کرپ نوتلا و موز
زمان آماده سازی۴۰ دقیقهزمان پختن۳۵ دقیقهدرجه دشواریآسانمناسب برای۹ نفر۳ قاشق سوپ خوریکره آب شده۴ عددتخم مرغ۱/۴ قاشق چای خورینمک دانه درشت۱ قاشق سوپ خوریشکر۱ پیمانهآرد گندم۵ عددموز
کرپ نوتلا و موز -آکاطرز تهیه کرپ, کرپ نوتلا و موز, کرپ نوتلا, تهیه کرپ نوتلا, پختن کرپ,
آکاایران: کرپ نوتلا و موز
کرپ نوتلا از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.
به گزارش آکاایران: از این دستور ساده استفاده کنید و این دسر جذاب فرانسوی را که با ترکیب کلاسیک شکلات فندقی و موز پر شده در خانه به راحتی آماده و میل کنید.
این کرپ را می توانید بعنوان دسر ، صبحانه و یا عصرانه تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
نکاتی در رابطه با طرز تهیه کرپ نوتلا و موز :
۱- ۴٫۵ عدد موز مورد نیاز است.
۲- آرد گندم باید قبل از استفاده الک شود.
۳- موز ها را از قبل تکه تکه کنید.
- با مخلوط کن آرد, شکر, نمک, شیر, تخم مرغ و کره را مخلوط کنید و این کار را به مدت تقریبی 30 ثانیه ادامه دهید تا مخلوطی یکدست به دست بیاید و حباب هایی روی آن شکل بکیرد.
- بگذارید تا خمیر
به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. (یا آن را در ظروف در بسته به
مدت 1 روز در یخچال قرار دهید و قبل از استفاده آن را با هم زن دستی دوباره
مخلوط کنید. - یک تابه ی نچسب 30 سانتی متری را با شعله ی زیاد گرم کنید و با مقدار کمی کره بپوشانید و یک سوم پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید و آن را بچرخانید تا کاملا کف تابه را بگیرد .بین 2 تا 3 دقیقه خمیر را بپزید تا قسمت زیرین آن طلایی شود.
- با یک لیسک لبه های کرپ را مرتب کنید و با استفاده از انگشت های خود آن را سریعا برگردانید و 1 دقیقه ی دیگر آن را بپزید و با باقی خمیر هم همین کار را تکرار کنید. (هربار کف تابه را با مقدار لازم کره بپوشانید)
- بعد از اینکه کرپ را در تابه برگرداندید روی آن را با نوتلا و موز بپوشانید و 1 دقیقه بپزید تا شکلات آب شود و بعد کرپ را به 4 قسمت تا بزنید .
طرز تهیه ی ترشی باميه
مواد لازم :
باميه | 500 گرم |
سركه و آب | از هر کدام دو پيمانه (500 ميليليتر) |
نمك | نصف قاشق مرباخوري |
سير | سه حبه |
فلفل تند | دو عدد |
برگ گلپر | چهار عدد |
نمك | يك و نيم قاشق سوپخوري |
طرز تهيه:
ابتدا
باميهها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا ميكنيم. سپس آنها را در
قابلمه ريخته، با 250 ميليليتر سركه، 250 ميليليتر آب و نصف قاشق
مرباخوري نمك روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميهها را
آبكش كرده و ميگذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با
هم مخلوط كرده و در شيشه ميريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم
قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم ميزنيم تا نمك در آب حل شود محلول
را روي باميهها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري
ميكنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.