را افزایش می‌دهد.

محققان گفته اند خوردن غذاهای سرخ شده و پیراشکی حداقل یک بار در هفته و
یا بیشتر بین 30 تا 37 درصد می‌تواند گروه مصرف کننده را نسبت به کسانی که
کمتر از یک بار در ماه از این غذاها استفاده می‌کنند در معرض وقوع این
بیماری قرار دهد.

مصرف قند و شکر مسیرهای عبوری سیگنالیک آنزیمی خاص به نام “12-LOX یا
12- لیپواکسیژناز” را تحت الشعاع قرار می‌دهد.گلوکز واردشده به بدن با
تغییر مسیرهای متابولیک موجب گسترش سرطان به خصوص سرطان سینه در زنان
می‌شود.

گفتنی است، پیراشکی حاوی اسیدهای چرب اشباع فراوانی است که وجود آنها یک
عامل شناخته شده ی بیماری‌های قلبی به شمار می رود و در زنان باعث ایجاد
رسوب قلبی و تنگی در عروق می شود که در نهایت سکته قلبی را به دنبال دارد.



میکروب‌های محل کارتان شما را منحصر به فرد می‌کنند!

هر منطقه جغرافیایی با داشتن جاذبه‌های دیدنی ویژگی خاص خود را دارد که سبب تمایز آن با دیگر مناطق می شود.
مطالعات
محققان جرم‌شناسی نشان داده است، آب و هوا نقش مهمی در ایجاد میکروب ها
دارد و هر منطقه جغرافیای دارای میکروب های منحصر به فردی است.
در
واقع، جرم و میکروب های موجود در هر منطقه با دیگر مناطق تفاوت بسیاری
دارد به همین دلیل تعجبی ندارد اگر افراد مقیم آن شهر نیز نسبت به شهرهای
دیگر بیماری‌های رایج خاص خود را داشته باشند.
دانشمندان
با بررسی و تجزیه جرم‌ها دریافتند که بهترین دسته‌بندی و طبقه‌بندی میکروب
ها، جداسازی آن‌ها بر اساس شهری است که در آنجا به وجود آمده‌اند.
نتیجه
این تحقیقات نشان داد که جرم‌‌ها و میکروب‌های موجود در هر شهر اندازه،
رنگ، الگو، ساختار و وی‍ژگی‌های متفاوتی دارند. آن‌ها نشان دادند که موقعیت
جغرافیایی می‌تواند مهم‌ترین و موثرترین عامل در شکل‌گیری جرم‌ها و
میکروب‌ها باشد که به تبع بهترین عامل برای دسته‌بندی آن‌ها نیز محسوب
می‌شود.
این موضوع می‌تواند در مورد محیط کار نیز
صدق کند، به عنوان مثال، تحقیقی که برای بررسی جرم‌های محیط برخی اداره‌ها
انجام شد نشان داد که باکتری‌های پوستی و آن دسته از باکتری‌هایی که از
طریق مجرای تنفسی منتقل می‌شوند در هر محیط کاری متفاوت با مناطق اداری
دیگر است و بیماری‌های میکروبی موجود در هر اداره که کارکنان به آن مبتلا
می‌شوند منحصر به خود آن محیط و کارمندان است.
استفاده
از موقعیت جغرافیایی در دسته‌بندی و پیش‌بینی رفتار جرم‌ها و میکروب‌ها
می‌تواند سنگ بنای تحقیقات بعدی برای پیشگیری بسیاری از بیماری‌ها باشد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top