طرز تهیه ژله بستنی فوری و خوشمزه با دستور آسان

ژله بستنی یکی از انواع دسرهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است از ترکیب بستنی ساده و ژله تهیه می شود. ژله بستنی با نام ژله لایه ای هم شناخته می شود که در این نوع ژله از رنگ های متنوع استفاده می شود.

 

طرز تهیه ژله بستنی

 

مواد لازم برای ژله بستنی
ژله 1 بسته
بستنی لیوانی کوچک 1 عدد
آب 1 لیوان
میوه و یا خامه برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه ژله بستنی آسان و خوشمزه خانگی
ابتدا پودر ژله را داخل ظرف مناسبی ریخته یک لیوان آب به آن افزوده و به روش بن ماری پودر ژله را حل می کنیم تا زمانی که مایع شفافی حاصل شود.

مرحله دوم ژله بستنی
حالا بستنی نیمه آب شده را به ژله افزوده مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم درست کردن ژله بستنی
سپس مایع آماده شده را به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته و منتظر می مانیم تا ژله سفت شود.

مرحله چهارم ژله بستنی
ژله آماده شده را به روشی که در نکات ذکر شد بر گردانده و با خامه یا میوه تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ژله بستنی ساده خانگی مجلسی

1. برای تهیه انواع ژله ها بهتر است از 2 لیوان سرد استفاده کرده و آنرا روی بخار آب گذاشته و به صورت بن ماری حل کنیم تا تمام ذرات ژله حل شده و کیفیت ژله بالا رود.

2. برای برگرداندن ژله: ظرف ژله را داخل آب جوش به اندازه سه شماره قرار دهید سپس محل اتصال ژله به ظرف را با خلال آزاد کنید و ظرف مورد نظر را روی آن گذاشته و ژله را برگردانید.

3. از کیوی داخل ژله به شکل خام استفاده نکنید زیرا باعث می شود ژله شما خراب شده و دیگر نبندد.

 

ژله بستنی قلبی
برای درست کردن ژله بستنی به صورت قلبی نیاز نیست کار خاصی انجام دهید کافیست یک قالب به شکل قلب تهیه کنید و مراحل تهیه ژله را در آن قالب انجام دهید. برای زیباتر شدن ژله بهتر است از رنگ های جیغ مثل قرمز، نارنجی و .. استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top