شیرینی بامیه
بامیه
آرد 1 لیوان . آب 1 لیوان . تخم مرغ درشت 2 عدد . کره 50 گرم . شکر 2 قاشق غذاخوری
شربت بامیه
شکر 2 لیوان . آب 1 لیوان . گلاب 1/2 لیوان . زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شربت بامیه :
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و
تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10
دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد ).
طرز تهیه بامیه :
آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید سپس
آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود در ادامه 2 قاشق
غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.
حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا خمیر بپزد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.
داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید ،
خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید سپس روی
حرارت ملایم قرار دهید ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا
به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.
بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت
ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود 3 دقیقه قرار دادن
بامیه در شربت کافی میباشد ).
نکته ها :
در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد ،
در زمان بریدن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.
عشق شکلاتی ها؛ برانیز شکلاتی با مغز گردو
اگر عاشق شکلات هستید و حتی کیک و شیرینی های مورد علاقه تان هم نوع شکلاتی آنهاست، برانیز را حتما خورده اید . البته برانیز هم مدل های مختلف دارد. این مدل آن را از دست ندهید.
مواد لازم
- 150 گرم آرد
- 120 گرم کره
- 175 گرم شکلات تلخ تخته ای
- 3 عدد تخم مرغ
- 90 گرم شکر
- 3 ق س پودر کاکائو
- 4 /1 پیمانه مغز گردو خردشده
- 8 /1 ق چ بیکینگ پودر
- 8 /1 ق چ وانیل
مواد لازم برای تهیه رویه:
- 100 گرم شکلات تخته ای شیری
- 3 ق س روغن مایع
- شکلات تزئینی به مقدار لازم در ظرف مناسبی شکلات و روغن بریزید و آن را روی حرارت غیرمستقیم آب کنید سپس ظرف را کنار بگذارید تاکمی خنک شود.
طرز تهیه:
1.
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب
مستطیل شکل 20×30 را روی سینی فر قرار دهید و کف و دیواره آن را با کاغذ روغنی
بپوشانید و سپس آن را کاملاً چرب کنید. حالا در ظرف مناسبی آرد، بیکینگ
پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و الک کنید سپس آن را کنار بگذارید.
2.
در ظرف دیگری کره، شکر و شکلات تخته ای را بریزید سپس آن را روی حرارت
غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات و کره آب شده و به خوبی باهم مخلوط شوند، سپس
آن را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.
3. در یک کاسه مناسب تخم مرغ
ها و وانیل را باهمزن بزنید تا نرم و یکدست شوند.اکنون کم کم مخلوط آرد را
به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند سپس
داخل مواد را کمی گود کنید و مایع شکلاتی خنک شده و مغز گردو را به آن بیفزایید. اکنون مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 25 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید. بعدازاینکه برانیز آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تاکمی خنک شود سپس کیک را از قالب جدا کرده و برش دهید. برانیز را با مواد رویه که از قبل آماده کرده بودید و شکلات تزئین کنید.