فقط يکبار از رژيم کم کربوهيدرات براي لاغري استفاده نماييد

فقط یکبار از رژیم کم کربوهیدرات برای لاغری استفاده نمایید

لاغری با رژیم کم کربوهیدرات یا رژیم کم چرب؟

یک
مطالعه جدید در دانشگاه نیواورلند آمریکا نشان داده که پیروی از رزیم های
غذایی کم کربوهیدرات بسیار موثرتر و سالمتر از رژیم های غذایی کم چرب برای
کاهش وزن می باشند.

 

در
واقع محققان این مطالعه دریافتند افرادی که از رژیم های غذایی کم
کربوهیدرات و کم نشاسته ای پیروی می کنند در کاهش وزن خود در یکسال اول
پیروی از رژیم غذایی، نسبت به افرادی  که از رژیم های غذایی کم چرب پیروی
می کردند، چندین برابر موفق تر بودند.

 

آیا پیروی دائمی از رژیم کم کربوهیدرات مجاز می باشد؟

البته محققان این مطالعه معتقدند که بیش از یکسال نمی توان از منافع رژیم های غذایی کم کربوهیدرات برای لاغری استفاده نمود.
چون که نتیجه مطالعه آنها نشان داده این اثر رژیم غذایی کم کربوهیدرات فقط
در یک سال اول پیروی از آن موفقیت آمیز می باشد و در سال های بعدی پیروی
از رژیم غذایی کم چرب موفقیت بیشتری در پی خواهند داشت.

 

علت موفقیت رژیم غذایی کم کروهیدرات در لاغری

نظر
رژیم شناسان در این مورد آن است که احتمالا افرادی که از رژیم غذایی کم
کربوهیدرات استفاده می کنند به خاطر محدودیت در مصرف مواد غذایی کربوهیدرات
دار، به سمت مصرف مواد غذایی با کربوهیدرات مرغوب مانند میوه ها و سبزی ها
و غلات و حبوبات سوق پیدا می کنند و این مواد غذایی در واقع منابع غنی از
مواد فیبری هم هستند. به همین دلیل این رژیم های غذایی به دلیل بالای بودن
نسبی مواد فیبری برای بدن، می توانند در کنترل میزان کلسترول خون و سلامت
قلب و عروق نیز بسیار مفید باشند.

 

توصیه به مصرف رژیم غذایی کم کربوهیدرات

متخصصان
تغذیه معتقدند که پیروی از رژیم های غذایی کم کربوهیدرات حتما باید زیر
نظر متخصص تغذیه به انجام رسد و حذف سرخود مواد غذایی نشاسته ای و
کربوهیدرات دار مانند نان، برنج، میوه و سبزی با هدف کاهش وزن بیشتر عوارض
منفی زیادتری بر بدن برجای خواهد گذاشت. در واقع در رژیم های غذایی کم
کربوهیدرات موفق میزان نیاز دقیق بدن به مواد کربوهیدراته تعیین می شود و
بر اساس آن رژیم غذایی مذکور به فرد ارائه می گردد.



فقط گیاه‌خواران بخوانند

بر اساس نتایج یک پژوهش چینی که به تازگی
منتشر شده است، داشتن رژیم غذایی گیاهی می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی
را افزایش دهد و باعث تشکیل لخته‌های خونی شود.

رژیم غذایی گیاهی,گیاه‌خواران , رژیم  زندگی

فقط,آکاایران,اساس,لخته‌های,خطر,فقط,تازگی,افزایش,رژیم,اساس,تازگ,اساس نتایج یک پژوهش چینی,لخته‌,اساس,نهایت

رژیم غذایی گیاهی یعنی پرهیز از مصرف گوشت قرمز یا ماهی و نیز محصولاتی که از حیوانات تامین می‌شوند از قبیل شیر، پنیر یا تخم‌مرغ.

تاکنون برای این نوع رژیم غذایی فوایدی بر شمرده می‌شد که علاوه بر رعایت حقوق حیوانات می‌توان به ایمنی در برابر دیابت ، چاقی
مفرط و بیماری‌های قلبی عروقی اشاره کرد. اما اخیرا محققان چینی به این
نتیجه رسیده‌اند که بر خلاف این باور رایج، رژیم غذایی گیاهی خطر
بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد.

محققان برای دست یافتن به این نتیجه روی مقالات منتشر شده در سی ساله اخیر، بررسی‌هایی انجام دادند. آنها ثابت کردند که میزان homocysteine خون افراد گیاه‌خوار بالاست و علت بالا بودن این اسید آمینه اغلب به دلیل بیماری شریان‌های کرونری است.

علاوه بر این، افرادی که رژیم غذایی گیاهی
را دنبال می‌کنند با کمبودهایی بویژه در ویتامین B12، امگا3، آهن و روی
روبه رو هستند که در بروز بیماری‌های قلبی عروقی نقش مهمی دارند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top