طرز تهیه بامیه

شیرینی بامیه

بامیه

 

آرد 1 لیوان  .  آب 1 لیوان  .  تخم مرغ درشت 2 عدد  .  کره 50 گرم  .  شکر 2 قاشق غذاخوری

 

شربت بامیه

 

شکر 2 لیوان . آب 1 لیوان . گلاب 1/2 لیوان . زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

اموزش تهیه بامیه

 

طرز تهیه شربت بامیه :
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و
تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10
دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد ).

 

اموزش تهیه بامیه 

 

طرز تهیه بامیه :
آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید سپس
آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود در ادامه 2 قاشق
غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

 

اموزش تهیه بامیه

 

حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا خمیر بپزد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

 

اموزش تهیه بامیه

 

داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید ،
خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید سپس روی
حرارت ملایم قرار دهید ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا
به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.

 

 

بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت
ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود 3 دقیقه قرار دادن
بامیه در شربت کافی میباشد ).

 

نکته ها :
در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد ،
در زمان بریدن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.



عشق شکلاتی ها؛ برانیز شکلاتی با مغز گردو

اگر عاشق شکلات هستید و حتی کیک و شیرینی های مورد علاقه تان هم نوع شکلاتی آنهاست، برانیز را حتما خورده اید . البته برانیز هم مدل های مختلف دارد. این مدل آن را از دست ندهید.
,عشق شکلاتی ها؛ برانیز شکلاتی با مغز گردو برانیز شکلاتی با مغز گردو,برانیز شکلاتی,برانیز,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتیمواد لازم

  • 150 گرم آرد
  • 120 گرم کره
  • 175 گرم شکلات تلخ  تخته ای
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 90 گرم شکر
  • 3 ق س پودر کاکائو
  • 4 /1 پیمانه مغز گردو خردشده
  • 8 /1 ق چ بیکینگ پودر
  • 8  /1 ق چ وانیل

مواد لازم برای تهیه رویه:

  • 100 گرم شکلات تخته ای شیری
  • 3 ق س روغن مایع
  • شکلات تزئینی به مقدار لازم در ظرف مناسبی شکلات و روغن بریزید و آن را روی حرارت غیرمستقیم آب کنید سپس ظرف را کنار بگذارید تاکمی خنک شود.
    طرز تهیه:
    1. 
    ابتدا  فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب
    مستطیل شکل 20×30 را روی سینی فر قرار دهید و کف و دیواره آن را با کاغذ روغنی
    بپوشانید و سپس آن را کاملاً چرب کنید. حالا در ظرف مناسبی آرد، بیکینگ
    پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و الک کنید سپس آن را کنار بگذارید.
    2. 
    در ظرف دیگری کره، شکر و شکلات تخته ای را بریزید سپس آن را روی حرارت
    غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات و کره آب شده و به خوبی باهم مخلوط شوند، سپس
    آن را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.
    3.  در یک کاسه مناسب تخم مرغ
    ها و وانیل را باهمزن بزنید تا نرم و یکدست شوند.اکنون کم کم مخلوط آرد را
    به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند سپس
    داخل مواد را کمی گود کنید و مایع شکلاتی خنک شده و مغز گردو را به آن بیفزایید. اکنون مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 25 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید. بعدازاینکه برانیز آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تاکمی خنک شود سپس کیک را از قالب جدا کرده و برش دهید. برانیز را با مواد رویه که از قبل آماده کرده بودید و شکلات  تزئین کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top