طعم ایتالیایی کاسرول تن ماهی و سبزیجات

طعم ایتالیایی کاسرول تن ماهی و سبزیجات

اگر طعم غذاهای ایتالیایی را می‌پسندید، حتماً این غذا درست کنید. این
کاسرول با داشتن تن ماهی و قارچ و همچنین طعمی که شیر به آن می‌دهد،  هم
خوشمزه است هم مغذي.

کاسرول تن ماهی و سبزیجات

مواد لازم برای 6 نفر

  • 1 عدد نان لواش خشک
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • 1 ق س روغن‌زیتون
  • 1 عدد ساقه کرفس خردشده
  • 2 پیمانه قارچ خردشده
  • 4 /1 پیمانه آرد سفید
  • 3 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه آب مرغ
  • 4  /3 ق چ نمک
  • 4 /1 ق چ فلفل سیاه
  • 250 گرم فتوچینی
  • 1 پیمانه کلم بروکلی خردشده
  • 1 پیمانه نخودفرنگی پخته
  • 4 کنسرو تن ماهی

طرز تهیه:

1.
فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. فتوچینی را
بپزید، سپس آن را آبکشی کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید تا بجوشد.
حالا کنسروها را داخل آب در حال جوش به مدت 20 دقیقه قرار دهید، سپس تن
ماهی را از داخل کنسروها درآورده و داخل یک کاسه بریزید. نان خشک را
خردکنید، سپس آن را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا نان
کاملاً خرد شود.

2. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی
حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن سرخ‌کنید تا نرم و طلایی شود. حالا
کرفس را اضافه کرده و آن را هم به مدت 6-4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

3.
در این زمان قارچ خردشده را بریزید و آن را به مدت 7-5 دقیقه تفت دهید.
حالا آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد کاملاً حل شود، سپس شیر و آب
مرغ را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید. خوب هم بزنید،
سپس حرارت را کم کنید و به‌آرامی هم بزنید تا مواد کاملاً غلیظ شود. به
میزان لازم نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید تا طعم دار شوند.

4.
حالا باید فتوچینی، بروکلی، نخودفرنگی و تن ماهی را اضافه کنید و مواد را
خوب باهم مخلوط‌کنید. یک ظرف مناسب برای داخل فر انتخاب کرده و آن را کمی
چرب کنید. حالا مواد را داخل ظرف بریزید. در انتها نان خشک خردشده را روی
مواد بریزید و ظرف را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مواد آماده
شود.


غذاي ملل/ طعم ايتاليايي «کاسرول تن ماهي و سبزيجات» را حتما بچشيد

اگر طعم غذاهاي ايتاليايي را مي‌پسنديد، حتماً اين غذا درست کنيد. اين
کاسرول با داشتن تن ماهي و قارچ و همچنين طعمي که شير به آن مي‌دهد، هم
خوشمزه است هم مغذي.
چي لازم دارم:
1 عدد نان لواش خشک
1 عدد پياز خردشده
1 ق س روغن‌زيتون
1 عدد ساقه کرفس خردشده
2 پيمانه قارچ خردشده
4 /1 پيمانه آرد سفيد
3 پيمانه شير
1 پيمانه آب مرغ
4 /3 ق چ نمک
4 /1 ق چ فلفل سياه
250 گرم فتوچيني
1 پيمانه کلم بروکلي خردشده
1 پيمانه نخودفرنگي پخته
4 کنسرو تن ماهي
چطور بپزم:
1.
فر را با دماي 185 درجه سانتي گراد روشن کنيد تا گرم شود. فتوچيني را
بپزيد، سپس آن را آبکشي کنيد. در يک قابلمه مقداري آب بريزيد تا بجوشد.
حالا کنسروها را داخل آب در حال جوش به مدت 20 دقيقه قرار دهيد، سپس تن
ماهي را از داخل کنسروها درآورده و داخل يک کاسه بريزيد. نان خشک را
خردکنيد، سپس آن را داخل ظرف غذا ساز بريزيد و دستگاه را روشن کنيد تا نان
کاملاً خرد شود.
2. در يک تابه گود مقداري روغن بريزيد و آن را روي
حرارت قرار دهيد، سپس پياز را داخل آن سرخ‌کنيد تا نرم و طلايي شود. حالا
کرفس را اضافه کرده و آن را هم به مدت 6-4 دقيقه تفت دهيد تا نرم شود.
3.
در اين زمان قارچ خردشده را بريزيد و آن را به مدت 7-5 دقيقه تفت دهيد.
حالا آرد را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا آرد کاملاً حل شود، سپس شير و آب
مرغ را اضافه کنيد. حرارت را زياد کنيد تا مواد جوش بيايد. خوب هم بزنيد،
سپس حرارت را کم کنيد و به‌آرامي هم بزنيد تا مواد کاملاً غليظ شود. به
ميزان لازم نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنيد تا طعم دار شوند.
4. حالا
بايد فتوچيني، بروکلي، نخودفرنگي و تن ماهي را اضافه کنيد و مواد را خوب
باهم مخلوط‌کنيد. يک ظرف مناسب براي داخل فر انتخاب کرده و آن را کمي چرب
کنيد. حالا مواد را داخل ظرف بريزيد. در انتها نان خشک خردشده را روي مواد
بريزيد و ظرف را به مدت 25 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا مواد آماده شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top