مصرف اسفناج، مغز را ۱۱ سال جوان می‌کند

مصرف اسفناج، مغز را ۱۱ سال جوان می‌کند

محققان معتقد هستند که تمام سبزیجات برگ سبز
مانند اسفناج و کلم کیل می‌تواند زوال عقل را به تأخیر انداخته و مغز را به
مدت ۱۱ سال جوان‌تر کند.

نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که برای به تأخیر انداختن مشکل زوال عقل کافی است اسفناج را به برنامه‌ی غذایی خود اضافه کنید.

احتمالاً شما نیز از خواص اسفناج زیاد شنیده‌اید. این بار بدانید که سبزی مورد علاقه‌ی ملوان زبل جوان‌کننده‌ی مغز شماست.

نتایج پژوهشی که در دانشگاه شیکاگوی ایالات متحده‌ی آمریکا انجام شده است نشان می‌دهد که مصرف اسفناج تقویت‌کننده‌ی مغز است.

محققان معتقد هستند که تمام سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و کلم کیل می‌تواند زوال عقل را به تأخیر انداخته و مغز را به مدت 11 سال جوان‌تر کند.

آیا اسفناج داروی جدید آلزایمر است؟

محققان آمریکایی برای پاسخ به این پرسش تغذیه و قدرت ذهن 950 سالمند با میانگین سنی 81 سال را بررسی کردند.

این بررسی‌ها بعد از یک، دو و ده سال با هم مقایسه شد. محققان به این
نتیجه رسیدند عملکرد ذهنی داوطلب‌هایی که روزانه دو تا سه وعده سبزیجات برگ
سبز مصرف کرده‌اند بهتر از افرادی است که علاقه‌ای به مصرف این سبزیجات
نداشته‌اند.

علاوه بر این محققان فعالیت‌های بدنی، سوابق خانوادگی و همچنین میزان
تحصیلات این افراد را نیز مدنظر داشتند. افول قدرت ذهنی زمینه‌ساز
بیماری‌های زوال عقل مانند آلزایمر است.

محققان بر این بارو هستند که مصرف سبزیجات برگ سبز روشی بسیار ساده و
ابتدایی برای مراقبت از مغز محسوب می‌شود. این تأثیر می‌تواند در اثر میزان
بالای ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در این سبزیجات باشد. در هر حال توصیه
می‌کنیم که به‌طور مرتب اسفناج و سبزیجات برگ سبز میل کنید.



تضمین سلامت پانکراس با این مواد غذایی

پانکراس غده‌ای است در بخش فوقانی شکم که هم برون‌ریز و هم درون‌ریز
است؛ یعنی ترشحات آن هم مستقیماً وارد جریان خون می‌شوند و هم برای هضم
پروتئین، چربی و کربوهیدرات، وارد روده می‌شوند.

غذا به محض ورود به روده کوچک، توسط آنزیم‌های ترشح شده از پانکراس و اسید معده، هضم می‌شوند.

آنزیم‌های
پانکراس با وجود هضم چربی و کربوهیدرات، هیچ آسیبی به پرز و دیواره روده
وارد نمی‌کنند. بخش اعظم هضم چربی، پروتئین و نشاسته، به عهده آنزیم‌های
ترشح شده از پانکراس است.

 

یکی دیگر از مهم‌ترین وظایف پانکراس، تولید انسولین است که سبب کاهش قند خون و تولید انرژی از آن می‌شود.

 

مطالعات محققان دانشکده پزشکی هاروارد نشان می‌دهد که برخی از مواد غذایی سبب سلامت پانکراس می‌شوند. این مواد غذایی عبارت‌اند از:

*  سیر

سیر
حاوی سولفور، فلاونوییدها و سلنیوم است که تأثیر مثبتی روی بافت پانکراس
دارند. مطالعات موسسه ملی سرطان آمریکا نشان می‌دهد که استفاده منظم از سیر، خطر بروز سرطان پانکراس را 54 درصد کاهش می‌دهد.

 

*  انگور قرمز

گاهی اوقات پانکراس دچار التهاب می‌شود که به آن پانکراتیت می‌گویند. آنتی‌اکسیدان موجود در انگور قرمز از بروز التهاب بافت لوزالمعده جلوگیری می‌کند.

 

*  اسفناج

آهن و آنتی‌اکسیدان موجود در اسفناج، از التهاب بافت پانکراس جلوگیری می‌کند.

گاهی
اوقات پانکراس دچار التهاب می‌شود که به آن پانکراتیت می‌گویند.
آنتی‌اکسیدان موجود در انگور قرمز از بروز التهاب بافت لوزالمعده جلوگیری
می‌کند

*  سیب‌زمینی

سیب‌زمینی حاوی ویتامین‌های C، B و A است و سبب سلامت پانکراس می‌شود.

 

*  زغال‌اخته و گیلاس

این دو میوه از تخریب سلول‌های پانکراس جلوگیری می‌کنند و خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند.

 

*  کلم بروکلی

بروکلی خطر ابتلا به پانکراتیت را کاهش می‌دهد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top