طرز تهیه پای سیب کیکی
نمک
یک چهارم قاشق چای خوری |
بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری کمی سر خالی |
آرد قنادی
200 گرم |
کره
110 گرم |
مارگارین
100 گرم |
وانیل مایع
یک دوم قاشق چای خوری |
مخلوط پودر قند و دارچین
برای تزئین |
شیر ( یا آب سیب یا شربت)
20 گرم |
پودر شیر خشک قنادی
4 گرم |
شکر
160 گرم |
تخم مرغ
200 گرم |
مواد لایه میانی :
طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,
کشمش سیاه پلویی ( یا مربای گل محمدی بدون شیره)
25 گرم |
شکر
50 گرم |
گردو (ریز خورد شده)
30 تا 50 گرم |
سیب شیرین (بدون پوست و هسته،ریز خورد شده)
300 گرم |
دارچین ( یا رنده پوست لیمو ترش یا هر دو)
1 قاشق چای خوری |
کره
20 گرم |
آب (یا گلاب)
1 قاشق غذا خوری |
پودر بیسکوییت (ترجیحا سبوس دار)
3قاشق سوپخوری |
دستور این پای سیب خوشمزه و نامبر وان از استاد عزیزم صالحه دردایی نقل میشه:
طرز تهیه مواد میانی:
*
سیب و شکر و یک قاشق غذاخوری آب (یا گلاب) را در قابلمه کوچک تفلون ریخته و
در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا سیب آب انداخته و آب
آن نسبتا (نه کاملا) خشک شود.
اگر تمایل دارید می توانید در این مرحله، سیب را کاملا له و پوره کنید.
* کره را افزوده و و اجازه دهید کمی سیب ها تفت بخورند.
* کشمش، گردو و دارچین را نیز افزوده بهد از یک تفت مختصر، شعله را خاموش کنید.
* پودر بیسکویت را بیفزایید.
* مواد آماده را کنار بگذارید تا سرد شوند و تا هنگام مصرف روی آن را بپوشانید.
– در صورتی که طعم دارچین را دوست ندارید، آن را حذف و از گلاب، وانیل، پوست لیمو استفاده کنید.
–
در این روش سیب ها کاملا پخته می شوند. اگر دوست دارید سیب ها در کیک
بیشتر حس شوند، آن ها را ریز خرد کنید و به جای پختن، یک تفت مختصر به
همراه کره، شکر و ادویه دهید و در آخر گردو، کشمش و پودر بیسکویت را اضافه
کنید.
طرز تهیه کیک:
* تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سبک و سفید و روبانی شوند.
* مواد را کنار بگذارید
* بدون شستن مفتول همزن، کره و مارگارین نرم را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
* شیر، نمک و وانیل مایع را اضاف کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست و کرمی و روشن شوند.
* مخلوط از پیش الک شده آرد، بیکینگ پودر و شیرخشک را اضفه کرده و هم بزنید تا از حالت خرده نان درآمده و یکدست و خمیری شود.
* مایه تخم مرغی کنار گذاشته شده را، در سه مرحله به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.
* داخل 15 – 17 عدد قالب پای سیب را کاغذ مخصوص انداخته و کمی از مواد خمیر کیک، کف آنها بریزید.
*
سپس کمی از مخلوط سیب در مرکز هر کدام قرار داده و با خمیر کیک روی آنها
را بپوشانید. به طوری که از مجموع حجم سیب و کیک تا نصف قالب را پر کند.
*
به مدت تقریبا 25 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد
برای فرهای معمولی و 160 درجه برای فرهای دارای کانوکشن طبخ کنید تا کیک
ها پف کرده و روی آنها طلایی شود.
* پس از سرد شدن با مخلوط پودر قند و دارجین به دلخواه تزیین کرده و ترجیحا در یخچال نگهداری کنید.
نکته:
– در صورت عدم دسترسی به وانیل مایع لطفا یک چهارم قاشق چایخوری وانیل پودری + یک چهارم قاشق چایخوری آب استفاده کنید!
طرز تهیه ترافل میوه های تابستانی
ترافل تمشک و توت فرنگی ، ترافل خوش طعم میوه های تابستانی
با میوه های تابستانی یک ترافل تابستانی خوش طعم درست کنید.
آشنایی با درست کردن یک دسر زیبا و خوشمزه ، این دسر را برای مهمانی ها تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ترافل میوه های تابستانی :
توت فرنگی یخ زده | 400 گرم |
پودر قند | 120 گرم |
آب | 4 قاشق غذا خوری |
پوست رنده شده لیمو | یک عدد |
برای لایه اصلی ترافل میوه های تابستانی :
پنیر خامه ایی | 500 گرم |
ماست توت فرنگی | یک لیتر |
شیرینی تر رولت | به مقدار لازم |
کاستارد آماده | یک لیتر |
تمشک | 250 گرم |
توت فرنگی تازه | 250 گرم |
برگ نعنا | برای تزیین |
طرز تهیه ترافل میوه های تابستانی :
ابتدا
باید سس دسر را آماده کنیم. برای تهیه سس ، توت فرنگی های یخ زده را در یک
قابلمه کوچک قرار دهید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.
سپس
با یک قاشق یا چنگال توت فرنگی های نرم شده را له کنید. رنده پوست لیمو
ترش، شکر و آب را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. سپس سس را در
یخچال بگذارید تا خنک شود.
پنیر خامه ایی را بزنید تا نرم شود. سپس ماست میوه ایی را اضافه کنید و در مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شود.
ظرف
سرو را بردارید. کف ظرف را با رولت بپوشانید. روی رولت کمی پودر قند
بپاشید. کاستارد را روی آن قرار دهید. ترکیب ماست و پنیر خامه ایی را روی
آن بریزید.
از سس آماده شده روی ترکیب ماست و پنیر بریزید. یک لایه تمشک و یک لایه توت فرنگی را به ترتیب روی لایه های قبلی قرار دهید.
حالا دو مرتبه ، ترتیب لایه ها را از
ابتدا تا انتها تکرار کنید. لایه آخر که سطح ظرف را تشکیل می دهد با سس
بپوشانید و روی آن برگ تازه نعناع قرار دهید.
این دسر را باید سرد سرو کنید ، به همین دلیل دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سپس سرو کنید.