طرز تهیه چیکن کوردن بلو (فرانسه)
چیکن کوردن بلو ( فرانسه )
سینه مرغ پخته 2 عدد . کالباس 6 ورق . پنیر ورقه ای 6 عدد . آرد سوخاری 1 لیوان
کره 3 قاشق غذاخوری . آرد 3 قاشق غذاخوری . شیر 2 لیوان . فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری . نمک 1/2 قاشق چایخوری . جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : ته قالب را چرب کنید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید و ته قالب بریزید و پخش کنید ، ورقه های کالباس را روی مرغ قرار دهید سپس روی کالباس را با ورقه های پنیر بپوشانید.
کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت
قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد
طلایی شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود ، سس
را از روی حرارت بردارید و آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
سس سفید را روی ورقه های پنیر بریزید و
خوب پخش کنید ، آرد سوخاری را با جعفری خرد شده و چند قاشق روغن مخلوط کنید
تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند سپس روی سس سفید را با آن بپوشانید.
قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180
درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 30 – 40 دقیقه قرار دهید ، پس
از اینکه کوردن بلو طلایی رنگ شد از فر خارج کنید و 10 دقیقه کناری قرار
دهید تا خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید به جای پنیر ورقه ای از پنیر موزارلا یا پنیر گودا استفاده کنید ، پیشنهاد میشود از کالباس با طعم دودی استفاده کنید.
پیتزای سالمِ سبزیجات
به خوبی می شود ادعا کرد که در میان همه انواع پیتزاها سالم ترین آنها پیتزای سبزیجات است. چرا که در آن از سوسیس و کالباس خبری نیست. پختن این پیتزا از بقیه پیتزاها سریع تر است، به خصوص آنکه در پخت این پیتزا از سبزیجات کنسروی می توان استفاده کرد.
پیتزای سالمِ سبزیجات پیتزای سبزیجات,پیتزا,آشپزی
آکاایران: پیتزای سالمِ سبزیجات
بنا به گزارش آکاایران : مواد لازم برای 1 عدد پیتزا
- 1 عدد هویج کوچک
- 2 /1 1 ق س نخودفرنگی کنسروی
- 2 ق س ذرت کنسروی
- 1 عدد پیاز کوچک
- 30 گرم قارچ( ورقه شده)
- فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
- چند عدد زیتون
- سس گوجه فرنگی مقداری
- چند عدد گوجه گیلاسی
- پنیر پیتزای رنده شده به میزان کافی
- 1 عدد خمیر آماده پیتزا
طرز تهیه:
1. هویج را پوست کنده، بخارپز کنید. بعد از پخت نگینی خرد کنید. فلفل دلمه ای های رنگی را هم ریز نگینی خرد کنید. زیتون ها را نصف کنید.
2. پیاز را پوست کنده، نگینی خرد کنید و کناری بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. گوجه فرنگی ها را به دو نیم تقسیم کنید.
3. روی خمیر آماده پیتزا مقداری سس گوجه فرنگی مالیده و همه سبزیجات را نصف کنید. نیمی از مواد را روی خمیر سس مالیده شده ریخته و بعد پنیر رنده شده را روی سبزیجات بریزید.
4. حالا مابقی سبزیجات را روی پنیر ریخته و زیتون های برش خورده و گوجه فرنگی های نصف شده را روی پیتزا بچینید. پیتزا را روی سینی فر در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه حرارت دهید تا پنیر آب شود.