سرگیجه ناگهانی را چه کنیم؟

سرگیجه ناگهانی را چه کنیم؟

چرا برخی مواقع دنیا به دورسرمان می چرخد و
مهمترین علت این عارضه چیست چرا دچار این حالت می شویم و چگونه می توان آن
را برطرف کرد راههای درمانی مناسب برای این عارضه را در این مطلب برایتان
آورده ایم

دکتر ابراهیم رزم پا فلوشیپ جراحی سرو گردن
و فوق تخصص گوش و حلق و بینی، گفت: در سرگیجه‌هایی که با تغییر وضعیت(حالت
خوابیده یا نشسته به ایستاده) ایجاد می‌شوند، ‌دو علت وجود دارند. دلایل
مختلفی مثل افزایش سن، ضرب‌دیدگی، و …. می‌توانند سرگیجه‌هایی با شدت‌های
مختلف برای افراد ایجاد کنند که در یک وضعیت خاصی ایجاد می‌شوند و در
اصطلاح به آن ها سرگیجه خوش‌ خیم وضعیتی گویند.

وی افزود: بعضی افراد با قرار گرفتن در
وضعیتی به سرگیجه شدید همراه با تهوع و استفراغ دچار می‌شوند که این سرگیجه
خود به خود بعد از مدتی که بدن با آن حالت تطبیق پیدا کرد، خوب خواهد شد.

دکتر رزم‌پا در خصوص علت دوم سرگیجه‌ها
تصریح کرد: ذرات بسیار ریزی از جنس کلسیم در سیستم تعادلی گوش داخلی وجود
دارند که وقتی در سیستم تعادلی آزاد می‌شوند، تحریک و سرگیجه را ایجاد
می‌کنند، این حالت پس از مدتی خوب می‌شود و بهترین راه درمانی این است که
فرد در آن وضعیتی که حالت سرگیجه را تشدید می‌کند، قرار نگیرد.

وی عنوان کرد: حالت سرگیجه‌ای که به محض
بلند شدن و تغییر حالت ایجاد می‌شود، بیشتر به علت افت فشار خون است که به
آن کاهش فشار چون وضعیتی گویند و برای درمان کافی است تغییر وضعیت به آرامی
صورت گیرد تا فرصت کاهش فشار خون به شکل وسیع صورت نگیرد.

دکتر رزم‌پا خاطرنشان کرد: کمبود آهن و کم
خونی افراد هم می‌تواند منجر به سرگیجه شود، بنابراین یکی از تست‌هایی که
برای تشخیص علت سرگیجه انجام می‌دهیم، بررسی وضعیت بدن از لحاظ آهن و بررسی
غلظت خون است.


کیک لیمویی و نشاسته ای

شیوه  درست کردن  یک نوع کیک  به همراه نشاسته و آبلیموی تازه را به شما
آموزش می دهیم.  این نوع کیک ابسیار خوش عطر و طعم است حتما عصرانه خوبیست

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

آرد نصف لیوان

نشاسته 1.5 لیوان

رنده پوست لیمو 1 عدد

آب لیموی تازه نصف عدد

بکینگ پودر 1 پاکت

picsart1

picsart2

picsart3

 

طرز تهیه:

تخم مرغ ها و شکر را خوب مخلوط میکنیم سپس روغن مایع, آب لیمو , رنده
پوست لیمو ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم  سپس نشاسته , آرد, وانیل و
بکینگ پودر را می ریزیم  قالب را چرب کرده و مایع را در آن می ریزیم در فر
170 درجه از قبل گرم شده قرار داده تا رویش طلایی شود می توانید رویش پودر
قند پاشیده و سرو کنید



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top